Digidexo.com

Hvordan stoppe et konsekvent Hoste

Hvordan stoppe et konsekvent Hoste


Perioder med hoste kan utløses av anfall av astma, allergier, forkjølelse eller influensa virus eller som en bivirkning fra noen stoffer - spesielt fra ACE-hemmere, som er betablokkere. Mens disse midlertidige hoste er irriterende for deg og de rundt deg, de er en mild inntrufne. Konsistente hoste, men kan bli en ødeleggende problem. Den Astma Center-nettstedet forklarer hvordan syke kan ende opp med brukne ribben, muskelsmerter, sykdom, stress inkontinens og mangel på søvn. Utmattelsen fra søvnløshet fører til problemer på jobben. Hele deres liv er påvirket på negativt ved hoste. Årsaker til vedvarende hoste ofte inkluderer røyking, astma, sure oppstøt og bihulebetennelse.

Hvordan stoppe et konsekvent Hoste

•  Finn ut årsaken til vedvarende hoste. Uten å gjøre dette vil du bare være å behandle symptomene, som bør være en siste utvei, ikke første. Spør legen din for å gjøre en kiste skanne hvis du og han har utelukket alle de åpenbare muligheter.

Unn dine symptomer med over telleren medisiner mens du arbeider med legen din for å løse det underliggende problemet. Som et alternativ behandling for symptomene, hogge litt løk veldig fint og legg dem i en krukke med lag av brunt sukker i mellom dem. La blandingen til du har en sirup-lignende løsning. Ta en ørken skje hver time og tilsett litt hakket opp timian til løsningen hvis hosten er tickley.

Unn din vedvarende hoste i henhold til årsaken bak det. Hvis årsaken er røyking, eller allergi, for eksempel gi opp røyking eller eliminere irritanter fra miljøet. Eventuelle lungesykdommer oppdaget av legen din vil bli behandlet med medisiner eller du kan trenge å bli innlagt på sykehus for mer intensive behandlinger. Hvis en av dine nåværende reseptbelagte medisiner som forårsaker hoste må du bytte til en annen. Medisiner og kosttilskudd endringer vil bli brukt dersom din konsistente hoste er forårsaket av en syre reflux problem.

Alle disse behandlingene vil ta en stund å jobbe så, i mellomtiden fortsette å behandle symptomene. Spør legen din om hjelp hvis du har problemer med å sove i løpet av denne tiden.

Hint

  • Hvis du ikke liker smaken av din vanlige hoste medisin, spise litt sjokolade i stedet. Det er riktig. Faktisk, spise så mye du vil. The Science Daily nettside melder at forskning funnet teobromin i kakao var nesten en tredjedel mer effektivt enn kodein som en behandling for vedvarende hoste. Også, som teobromin ikke har noen uønskede bivirkninger dosen ikke trenger å være begrenset, er en faktor som begrenser effektiviteten av andre behandlinger.
  • Mellom 35 prosent og 50 prosent av røykerne ende opp med kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) sier Health Central nettsiden.