Digidexo.com

Destillert Vann vs. Andre typer vann til drikke

Destillert Vann vs. Andre typer vann til drikke


Den gjennomsnittlige forbruker i et utviklet land har mange forskjellige alternativer når det gjelder drikkevann. Det finnes dusinvis av flaske vann selskaper, et mangfold av vannfilter merkenavn, og offentlig vann systemer på tvers av de fleste befolkede områder. For de som leter etter et annet alternativ, kan destillert vann gir vann i en av sine reneste form, men dette kan ikke alltid være ønskelig.

Samling

I motsetning til mange andre typer drikkevann, er destillert vann blottet for de fleste tilsetningsstoffer eller ujevnheter. Dette resultatet er oppnådd ved å slå flytende vann til damp, deretter tilbake til flytende form igjen til konsum, etterlater de fleste partikler, mineraler, og med noen kjemikalier og bakterier. En rekke hjem systemer kan utføre denne destillasjon prosessen ganske raskt, churning ut destillert vann i løpet av minutter. Andre typer drikkevann vanligvis samle vann fra naturlige kropper eller tilførsel på bakken, etter som det er behandlet som en væske inntil trygt for menneskelig konsum. Dette kan blant annet legge kjemikalier som klor, som med offentlig vannsystem.

Sikkerhet

Destillert vann talsmenn foretrekker denne typen drikkevann fordi det hjelper kan øke vann sikkerhet. Ved å fjerne ukjente partikler, kjemikalier og bakterier, Distillers sikre en potensielt tryggere og renere form for H20. Noen kan også bruke destillert vann for å fjerne spesielt additiver som ble lagt til andre typer av drikkevann, som med klor ofte finnes i offentlig vann. Likevel har de fleste andre typer offentlig drikkevann blitt ansett som trygge for konsum, herunder flasker, våren og offentlig vann. Visse myndigheter selv mener enkelte typer vann tilsetningsstoffer er bra for helsen, og offentlig vann leverandører ofte ofte med vilje legge fluor for å beskytte den offentlige tannhelse.

Kostnad

Hjem vann destillasjon systemer kan være kostbart i form av penger og tid. Disse systemene varierer i pris fra et par hundre dollar til mye mer. I tillegg må hvert system som skal rengjøres regelmessig for å unngå oppbygging av alle de urenheter som vann etterlater seg. Og destillert vann drinkers må få vann fra et sted, som gjør enhver destillasjon koste en utgift på toppen for å av hva den gjennomsnittlige person bruker på drikkevann.

Smak

Mange har blitt vant til smaken av vann med visse tilsetningsstoffer. Offentlige vann drinkers kan komme til å forvente smaken av klor, og kildevann drinkers vanligvis nyte smaken av den spesielle blanding av mineraler som finnes i deres favoritt slags vann. Destillert vann har en av de mest dempede smak av en hvilken som helst type vann nettopp fordi den har få eller ingen additiver, som kan være mindre ønskelige enn andre typer vann. Men for purist, kunne lite eller ingen smak likevel være ønskelig.