Digidexo.com

antidepressiva alternativ

Naturlig rettsmidler for eldre Depresjon

Naturlig rettsmidler for eldre Depresjon


Alderdom kan gjøre deg mer utsatt for depresjon. Tilstanden følger ofte kroniske sykdommer og lidelser, som er mer vanlig i senere år. Dessuten kan det hende at sosial støtte systemet minkende, på grunn av dødsfallet til kjære. Likevel, er depresjon ikke er en naturlig del av aldring og bør behandles seriøst. Medisinering kan være nødvendig i noen tilfeller, men andre behandlinger kan bidra til å løfte humøret.

Psykoterapi

Psykoterapi er kanskje den vanligste ikke-medisinering behandling for depresjon hos eldre voksne - og resten av befolkningen også. Du kan møtes regelmessig med en lisensiert terapeut eller psykiater for å diskutere problemer og lære måter å bekjempe depresjon. Foruten hulene i tidligere utgaver og erfaringer, kan behandling være en proaktiv utdanning i hvordan å bli en lykkeligere person ved å endre dine tankeprosesser og atferd. En god terapeut kan lære deg de verktøyene du trenger for å komme tilbake til normal funksjon. Psykoterapi kan også hjelpe eldre mennesker som ikke er deprimerte. Bare å ha noen å jevnlig snakke med og uttrykke bekymringer til kan bidra til å løse problemer før de blir så alvorlig som klinisk depresjon.

Amino Acids

Noen naturlige alternativer til antidepressiva kan du gjenopprette fra depresjon. Noen eldre pasienter ikke tåler medisiner så vel som yngre mennesker, eller bivirkningene kan gjøre det umulig å fortsette med en medisin. I noen tilfeller er L-tyrosin, L-Phenylalanin og annen aminosyre kosttilskudd brukt med hell for å behandle depresjon. Disse kosttilskudd kan ha humørfremmende effekter når metabolisert i kroppen.

Vitaminer og mineraler

Enkelte vitaminer og mineraler også kan hjelpe behandle symptomene på depresjon. Tar en B-kompleks vitamin kan føre til positive humørsvingninger. Ofte, depresjon pasienter har en mangel av disse vitaminer, inkludert B-6 og B-12. Folsyre mangler kan forekomme i perioder med psykiske plager, så ta et supplement kan bygge disse nivåene tilbake opp og hjelpe behandle depresjon. En magnesium mangel kan føre til samme effekt, og tar en magnesium supplement kan hjelpe til med å øke humøret.

Herb og planterettsmidler

Det er også urte rettsmidler for depresjon. En slik behandling er johannesurt. Dette planteekstrakt kan være et effektivt antidepressiv alternativ for noen eldre mennesker. Men vær klar over at akkurat som med medisiner, kan det være bivirkninger og interaksjoner med johannesurt. Ginkgo biloba, men ikke en generell behandling for depresjon, fremdeles kan være nyttig for eldre mennesker. Ofte stammer depresjon fra nedgangen av mentale funksjoner. Ginkgo biloba kan bidra til bedre kognitiv funksjon, og dermed hjelpe lindre depresjon for noen mennesker.

Naturlige alternativer til Antidepressiva

Naturlige alternativer til Antidepressiva


Antidepressiva er en front-linje behandling for depresjon og angst. Mange mennesker ønsker ikke å ta reseptbelagte medisiner, men på grunn av risiko eller kostnader. Komplementær og alternativ medisin blir stadig mer populært, anspore mer forskning og studier av naturlig rettsmidler for mange helsemessige forhold. Det er flere naturlige alternativer til antidepressiva for å vurdere når du gjør din beslutning om hvordan å behandle din sykdom.

Johannesurt

Johannesurt (Hypericum perforatum) er en av de mer populære naturlige alternativer til antidepressiva. Johannesurt har vist seg å være effektive for mild til moderat depresjon med færre bivirkninger enn reseptbelagte antidepressiva. Johannesurt kan samhandle med andre medisiner, så det er viktig å søke veiledning fra helsepersonell. Johannesurt er tilgjengelig i helsekostbutikker og mange apotek. Johannesurt kommer i form av kapsler, tabletter, tinkturer, te og lotions. De fleste merker kommer i standardisert 0,3 prosent hypericin. Standarden dose er 300 mg tre ganger om dagen med måltider. Væske (1: 1) er 40 til 60 dråper to ganger om dagen. Te er 2 til 4 ts. av tørket johannesurt med en kopp kokende vann opp til tre ganger om dagen. Cream brukes til å behandle andre forhold som for eksempel brannskader. Akkurat som med vanlige antidepressiva, kan det ta tre til fire uker å føle noen effekter.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer, hovedsakelig DHA og EPA, er viktig for hjernen og nevrologiske helse. Folk som ikke får nok omega-3 fettsyrer har en økt risiko for psykiske lidelser. Gode ​​kilder til omega-3 fettsyrer inkluderer villfisk (spesielt laks og sardiner), litt kjøtt og fugl. Omega-3 fettsyrer er et kosttilskudd og hjelpe en lang rekke andre sykdommer i tillegg til psykiske lidelser. Standard dosering er 1000 til 2000 mg per dag i kapselform eller 2 ss. væske pr dag.

SAMe

Samme (S-adenosylmethionine) er et naturlig stoff som finnes i kroppen. SAMe bidrar til å holde cellemembraner og bryte ned hjernen kjemikalier som er rammet av angst og depresjon (serotonin, melatonin og dopamin). SAMe har nesten ingen bivirkninger og bivirkninger er sjeldne som det allerede skjer i kroppen. En sjelden bivirkning av kvalme kan oppstå når du starter samme, men det har en tendens til å forsvinne i løpet av få dager. Samme gjerninger også svært raskt, i motsetning til andre urter og antidepressiva, med fordeler merkes i løpet av få dager starter den. Samme finner i de fleste helsekostbutikker og apotek i 200 mg tabletter. Dosen standard for depresjon er 800 til 1600 mg daglig i to doser (morgen og ettermiddag).

Hvordan å finne alternativer til Antidepressiva

Hvordan å finne alternativer til Antidepressiva


Med økt forekomst av alvorlige bivirkninger og den generelle trenden mot naturlig eller homøopatisk medisin, er flere mennesker ute for å finne alternativer til antidepressiva. Mens mange pasienter kan kreve konvensjonelle medisiner for å behandle klinisk depresjon, noen kan ha nytte av livsstilsendringer eller alternativ medisin. Legen kan vurdere potensialet for å dra nytte av antidepressive alternativer, inkludert følgende tips.

Bruksanvisning

Få en grundig helsesjekk-up hvis du ikke har hatt en siden depresjonen begynte. Dette vil bidra til å utelukke fysisk sykdom som en mulig årsak eller kan indikere hvilken behandling banen er best egnet for deg. Hvis medisiner og / eller terapi anbefales, følger legens råd. Skaff en ny mening hvis du er i tvil om behandlingsanbefalinger.

Undersøk din diett. Et balansert kosthold tilbyr grunnleggende for å minimere ernæring relatert depresjon. Mer aggressive endringer kan gi økt nytte. Mindre sukker, mer bladgrønnsaker, tilstrekkelig protein, balanserte komplekse-karbohydrater, og antioksidant-rik fisk og frukt kan øke både helse og humør. Likevel er det noen ganger vanskelig å få alle de næringsstoffene vi trenger. Tilskudd kan vise seg nyttig.

