Digidexo.com

Hvordan å miste kjærligheten håndtak - toppen tips og triks

Hvordan å miste kjærligheten håndtak - toppen tips og triks


Summertime betyr Shedding klær. Men for mange mennesker, sommeren garderober bringe angst på grunn av kjærlighet håndtak. Å miste kjærligheten håndtak - som er forekomster av fett som strakte seg over magemusklene - tar en godt avrundet tilnærming som er vedvarende over en periode. Kjærlighet håndtak er uønsket fordi de gjør du ser tyngre eller oppsvulmet. Kosthold, mosjon og målrettede crunches alle spille en rolle i å miste kjærligheten håndtak og resultater kan ikke sees uten hver komponent. Med litt engasjement og en realistisk tidsplan, er det mulig å oppnå sexy nederste magemusklene.

Hvordan å miste kjærligheten håndtak - toppen tips og triks

•  Spis en godt avrundet kosthold. Hvis du ikke gjør det, vil du aldri miste de elsker håndtak og fettlaget vil hindre deg i å se definerte magemusklene. Et balansert kosthold inneholder minst 46 gram protein (helst eliminere eller begrense rødt, fett kjøtt), masse vann (minst 3 liter daglig) og minst fem porsjoner med friske grønnsaker og frukt daglig. Unngå stekt og behandlet mat, særlig de med mye tilsatt sukker, som er kjent for å føre til vektøkning.

Vær oppmerksom på dine mat porsjonsstørrelser: overspising - selv riktig mat - vil gjøre det vanskelig å miste kjærligheten håndtak. Den anbefalte kaloriinntak forskjellige fra person til person basert på faktorer som høyde og livsstil. Rådfør deg med en lege eller kostholdsekspert for å ivareta ditt ernæringsbehov, men skaper nok av en kaloriunderskudd at vekttap er mulig.

Øvelse fire til fem ganger i uken i minst 30-45 minutter i løpet av hver økt. Kardiovaskulær trening er avgjørende for å miste kjærligheten håndtak fordi det brenner fett og bygger muskler. Eksempler på effektive cardio trening inkluderer turgåing, hoppe tau, løping, sykling og svømming. En anelse om at du presser hardt nok i din cardio rutine er hvis du synes det er vanskelig å føre en samtale mens du trener. I tillegg til å arbeide frem dine kjærlighet håndtak, trene på en konsistent grunnlag belønner deg med økt energinivå og mental klarhet.

Legg styrketrening inn i rutinen for raskere resultater. Du kan legge vekter til disse aktivitetene eller gjøre sett med push-ups, sit-ups og pull-ups etter din hovedaktivitet. Gjøre minst tre sett av hver resistent aktivitet.

Target magemusklene når du har begynt å miste litt kroppsfett i nedre mageregionen. Bruk en rekke crunches (i tillegg til cardio rutine) som er utformet for å styrke og forme disse musklene. Du vente med å gjøre disse fordi, hvis du fortsatt har for mye kroppsfett, kan crunches presse fettet utover, noe som gir inntrykk av at du bærer mer vekt enn du gjør. Utføre regelmessig og reverse crunches før musklene er slitne ut. Crunches er bare effektive når du skal styre din diett og treningsprogram. Gjør minst tre sett med crunches to til tre ganger i uken.