Digidexo.com

Hvordan bruke Chewing Gum å miste vekt

Hvordan bruke Chewing Gum å miste vekt


Studier har indikert at tyggegummi kan spille en betydelig rolle i vekttap prosessen. Kosten som tygger tyggegummi tendens til å spise mindre og faktisk forbrenne flere kalorier enn de som ikke tygge tyggegummi. Hvis det gjøres riktig, som omfatter tyggegummi i din diett og mosjon rutine kan dramatisk påvirke din vekttap resultater; derimot, er vekttap med tyggis ikke så enkelt som å holde en pakke med vintergrønne på dashbordet i bilen din. For å oppnå målbare resultater, må du forstå rollen tyggis som en del av et sunt kosthold og implementere tyggegummi i en målrettet og sunn måte.

Hvordan bruke Chewing Gum å miste vekt

Velg en smakfull, sukkerfri tyggegummi. Sukkerfri tyggegummi inneholder halvparten av kaloriene i vanlig tyggegummi, noe som gjør det en vennligere valg for slankere.

Hold pakker med tyggegummi i områder der du vanligvis snack, som din bås på jobben, bilen eller i stua hjemme. Sørge for at tannkjøtt er lett tilgjengelig vil oppfordre deg til å strekke seg etter en stokk med din favoritt vinter snarere enn en kalori-fylt snack mat.

Tygg en stokk med tyggegummi en time før, og en time etter, hvert måltid. Studier ved både Universitetet i Rhode Island og Louisiana State University har vist at tyggis kan fungere som en effektiv aide i å dempe appetitten. I tillegg til å hjelpe dempe snacking atferd, kan tyggegummi gjør Kosten føle fyldigere raskere under måltid ganger.

Tygg hver stokk med tyggegummi i minst en halv time. En gjennomsnittlig stick av sukkerfri tyggegummi inneholder fem kalorier - gitt at tyggis-tygging kan skilte med en kalori brenne hastighet på 11 kalorier per time, tygge sukkerfri tyggegummi for en halv time sikrer at du faktisk forbrenne like mange kalorier som du tar inn.

Hint

  • Bruk tyggegummi som en del av et sunt vekttap plan som inkluderer kosthold og mosjon.
  • Alltid konsultere med legen din før du starter et vekttap regime.
  • Unngå å spise store mengder sukkerfri tyggegummi. Sukkerfri tyggegummi inneholder sorbitol, som i høye konsentrasjoner kan opptre som et mildt laksativ.