Se til kosttilskudd for å løfte depresjon. Din helsepersonell kan gi deg råd om de som bevise mest nyttig som alternativer til antidepressiva. Noen av de mest vanlige anbefalinger omfatter omega-3, Super B-kompleks eller B-12, B-6, B-9 (folat) sammen med andre B-vitaminer, inositol, og mineraler som selen. Søke råd om å få en riktig balanse.

4 Sett i mer mosjon for en rask og effektivt alternativ til antidepressiva. Selv om forbindelsen til bedre humør ikke er fullt ut forstått, 30-minutters trening utført 04:57 dager i uken kan øke visse hjernen kjemikalier, inkludert endorfiner, mangler i deprimerte individer. Selv kortere perioder med trening kan distrahere og slappe av sinnet, break sykluser av negativ tanke, bedre søvn, og kan redusere kortisol, et stresshormon.

Undersøke alternativ medisin, men vær forsiktig med homeopatiske medisiner og naturmidler. En rekke alternative løsninger, ikke begrenset til johannesurt, Sam-e og tryptofan, kan bedre depresjon hos noen individer. Studier er blandet med hensyn til effektivitet. Potensialet for bivirkninger og medisinering interaksjoner ofte tilstede bekymringer. I tillegg kan visse urter og forbindelser indusere mani i bipolare individer.

Prøv å tenke positivt, selv når du ikke føler deg positivt. Uttrykket "fake det før du gjør det" fungerer her. Start dagen med tre positive affirmasjoner om deg selv og tenke på minst én ting som du er takknemlig for, og gjenta det samme om kvelden før du legger deg. Bruk en ny takknemlighet daglig uansett hvor lite det kan virke. Selv om depresjon er en medisinsk sykdom, kan negativ tenkning læres og ulærde. Etter tre til fire uker kan du bli overrasket over den nye utsikter.

Hold en stemning dagbok. Dette vil gjøre deg i stand til å spore positive og negative endringer inkludert eventuelle korrelasjoner til medisiner eller antidepressive alternativer i bruk. Dette kan også bidra til å veilede helsepersonell på medisinske og ikke-medisinske årsaker til depresjon. Denne dagboken kan være så enkelt som oppføringen din primære symptomer på en skala fra en til ti, slik som håpløshet, tristhet og angst sammen med fysiske symptomer som tretthet og søvnighet (forsove).

Tips og advarsler

  • Hvis du mangler personlig tilfredsstillelse, forfølge en ny hobby før en tar tak. Lidenskap for en person eller aktivitet kan lindre noen depresjon.
  • Drøft hvordan du føler deg med en venn, elsket én eller helsepersonell.
  • Unngå å gjennomføre eventuelle nye behandlingsformer for depresjon eller stoppe din medisinering uten direkte anbefaling fra kvalifisert helsepersonell. Dette kan sette deg i fare for en forverring av din tilstand eller helse.

Dicyclomine Antikolinerg Alternativ

Dicyclomine, eller dicyclomine hydroklorid, er et stoff som tilhører en gruppe medisiner som kalles antikolinergika. Disse medikamentene er klassifisert som antispasmodics og blir ofte brukt til å behandle kramper og spasmer i blæren, magen eller tarmen. Dicyclomine brukes vanligvis for å lindre symptomer på irritabel tarm syndrom (IBS), inkludert kramper og diaré. IBS lider som ikke klarer å ta dicyclomine kan få ett av en rekke alternative medisiner.

Andre Anticholinergics

Hvis du ikke klarer å ta dicyclomine (Bentyl), kan du fortsatt være i stand til å ta andre antikolinergika. Alternativene inkluderer skopolamin, pirenzepin, methscopolamine, methantheline, mepenzolate, hyoscyamin, belladonna og atropin. Antikolinergika er kraftige medisiner, og hvis du tar noen av dem må du følge legens dosering instruksjoner nøyaktig. Symptomer på en antikolinerge overdose inkluderer kramper, pustevansker, tåkesyn, rask hjerterytme, svimmelhet, hallusinasjoner, alvorlig døsighet og uklar tale. Konsultere legen din for å lære mer om risiko og nytte av disse medikamentene, og for å avgjøre om du er en kandidat for alternativ antikolinerge bruk.

Trisykliske antidepressiva

Hvis du ikke kan ta andre antikolinergika, kan legen velge å behandle IBS magesmerter med lave doser av trisykliske antidepressiva. I tillegg til sine antidepressiv effekt, kan disse medikamentene blokkere smertesignaler til hjernen din, og kan også bidra til å lette symptomene på diaré. Ifølge Mayo Clinic og International Foundation for funksjonelle gastrointestinale lidelser, trisykliske antidepressiva inkluderer amitriptylin (Elavil), nortriptylin (Pamelor, aventyl), desipramin (Norpramin) og imipramin (Tofranil). Konsultere legen din for å lære mer om disse medikamentene.

Anti-Diaré medisiner

Legen kan også anbefale å lindre diaré med over-the-counter medisiner som loperamid (Imodium). Han kan også foreskrive sterkere anti-diaré medisiner som diphenoxylate. Vær oppmerksom på at både reseptbelagte og ikke-reseptbelagte diaré produkter kan utløse symptomer på forstoppelse.

Alosetron

Hvis du er kvinne og har IBS med alvorlig diaré, kan legen forskrive en dicyclomine alternativ kalt alosetron (lotronex). Ifølge Mayo Clinic, er denne medisinen klassifisert som en nerve-reseptorantagonist. Det fungerer ved å slappe tykktarm og bremse passasjen av avfall gjennom tarmene. Alosetron bruk bærer risikoen for alvorlige eller alvorlige bivirkninger, og å foreskrive dette produktet legen din må melde deg på et program som administreres av stoffet produsenten. Vanligvis bør alosetron bruk kun vurderes dersom andre behandlingsalternativer bevise ineffektiv. Konsultere legen din for å lære mer om denne medisinen. Hvis du er mann, er alosetron bruk ikke et alternativ.

Tilleggsvurderinger

Ikke alle personer svare på medisiner på samme måte, og legen din vil ikke vite på forhånd om en bestemt medisin vil være effektive. Riktig oppløsning av symptomene dine kan kreve tid og eksperimentering.

Alternativer til Østrogen

Når kvinner nå menopause produksjonen av østrogen sterkt avtar, og etterlater mange til å oppleve vanskelige bivirkninger, inkludert hetetokter, kraftig svetting, utmattelse og til og med depresjon. For de med alvorlige bivirkninger, østrogen erstatning hormoner gi lindring, men kan også øke sjansene for visse typer kreft. For de som ønsker lettelse, men ønsker ikke å ta hormoner, det finnes alternativer som kan hjelpe.

Svart cohosh

Klaseormedrue er en urt som selges som kosttilskudd for å behandle hetetokter og andre overgangsplager. Selv om foreløpige bevis og anekdotiske bevis er oppmuntrende, National Institutes of Health Office of Kosttilskudd mener det er ikke nok data tilgjengelig ennå offisielt anbefale klaseormedrue for menopausal symptomlindring. Som blir sagt, synes urten å være trygt for kvinner som har hatt brystkreft eller som har en historie med brystkreft i familien. Det ser også ut til å hjelpe kvele hetetokter hos noen kvinner.

