Digidexo.com

Hvordan forbedre nyre-funksjon med kosttilskudd

Nyrene er filtrering organer som renser blodet ved å fjerne avfallsstoffer og overflødig væske. Disse avfall er lagret i blæren før de blir utgitt som urin. Hvis nyrene ikke kan fungere på egen hånd, kan en person trenger dialyse, som bruker en maskin til å filtrere og rense blodet. Hvis nyrene er skadet utover reparasjon, kan en nyretransplantasjon være nødvendig. Men å ta kosttilskudd for å forbedre nyrefunksjonen er en måte å redusere, eller hindre, mange nyresykdommer.

Bruksanvisning

Bruk nyre urter. Det finnes mange forskjellige typer urter. Noen er vanndrivende som hjelper kroppen til å produsere mer urin. Dette hjelper kroppen å skylle ut avfall. Andre urter styrke svak nyrene ved å øke blodsirkulasjonen. Persille og tare er både vanndrivende urter som renser ut nyrene. Ved å rense avfallsstoffer ut av nyrene, er det organet mer effektiv. Einebær bidra til å redusere slim i nyrene som forårsaker lunger. UVA Ursi stimulerer nyre funksjon, i henhold til "urte-løsninger for nyreproblemer" på Comp [sic] Mor nettside.

Ta et vitamin B-kompleks supplement. Artikkelen "Vitaminer og mineraler for nyresykdom" på National Kidney Foundation hjemmeside, sier at leger "vil trolig være lurt å ta en gruppe vitaminer som kalles B-komplekset." B-kompleks vitaminer er nødvendig for god nyre funksjon. B-vitaminer bidra til å skape nerveceller og vev celler.

Ta vitamin C. Vitamin C er kjent for å behandle infeksjoner ved å drepe bakterier. Artikkelen "ABCs of Vitaminer for nyrepasienter" på Davita nettside sier at vitamin C holder immunforsvaret sunt.

Ta vitamin D. Vitamin D er også bra for nyrepasienter, melder Davita nettside. The vitamin hjelper kroppen å absorbere kalsium, et viktig mineral. Dette vitaminet bør bare tas etter råd fra legen din. Vitamin D er fettløselig noe som betyr at det bygger seg opp i kroppen. Vitamin C og B er begge vannoppløselige vitaminer.

Ta kalsium. Ta kalsium er viktig. Det bidrar til å bygge sterke bein og tenner. Men nyreproblemer kan ikke være i stand til å filtrere ut mineralet fosfor fra mat. Høye nivåer av fosfor i kroppen reduserer kroppens evne til å absorbere kalsium, rapporterer artikkelen "Vitaminer og mineraler i Kidney Disease."