Matvarer med naturlig østrogen

En rekke ulike matvarer og urter er kilder til naturlige plante østrogen og kan være svært nyttig i overgangsalderen, er Den omfattende liste over matvarer (samt en liste over matvarer som hemmer østrogen) referert nedenfor. Disse matvarene har alle en ting til felles - de er høy i vitaminer, mineraler, fiber og fettsyrer som samtidig er lite mettet fett.

Hot Flash Relief

En utgave av Obstetrics januar 2005 og Mer rapportert mer enn halvparten av alle kvinner opplever hetetokter under og etter overgangsalderen, noe som kan forstyrre daglige aktiviteter og i stor grad forstyrre søvnen. Disse hetetokter skyldes en avtagende mengde av østrogen i kroppen. En Oregon Health and Science University studie sett på data fra over 40 studier som studerer ikke-hormonelle behandlinger for hetetokter. Ifølge resultatene, noen antidepressiva som paroksetin, venlafaksin, fluoksetin og citalopram eliminert om en hot flash per dag, som gjorde at blodtrykket medisiner klonidin. Den anti-anfall medisiner gabapentin eliminert to per dag. Hver av disse medikamentene kommer med medisinske bivirkninger som må veies mot de menopausale bivirkninger når man skal avgjøre om de er verdt å ta i stedet for østrogen eller ingenting i det hele tatt.

Alternativer til Lithium Carbonate

Litiumkarbonat er et reseptbelagt legemiddel som behandler bipolar lidelse, maniske episoder, depresjon, schizoaffektiv lidelse, cluster hodepine og visse typer blodsykdommer. Fordi legene bruke stoffet for et så bredt spekter av helseproblemer, kan alternativer til litiumkarbonat inkluderer antipsykotiske legemidler, krampestillende medikamenter, antidepressiva og legemidler som brukes til å kontrollere mani. Bestemme alternativer til litiumkarbonat avhenger av hvorfor legen foreskrevet det til en pasient i første omgang; spør legen din om hvilke alternativer du kan ha til litiumkarbonat.

Betraktninger

Når du snakker med legen din for å vurdere alternativer til litiumkarbonat, sørg for å forklare hvorfor du ønsker å bytte fra dette stoffet. Er det bivirkninger av stoffet som plager deg? Eller føler du at stoffet ikke fungerer som det skal? Er dine symptomer kommer tilbake, eller forverring? Innramming samtale med legen din med disse spørsmålene i tankene vil hjelpe ham med å avgjøre hvilke alternativer du har til litium terapi.

For litiumkarbonat primære indikasjon --- bipolare forstyrrelser, spesielt de som involverer mani --- de mest populære alternativer er valproinsyre og noen av dets derivater, slik som natriumvalproat, divalproatnatrium og divalproex. Fordi disse er alle salter --- som litium --- og deres virkningsmekanismen er lik som litiumkarbonat, kan leger noen ganger bytte mellom noen av disse alternativene, sperring noen andre forhold eller medikamenter du kan ta som kan samhandle med valproinsyre.

For behandling av cluster hodepine eller migrene, er det en rekke alternativer til litiumkarbonat --- kan legen din hjelpe deg med å begrense valgene. Leger vanligvis holde seg til legemidler som behandler epilepsi eller kvalme ved behandling av hodepinepasienter, samt mange typer beroligende medisiner og legemidler som constrict blodkar.

Dersom legen har forskrevet litiumkarbonat å behandle en bestemt blodsykdom --- slik som et unormalt lavt antall av en type hvite blodlegemer --- kan han ha alternative muligheter. Årsaken til og alvorlighetsgraden av sykdommen vil være en viktig faktor, men generelt sett, kan alternativer inkluderer kortikosteroider, medikamenter som stimulerer vekst av hvite blodceller eller medikamenter som undertrykker aktiviteten av immunsystemet.

For depresjon, bipolar depresjon og schizoaffektiv lidelse, har legen et stort arsenal av alternativer til litiumkarbonat. Bokstavelig talt dusinvis av antidepressiva og antipsykotiske medisiner er tilgjengelige, avhengig av dine spesifikke symptomer og sykehistorie; en referanse diagram med mer informasjon om narkotika er tilgjengelig gjennom NIH.

Til syvende og sist, snakke med legen din om alternativ behandling er det viktigste hensynet. Legen din kan ha spesifikke grunner for forskrivning litiumkarbonat --- stoffet kan samhandle godt med andre medisiner du tar, eller det kan være et bedre alternativ behandling vurderer andre faktorer i din medisinske historie.

Naturlig alternativ til Paxil

Ifølge National Institute of Mental Health, anslagsvis én av fire voksne avtaler med noen form for psykisk lidelse knyttet til depresjon. Paxil er en av de mest foreskrevne medikamenter for depresjon, angstforstyrrelser og obsessive-kompulsive forstyrrelser. Paxil har potensielt alvorlige bivirkninger, som svimmelhet, svetting, skjelving, deprimert libido, kvalme og oppkast, forstoppelse, økt selvmordstanker og en høyere forekomst av selvmord hos yngre mennesker. Stoffet er ikke lenger foreskrevet for dem under 18 år.

Naturlige alternativer

På grunn av bivirkninger av Paxil og andre reseptbelagte antidepressiva, mange personer diagnostisert med depresjon søke alternative behandlingstilbud. Psykoterapi er den primære ikke-medikamentell valget pasienter utnytte. Psykoterapi kan hjelpe pasienter med å finne roten til deres problemer og å lære nye strategier for mestring. En profesjonell rådgiver kan ofte hjelpe deg på bare et par økter, og langtidsbehandling er sjelden nødvendig.

Andre naturlige alternativer inkluderer trening, meditasjon, massasje, akupunktur, vitaminer og urter.

Serotonin

Mangel på serotonin nivåer er en av de viktigste årsakene til depresjon. Flere reseptbelagte antidepressiva virker på serotonin release system i hjernen for å øke serotoninnivået. Mekling, yoga, akupunktur og massasje alle frigjøre endorfiner og øke serotoninnivået uten å ha ubehagelige bivirkninger og uttak.

Vitaminer

Vitaminmangel, spesielt på folsyre, omega 3 og B-vitaminer, kan bidra til symptomer på depresjon. Det er viktig å ta en daglig multivitamin og å supplere med omega 3 fettsyrer, som finnes i fiskeolje. Egg, brokkoli, laks, tunfisk, asparges, appelsiner, ørret og spinat er gode kilder til folsyre, omega 3 fettsyrer og B-vitaminer.

Urter

Flere urter kan være nyttig å administrere depresjon:

Johannesurt inneholder hypericin og kan bidra til å lindre depresjon og angst. En typisk dosering er 900mgs daglig. Gravide kvinner bør unngå Johannesurt.

Gingko Biloba forbedrer blodsirkulasjonen til hjernen, forbedrer hukommelsen og konsentrasjonen, og er spesielt nyttig for eldre mennesker som er deprimerte. Det er ikke så effektiv som andre urter, men kan gi et løft når det brukes sammen med noe som johannesurt. Du vanligvis tar 80mgs tre ganger daglig.

Sibirsk ginseng er adaptogenic og kan forbedre flere forhold, fra høyt blodtrykk til depresjon. Det fungerer som en MAO-hemmer for å lindre symptomer på depresjon. En person kan ta 400 to1,200mgs daglig i åtte uker, etterfulgt av en to-ukers hvileperiode, gjentatt etter behov. Sibirsk ginseng ser ut til å være trygt for gravide kvinner.

Alternativer til Azilect

Personer som lider av depresjon og Parkinson-pasienter både kan bli kjent med Azilect, varenavn for stoffet rasagilin. Dette monoaminooksidasehemmer er ofte brukt og kan være en velsignelse for dem som det hjelper. Men, som med alle rusmidler, er Azilect ikke et godt valg for alle.

Andre MAO-hemmere

Azilect er en av flere MAOI medisiner på markedet. Denne klassifisering av medikamenter søker å blokkere virkningene av en kjemisk kjent som monoamin-oksydase i nervesystemet. Dette kan ha en anti-depressiv effekt.

Og mens Azilect er effektive for mange MAOI responsive pasienter, det er valg. Eldepryl, Marplan, Nardil, Parnate og Zelapar er andre vanlige merker av MAOI narkotika.

Andre Antidepressiva

MAOI medisiner kan ha interaksjoner med visse matvarer og drikke som kan føre til farlig forhøyet blodtrykk. På grunn av dette, foretrekker noen pasienter andre typer antidepressiva. Også ulike antidepressiva fungerer for forskjellige mennesker.

Noen depresjon lider foretrekker kanskje selektive serotoninreopptakshemmere - den første generasjonen linje av antidepressiva som inkluderer Prozac, Pazil, Zoloft, Luvox, Lexapro og Celexa. For andre kan atypiske antidepressiva fungere bedre med sin kropp kjemi. Disse stoffene omfatter Effexor, Wellbutrin, Cymbalta, Remeron, Desyrel og Serzone.

Hvis du lider av depresjon, og er ikke sikker på hvilken behandling som er riktig for deg, ta kontakt med en lege eller psykiater. Finne riktig antidepressiva kan være en komplisert avgjørelse.

Parkinsons sykdom

Mens Azilect ble opprinnelig utviklet for depresjon, ble det senere funnet å være effektiv mot Parkinsons sykdom. Men hvis Azilect ikke er enig med deg eller din kjære, mange alternativer finnes.

Levadopa er den mest vanlige og meget effektiv Parkinsons medisiner nå er på markedet. I tillegg er det dopamin antagonister som Mirapex, Requip, Neupro og Permax. Katekol O-metyltransferase hemmere, antikolinergika og til og med visse anti-virals som Symmetrel er også brukt til å behandle Parkinsons.

De mange alternativer for behandling av Parkinsons har mye å gjøre med en pasients detaljer. Medisinering bør velges i samråd med en kvalifisert lege som kan veilede deg gjennom labyrinten av alternativer.

Naturlige alternativer til smertestillende medikamenter

Hvis du er i smerte, har du mest sannsynlig slå til en over-the-counter eller reseptbelagte medisiner for lindring. Disse medikamentene har potensial til å skade leveren og nyrene og kan forårsake andre uønskede bivirkninger. Hvis du er ute etter naturlige måter å lindre din smerte, trenger naturlige alternativer eksisterer. Det er viktig å merke seg at vellykkede naturlige behandlingsstrategier krever en helhetlig tilnærming som tar for seg alle aspekter av helse og ikke bare undertrykke symptomer. Naturlig smertelindring vil innebære en kombinasjon av kosttilskudd, kosthold og andre livsstilsendringer.

Ved hjelp av naturlige kosttilskudd for Pain Relief

Mens de fleste naturlige kosttilskudd er generelt trygt, de inneholder forbindelser og kjemikalier som produserer endring i kroppen akkurat som reseptbelagte legemidler. De har potensial til å samhandle med andre medisiner, og kanskje ikke være aktuelt dersom du har visse tilstander eller sykdommer. Sjekk med legen din før du bruker urter og andre naturlige kosttilskudd. Det beste alternativet for fastsettelse av riktig kosttilskudd for deg er å møte med en helsepersonell som har erfaring med bruk av alternativ medisin, ideelt for smertelindring. Hun kan hjelpe deg med å utforme en behandlingsplan som er trygt og effektivt.

Flere naturlige kosttilskudd har vist seg å lindre smerte. Du trenger ikke å ta alle dem som de tilbyr tilsvarende ytelse. Som det ble nevnt tidligere, å jobbe med en erfaren utøver er gunstig.

Følgende tillegg kan kjempe smerter og betennelser. De inkluderer bromelain (40 mg tre ganger daglig), kattens klo (20 mg tre ganger daglig), gurkemeie (300 mg tre ganger daglig), fiskeolje (opptil 8000 mg daglig, se en lege for veiledning), samme (800 mg daglig), MSM (1,5 til 3 g daglig). Fiskeolje kan samhandle med blodfortynnende medisiner mens samme er ikke riktig hvis du tar antidepressiva. Ikke bruk høye doser av fiskeolje uten å snakke med legen din først.

Å spise for å redusere betennelse

Visse matvarer føre til at kroppen til å frigi inflammatoriske kjemikalier, som utløser og forverre smertene. Ta skritt for å redusere betennelsen kan gå langt i å redusere smerter i kroppen. Å spise en anti-inflammatorisk kosthold er en primær måte å gjøre dette. Reduser forbruket av betennelse-forårsaker matvarer som mettet fett som finnes i animalske produkter, hvetemel mat og sukker. Øke forbruket av kaldt vann fisk, nøtter, frø, frukt, grønnsaker, hele korn, soya og bønner.

Alternativ Behandling modaliteter

Enkelte behandlingsmetoder kan lindre smerte forbundet med ulike betingelser. Alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil anbefaler akupunktur og massasje. Visse bevegelsesterapi, som Feldenkraismetoden, kan hjelpe deg med riktig holdning og lære hensiktsmessige måter å bevege kroppen din; Dette kan være nyttig for smertelindring som stammer fra ting som ryggsmerter, skader eller fibromyalgi.

Redusere Stress

Stress kan utløse og forverre smertene. Finne måter å håndtere det er et flott supplement til en naturlig smerte forvaltningsstrategi. Får regelmessig mosjon. Legen din kan hjelpe deg med å utforme en diett som passer for din situasjon. Trening frigjør også endorfiner, kroppens naturlige smertestillende.

Eksperimenter med aktiviteter som kan lindre stress som yoga, tai chi, positiv visualisering, dyp pusting og meditasjon for å nevne noen. Finn noe du liker og feste med det.

Alternativer til Meds for depresjon

Noen mennesker som lider av depresjon velger ikke å ta antidepressiva i frykt for farlige bivirkninger. Men dette betyr ikke at de må gå uten behandling av noe slag. Det finnes mange alternativer til antidepressiva som kanskje ikke er like effektivt, men kommer med færre bivirkninger.

Johannesurt

Johannesurt har ofte blitt brukt i stedet for tradisjonelle antidepressiva. The National Institute of Mental Health fant ikke det å være effektiv i behandling av alvorlig depresjon; men det kan brukes for mild til moderat depresjon. Johannesurt kan fås på nesten alle stoff butikk eller vitamin leverandør.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer bidra til å fremme sunn hjernens funksjon. Ifølge National Institute of Mental Health, er det ingen klar forskning som beviser sin effektivitet, som foreløpige studier har hatt blandede resultater. Omega-3 fettsyrer kan finnes naturlig i matvarer som fisk, eller kan tas som et supplement, tilgjengelig på vitamin butikker.

DHEA

DHEA (dehydroepiandrosteron) er et hormon som finnes naturlig i kroppen, og blir forandret til andre hormoner etter behov. Studier om dens effektivitet i behandling av depresjon er blandet, men noen fortsatt velger å bruke det som et alternativ til antidepressiva. Den er tilgjengelig som et supplement hvor som helst vitaminer er solgt.

Trening

Øvelse øker mengden av endorfiner i hjernen, som vanligvis bidrar til å forbedre humøret. Det kan være vanskelig for folk som lider av depresjon for å finne motivasjon til å trene, men trening er nyttig når det brukes. Selv om dette ikke kan være nok til å bidra til å eliminere alvorlig depresjon, kan det redusere dens alvorlighetsgrad.

Psykoterapi

Psykoterapi er vanligvis brukes i tillegg til medisiner, men det trenger ikke å være. Psykoterapi hjelper pasienten til å identifisere årsakene til hans depresjon og gjøre endringer i sitt negative syn på livet. Psykoterapi økter kan gjennomføres med en lisensiert psykolog eller psykiater ved noen mental helse anlegget.

Nåværende og fremtidig behandling alternativer for smertefull diabetesnevropati

Diabetisk nevropati er definert som unilateral eller bilateral nerveskader. Diabetespasienter opplever bilateral nerveskader oftest, med opplevelser av svie, nummenhet, prikking og kramper i hender og føtter. En kombinasjon av behandlinger er tilgjengelig for øyeblikket, både farmakologiske og nonpharmacologic, til å behandle symptomer og øke nerve funksjon.

Blood Glucose Ledelse

Holde blodsukkermålinger i kontroll er det mest effektive middel for forebygging og behandling for symptomene på diabetisk nevropati. Opprettholde en sunn livsstil, karbohydrater og kaloritelling, og regelmessig mosjon bidra bidra til effektiv glukose ledelse, uten negative bivirkninger. Hypoglykemiske episoder er alltid mulig med stram blodsukkerkontroll og må tas opp umiddelbart.

Smertestillende og aktuelle programmer

For milde til moderate smerter, kan smertestillende produkter som ibuprofen og naproksen (NSAIDs) kan kjøpes over disk, mens narkotiske produkter som oksykodon og tramadol krever en resept. Lang tids bruk av NSAIDs kan hemme nyrefunksjonen og skape gastrointestinale problemer. Ved hjelp av narkotika fører til sedasjon og svimmelhet, og skaper en fallende risiko. Forstoppelse er også en bivirkning av narkotiske bruk. Aktuelle programmer inkluderer capsaicin kremer og lidokain patcher, med rødhet på den eneste rapporterte bivirkningen.

Antiepileptika

Effektiv mild til moderat smertelindring har også forekommet ved bruk av anti-anfall medisiner som Neurontin, Lyrica, og Tegretol. Bivirkninger av disse medikamentene er hodepine, tretthet, svimmelhet og ørhet.

Antidepressiva

Trisykliske antidepressiva som amitriptylin, Pamelor, Norpramin, og Tofranil er tilgjengelig for symptomer på mild til moderat smerte, men med en rekke bivirkninger. Paxil og Prozac, selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI), har færre bivirkninger og mindre smertelindring. Men en nyere klasse av antidepressiva, serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI), er tilgjengelig som gir effektiv smertelindring med minimale bivirkninger.

Nonpharmacologic

Flere alternativer er tilgjengelige ved hjelp nonpharmacologic terapier med ingen rapporterte uønskede bivirkninger. Ifølge Modern Medicine, hadde 80 prosent av pasientene som ble behandlet med transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) reduserte symptomer på smerte. Betydelig smertereduksjon ble også rapportert i studier med perkutan elektrisk nervestimulering (PENS) og ryggmargen stimulering. Andre vellykkede nonpharmacologic behandlinger, inkludert biofeedback, akupunktur, hypnose og avspenningsteknikker.

Fremtidige Behandlinger

Med pågående forskning på smertefull diabetisk nevropati, er fremskritt i behandlinger begynner å vise lovende. Studier viser en intravenøs form av alfa-liponsyre (ALA) er effektiv på smertereduksjon samt isosorbiddinitrat spray. Verken stoffet er i dag tilgjengelig i skjemaene som brukes i studien, men med fortsatt forskning og vellykket testing, disse stoffene, og ganske muligens andre, vil bli tilgjengelig for å lindre symptomene på smertefull diabetisk nevropati.

Hvordan å behandle kronisk tretthet med antidepressiva

Hvordan å behandle kronisk tretthet med antidepressiva


De ulike symptomer på kronisk utmattelsessyndrom ofte behov for å bli behandlet individuelt. Smertestillende og anti-inflammatoriske kan tas for å ta opp noen av de fysiske plager av CFS. Du kan behandle kronisk tretthet med antidepressiva, så lenge du følger legens retninger og er forsiktig med å blande medisiner.

Bruksanvisning

Unn Chronic Fatigue med antidepressiva

•  Møt med legen din for å diskutere alternativer for behandling av kronisk utmattelses med antidepressiva. Det finnes mange forskjellige medikamenter tilgjengelig, og du bør starte med milde doser hvis mulig.

Ta foreskrevet antidepressiva nøyaktig som anvist for å behandle kronisk utmattelsessyndrom. De fleste medikamenter krever bare én dose per dag og bør tas sammen med mat og et glass vann.

Lær om de forventede resultatene av din medication. Ofte antidepressiva behandle en rekke kroniske utmattelse symptomer ved å korrigere lave nivåer av serotonin og dopamin i hjernen. Du kan ha en enklere tid å sove, erfaring økt energi og føle deg mindre deprimert.

Hold deg på legens behandlingsplan. En gang må du ta et antidepressivum for 3 til 4 uker før du føler deg full effekt. Den vanlige prosedyren for behandling av kronisk utmattelses med antidepressiva er å ta dem for seks måneder til ett år, og deretter bestemme om de fortsatt trengs.

Se legen din regelmessig for å diskutere din første reaksjon på antidepressiva. Noen stoffer vil øke søvnløshet, og legen din kan være lurt å gi deg en mild sove medisinering. Legen din kan ønske å endre din resept dersom du ofte nødt til å ta andre medisiner for å kontrollere smerter knyttet til kronisk utmattelsessyndrom.

Begynn en øvelse rutine når du har blitt vant til medisinen. Denne livsstilsendring kan hjelpe deg naturlig forberede deg til å takle kronisk utmattelsessyndrom når du slutter å ta antidepressiva. Sjekk med legen din før du starter en cardio-workout tidsplan, men fordi for mye trening kan sette økt belastning på kroppen din hvis du tar noen varianter av antidepressiva.

Hint

  • De fleste pasienter med kronisk tretthets pasienter krever bare en tredjedel av en vanlig dose av et antidepressivt middel.
  • Det er som regel OK å ta smertestillende eller anti-inflammatoriske med antidepressiva, men alltid sjekke med legen din før du blande medisiner.
  • Aldri øke dosen av antidepressiva hvis du glemmer å ta den.
  • Vær sikker på at du forstår noen bivirkninger som kan oppstå som et resultat av din medication.
  • Du må redusere dosen langsomt for å slutte å ta de fleste antidepressiva. Plutselig stopper medisinen din kan sette deg i fare for ulike bivirkninger.

Alternativ Depresjon medisin

Din lege eller psykiater har diagnostisert med klinisk depresjon og antyder sterkt at du begynner å ta en av de allment foreskrevet antidepressiva på markedet, som for eksempel Prozac, Paxil, Zoloft eller Celexa. Han lover at å ta en av disse stoffene vil begynne å heve ditt humør og føre til en følelse av total velvære etter en relativt kort periode med tilpasning. Du er ikke så sikker. Du har hørt skrekkhistorier om noen av disse stoffene, inkludert bivirkninger som har ført til selvmord og voldelig atferd. Finnes det alternativer?

Bivirkninger av SSRI

Enten de har fortrinn eller ikke, har det vært noen alarmerende rapporter om bivirkninger av klassen av antidepressiva som kalles selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). En utilstrekkelig tilførsel av serotonin i hjernen har blitt isolert som en mulig årsak til depresjon. Selv om de fleste medisinske myndigheter hevder at denne klassen legemidler er vanligvis vellykket i å ta opp problemet, mulige bivirkninger av SSRI inkluderer agitasjon, søvnløshet, kvalme, seksuell dysfunksjon, økt kroppstemperatur og en reduksjon i svette. Enda mer bekymringsfullt er de ubekreftede påstander om at disse stoffene har ført til selvmord og vold.

Naturlig rettsmidler

I en artikkel om kvinner til kvinner nettside, sykepleier-utøver Marcelle Pick skriver at hun ser dårlig ernæring og stress som vesentlige faktorer i årsaken til depresjon. Pick skisserer en rekke tiltak som folk kan gjøre for å heve humøret naturlig. Disse inkluderer streng overholdelse av et sunt og balansert kosthold som kraftig begrenser inntaket av karbohydrater, spesielt enkle karbohydrater; en diett av regelmessig mosjon; å ta et kosttilskudd som inneholder høye nivåer av omega-3 fettsyrer; kutte ned på sentralstimulerende stoffer som koffein og får moderat sol eller full-spektrum lys eksponering gjennom hele året.

Hvis disse trinnene ikke klarer å fullt ut ta pasientens følelser av depresjon, Pick foreslår å supplere en vanlig, sunt kosthold med 5-hydroxytryptophan (5-HTP), en aminosyre som fungerer som en forløper til serotonin, eller johannesurt, et naturlig plante forekommende substans, i kombinasjon med tyrosin, andre aminosyrer, vitaminer og mineraler. Hun advarer imidlertid at "mens supplerende 5-HTP, som er lettere omdannes til serotonin enn L-tryptophan, kan være spesielt effektiv, bør den brukes med forsiktighet... Som det kan føre til økt angst hos pasienter med høyt kortisol nivåer. "

Andre alternative behandlinger

Også framstilt som et alternativ til naturlig antidepressiva er aminosyre-derivatet kalt S-adenosylmethionine (SAMe), som forekommer naturlig i alle celler. I en publisert rapport om en Yale Prevention Research Center studie i SAMe sin effekt som et antidepressivt middel, ble det konkludert at SAMe synes å spille en klar rolle i behandlingen av depresjon, selv om det ble foreslått at flere studier er nødvendig for å bestemme den mekanismen som samme gjerninger sin magi. Andre alternative behandlinger som har vist noen lover i behandling av depresjon blant annet akupunktur, kognitiv atferdsterapi, yoga og meditasjon.

Alternativ hjelp for depresjon

Alternativ hjelp for depresjon


Folk kan søke hjelp for depresjon utenfor konvensjonell medisinsk behandling av ulike årsaker, for eksempel mangel på helseforsikring eller utilfredsstillende resultater av nåværende behandling. Alternativ behandling er noen ganger brukt til å utfylle tradisjonell behandling. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, 36 prosent av voksne, 18 år eller eldre bruker noen form for komplementær medisin.

Hypnoterapi

Hypnoterapi er bruken av hypnose for å behandle en mental eller emosjonell tilstand som for eksempel depresjon. Hypnose produserer en endret bevissthetstilstand der personen blir utsatt for verbale forslag. Hypnoterapi kan hjelpe lindre depresjon ved substitusjon av positive og beroligende forslag gitt til personen mens i den endrede sinnstilstand. Mens under hypnose, kan ny atferd bli foreslått som kan hjelpe den enkelte å overvinne depresjon eller andre forhold. Selv om effekten av hypnoterapi på depresjon er fortsatt usikkert, det har vist seg å ha en grad av effektivitet på andre helsemessige forhold.

Johannesurt

Johannesurt er en urt som har vært brukt i århundrer for å behandle ulike helsemessige forhold. Mens det er noen bevis for at Johannesurt er nyttig for behandling av mild til moderat depresjon er det ingen konkrete bevis for å bevise at det ville være nyttig i behandling av alvorlig depresjon. Folk som tar johannesurt mot depresjon eller annen sykdom bør være forsiktig siden urten kan samhandle med reseptbelagte medisiner som antidepressiva, antikoagulantia og p-piller. Bivirkninger som hodepine, seksuell dysfunksjon og økt følsomhet for sollys kan også oppstå når du tar urten.

Yoga og meditasjon

Yoga er et system av velvære som forener kropp, sinn og ånd gjennom fysiske stillinger og pusteøvelser. Meditasjon, som er avslapning av sinnet og kroppen gjennom pusteteknikker og tømme tankene, er ofte kombinert med yoga for å produsere en beroligende effekt. Yoga kan ha fysiske effekter på kroppen som for eksempel å senke pulsen, blodtrykket og øke oksygenopptak. Selv om det ennå ikke er klart forstått hvordan yoga bringer om gunstige fysiske effekter, kan det være på grunn av økt aktivitet i parasymathetic nervesystemet, og utgivelsen av hormoner. Selv om det er noen vitenskapelig bevis for at yoga og meditasjon å forbedre hukommelse, redusere angst nivåer og kan hindre tilbakefall hos personer som har vært utsatt for alvorlig depresjon, er flere studier er nødvendig for å fastslå den generelle effektiviteten som en behandling for depresjon.

Aromaterapi

Aromaterapi er en gammel praksis ved bruk av aromatiske oljer og røkelse stammer fra planter og trær. Oljene er potent og så fortynnes ved blanding med en bærerolje slik som vegetabilsk olje. Oljene kan inhaleres via steam, påføres direkte på kroppen i massasje, lagt til badevann eller røkelse kan brennes for å produsere aromatiske effekter. Man antar at aromaterapi kan fungere ved å ha en direkte effekt på hormoner i blodet, stimulere gleden sentrum av hjernen og / eller stimulering av binyrene. Forskning fortsetter å fastslå effektiviteten av aromaterapi som behandling for depresjon og andre helsemessige forhold.

Betydning

Det er flere andre alternative behandlingsformer som massasje, akupunktur og guidede bilder. Selv om noen mennesker hevder å ha suksess med disse terapi, andre ikke. Du må kanskje eksperimentere for å finne ut hva som fungerer best for deg. Alltid søke en kvalifisert utøver når du velger alternativ behandling.

Alternativer til anti-depressiva

Ifølge akupunktør Daniel Lee, er åtte millioner amerikanere diagnostisert med noen form for depresjon. Ofte, folk med depresjoner slå til leger som ofte foreskrive antidepressiva medisiner som Paxil, Zoflot og Lexapro. Antidepressiva fungere, men ofte har bivirkninger, og ikke behandle de underliggende problemene i forbindelse med depresjoner. I tillegg antidepressiva ofte ta seks uker eller lenger for å begynne å jobbe. I stedet for å ta antidepressiva først, kan du prøve disse enkle naturlige metoder for å behandle depresjon.

Therapy

Terapi er en måte å hjelpe deg å komme til kilden til depresjon. Snakke med en terapeut kan du åpne opp og snakke om problemer som påvirker deg i stedet for maskering problemet med antidepressiva. Gjør en avtale med en terapeut og gå en eller to ganger i uken i minst 30 minutter. En terapeut vil hjelpe med mellommenneskelige problemer og fokus på løsninger for å hjelpe deg å komme gjennom problemene som forårsaker din depresjon. Noen ganger hjelper det å bare snakke med noen som har en åpen og saklig sinn.

Trening

Trening tar litt lengre tid å jobbe enn antidepressiva, men trening er et naturlig alternativ til antidepressiva. Trene hjelper overvinne depresjon symptomer som lav energi og problemer med å sove. Mood forbedrer også på grunn av øvelse. Prøv å ta deg tid til deg selv og gå en rask spasertur eller tur minst tre ganger i uken i en time. Trene hjelper deg å fokusere på noe annet, og du ofte føle deg bedre etterpå.

Meditasjon

Meditasjon forbedrer angst, humør og stress og ofte arbeider for å behandle depresjon. Meditasjon kan hjelpe de som er deprimerte klart deres sinn fra negative tanker og følelser. Sitte i en rolig, rolig miljø med øynene lukket og la tankene drive til glade tanker mens konsentrere seg om pusten din. Kroppen din vil begynne å slappe av som stress minsker. Etter meditasjon, din føler mer sentrert, uthvilt og fredelig. Prøv å meditere minst to ganger i uken i et rolig, stress-fritt miljø.

Akupunktur

Akupunktur er en gammel kinesisk rettsmiddel som kan brukes til å behandle depresjon naturlig i stedet for å bruke antidepressiva. Stress og angst, ofte assosiert med depresjon, kan forårsake blokkering av energi i kroppen. Denne blokkeringen er forårsaket av en redusert produksjon av serotonin i hjernen. Når serotonin nivåer slipp, angst, søvnløshet, tretthet og depresjon forekomme. Nålene er plassert langs punkter på kroppen for å åpne disse blokkerte passasjer. Urter brukes ofte i løpet av denne praksisen for å hjelpe kroppen å slappe av og til å lagre den tilbake til en mer balansert tilstand. Før du slår til antidepressiva, ta kontakt med en akupunktør om behandling av depresjon ved hjelp av denne naturlige metoden.

Naturlige alternativer til Depresjon Medisinering

Naturlige alternativer til depresjon medisinering kan inneholde urter og kosttilskudd, personlig atferd endringer og alternativ medisin for å lindre symptomer. De naturlige behandlinger kan hjelpe folk å unngå bivirkninger av tradisjonelle antidepressiva, slik som vektøkning og sedasjon. Folk som vurderer å bruke naturlige alternativer til reseptbelagte antidepressive medikamenter bør konsultere sin lege før du stopper bruken av reseptbelagte medisiner. Ved å snakke med sine leger, kan de også lære av mulige interaksjoner med andre legemidler.

Sollys

Personer med depresjon forårsaket av værsyke kan ha nytte av naturlig eller kunstig sollys, spesielt i vintermånedene.

Trening

Fysisk aktivitet kan aktivere belønning sentrum av hjernen og øke følelsen av velvære, ifølge Mayo Clinic.

Omega-3

Omega-3 fettsyrer er tilgjengelig som kosttilskudd og finnes i matvarer som fisk, soya og valnøtter. De kan lindre symptomene på depresjon.

SAM-e

S-adenosyl-metionin, eller SAM-e, er et kosttilskudd som brukes i Europa som en reseptbelagte medisiner for depresjon, ifølge Mayo Clinic.

Johannesurt

Johannesurt er en urt som vanligvis brukes til å behandle milde former for depresjon og kan brukes som en te eller tas i pilleform.

Valerian

Valerian er en urt tatt i pilleform og kan brukes i korte perioder av gangen, opp til 6 uker, for å behandle søvnproblemer og andre symptomer forbundet med depresjon.

Advarsel

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, kan johannesurt redusere effekten av andre medisiner, inkludert p-piller og medisiner for kreft, hjerteproblemer og HIV.

Alternativer til Benzodiazepiner

Benzodiazepiner, som Xanax og Klonopin, blir ofte foreskrevet for å behandle angst og panikklidelser. Disse stoffene bære en risiko for avhengighet og er vanligvis ikke anbefalt for langsiktig behandling av disse tilstandene. Flere naturlige alternativer eksisterer for å håndtere angst. Naturlig behandlingsstrategier ofte innebære en kombinasjon av metoder som krever konsistens å få til endring. Konsultere med helsepersonell opplevd i naturlig medisin kan hjelpe deg med å utforme en effektiv diett. The University of Maryland Medical Center og naturlig helse ekspert Dr. Andrew Weil foreslår følgende alternativer.

Kosthold og trening

Ifølge University of Maryland Medical Center, studier viser at regelmessig, intens trening som løping kan lindre angst. Trening gir deg noe å fokusere på og stimulerer frigjøring av gunstige kjemikalier som forbedrer humøret og indusere avslapning.

Ikke drikk kaffe eller andre koffeinholdige drikker; sentralstimulerende effekten forverrer følelser av angst. Og selv om det er ingen offisiell anti-angst diett, kan enkelte kosttilskudd strategier forbedre den generelle helse og velvære. Spis en diett rik på hele korn, frukt og grønnsaker. Holde blodsukkeret lavt kan også redusere angst, så spiser mindre måltider som kombinerer proteiner, komplekse karbohydrater som hele korn og sunt fett som de som finnes i fisk og nøtter.

Kosttilskudd

Mange naturlige kosttilskudd tilbyr lignende fordeler, så tar alle av dem er ikke nødvendig. Dette er et spesielt aspekt ved behandling der konsultere med en kunnskapsrik utøveren kan være nyttig.

B-vitaminer og magnesium kan hjelpe lindre angst; ta en B-kompleks supplement (inneholder alle B-vitaminer) og en magnesium supplement som anvist på etiketten.

Valerian er godt kjent for å redusere angst og indusere søvn. Den er tilgjengelig på egen hånd eller i en kombinasjon supplement som også inneholder sitronmelisse og johannesurt, to andre urter kjent for sine relaksasjonsegenskaper. Bruk som anvist på etiketten. Ikke bruk disse kosttilskudd dersom du bruker anti-angst medisiner eller andre medikamenter med en beroligende effekt. Må ikke brukes hvis du har leverproblemer eller er gravid eller ammende. Johannesurt interagerer med mange medisiner, inkludert p-piller og antidepressiva; diskutere denne behandlingen med legen din hvis du er på noen reseptbelagte medisiner. Pasjonsblomst, som et skjær eller kapsel ekstrakt, har vist aksjon mot angst som var lik benzodiazepiner; ta som anvist på etiketten.

Alternativ Behandling modaliteter

Du ønsker kanskje å eksperimentere med ulike profesjonelle behandlinger. Akupunktur kan lindre symptomer på angst så lenge som et år etter et kurs i behandling. Akupunktører kan også være en god kilde til informasjon for å behandle denne tilstanden fra en tradisjonell kinesisk medisin perspektiv.

Massasje kan lindre stress og angst, spesielt når det er kombinert med aromaterapi. Velgjørende oljer kjent for å minske angst inkluderer lavendel, salvie, sjasmin og sandeltre.

Livsstil forslag

Gjør en innsats for å redusere stress i livet ditt. Eksperimenter med meditasjon, yoga, dyp pusting, positiv visualisering og hypnose. Start en journal. Nedtegner dine daglige tanker, frykt og bekymringer kan være en stikkontakt for å løslate dem, og hjelpe deg med å identifisere hvilke behandlinger jobber for deg og vurdere din fremgang i å overvinne din angst. Reduser forbruket av negative nyheter ved å kutte ned på hvor ofte du ser TV-nyheter, surfe på internett eller lese aviser.

Alternativ ADHD behandling

Når ADHD er diagnostisert, de fleste umiddelbart ser ut til å dempe symptomene med medisiner. Andre, derimot, se etter alternative behandlinger for å hjelpe dempe ADHD symptomer.

Om ADHD

Attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD) er en lidelse som påvirker evnen til å "ta hensyn". De grunnleggende symptomer, ifølge Mayo Clinic, er uoppmerksomhet og hyperaktivitet samt impulsiv atferd.

Populære Medisinske behandlinger

Regelmessige ADHD behandlinger forsøke å kontrollere nivåer av nevrotransmittere, hjernen kjemikalier som kan føre til ADHD. Disse behandlingene inkluderer antidepressiva og sentralstimulerende midler. Adderall og Ritalin er de to mest kjente vanlige ADHD behandlinger.

Behavioral Treatment

Ifølge HealingArts.org, er atferdsterapi en form for alternativ ADHD behandling. Dette inkluderer "egenkontroll" undervisning og bevegelsesterapi som kan bidra til å roe ADHD.

Kosttilskudd

En annen form for alternativ behandling innebærer urte medisiner som tar sikte på å dempe virkningene av (men ikke "kurere") ADHD. Dette inkluderer gingko, brahmi og grønne havre.

Kost Treatment

Det er flere diett planer som tar sikte på å hjelpe ADHD lider, inkludert et karbohydrat / protein diett, unngåelse av mat med kunstige fargestoffer og en diett rik på essensielle fettsyrer.

Antidepressiva for hormonterapi

Nåværende medisinsk vurdering om bruk av hormonsubstitusjonsbehandling (HRT) for lindring av menopausale plager er blandet. Nyere forskning har vist at HRT kan bidra til noen former for kreft. Mange leger er nå forskrivning lave doser av antidepressive medikamenter for å lindre overgangsplager. Menopause er en naturlig prosess, ikke en sykdom, så ditt valg av leger og behandlinger bør være basert på denne forståelsen.

Om HRT

For mange år, har HRT blitt rutinemessig foreskrevet for menopausale symptomer som hetetokter, nattesvette og humørsvingninger. Men mange kvinner ønsker ikke lenger å ta HRT medisiner, gitt forskningen koble dem til mulig utvikling av brystkreft og livmorkreft. Nå noen antidepressiva (som Prozac), i stor grad ved hjelp av de nevrotransmitteren serotonin, har vist seg å lindre noen av eller hele omfanget av symptomene i tillegg. Disse kan brukes før, under og etter overgangsalderen som et alternativ til hormonbehandling.

Velge Antidepressiva

Paxil, Effexor og Prozac er oftest foreskrevet for lindring av symptomer på overgangsalder. Selvfølgelig reagerer hver person forskjellig på noen medisiner, så det kan være nødvendig å prøve forskjellige doser og selv forskjellige medisiner til du finner den behandling som fungerer best for deg.

Alle beslutninger om å ta HRT og / eller antidepressiva bør diskuteres på lengden med legen din. Det er mulige bivirkninger med denne type antidepressiva som kan være hodepine, kvalme og høyt blodtrykk. Ofte disse symptomene forsvinner etter de første ukene. Også noen kvinner har andre medisinske tilstander som gjør HRT for risikabelt, og antidepressiva kan være et godt alternativ.

Behandlingsregimer

For noen kvinner med alvorlige symptomer, som tar både HRT og lave doser av antidepressiva kan være et godt alternativ for en periode. I disse dager de fleste leger foretrekker å begrense HRT til en så kort periode som mulig. Antidepressiva kan bli tatt for lengre perioder forutsatt at du tolererer medisinen din godt.

De fleste leger vil foreskrive lave doser av antidepressiva, lavere enn dosen som brukes for noen å ta dem for å bekjempe depresjon alene. Vanligvis må du ta en av disse medikamentene i tre til fire uker før effekten blir tydelig. Tilsvarende, hvis du bestemmer deg for ikke å fortsette på et antidepressivum, må du redusere dosen gradvis over samme periode. Uttak for raskt kan gi svært ubehagelige symptomer.

Clarocet: En Lexapro Alternativ

Clarocet er et kosttilskudd som gir en forbedring i angstsymptomer i et gjennomsnitt på 2-6 uker. Clarocet er et naturlig alternativ til antidepressiva, for eksempel Lexapro.

Slik fungerer det

Clarocet er en blanding av bioaktive plante medisiner, vitaminer, mineraler og sporstoffer og aminosyrer. Kombinasjonen gir rask ikke-døsig avslapping i løpet av 15 til 30 minutter.

Indikasjoner

Clarocet er indisert for nervøsitet, nervøs spenning og sporadisk angst. Ingrediensene er mye brukt innen komplementær og alternativ medisin (CAM) for behandling av angst forhold.

Bivirkninger

Produsenten opplyser at bivirkninger er sjeldne (0,5% av brukerne). Bivirkningene er munntørrhet, hodepine, urolig mage og allergiske reaksjoner.

Opsjoner

Det finnes forskjellige typer Clarocet tilgjengelig: Clarocet NRI (naturlig reuptake inhibitor), Clarocet ERT (utvidet frisetting), Clarocet CS (kognitiv støtte), Clarocet PM (natt tid formel) og Clarocet Junior (bare for barna).

Garanti

Selv Clarocet ikke kan være garantert å fungere for alle, skaperen tilbyr en fornøyd garanti i 30 dager.