Digidexo.com

Pasient Instruksjoner for å gi hCG Shot

HCG, også kjent som humant choriongonadotropin, er et hormon administreres til pasienter som gjennomgår fertilitetsbehandling for å indusere eggløsning. HCG injeksjoner kan også gis til pasienter som etter en hCG diett. Tar en hCG skudd bør gjøres under tilsyn av en lege eller medisinsk faglig.

Klargjøring av injeksjonen

HCG injeksjoner som brukes til å utløse eggløsning kan enten injiseres som subkutant (under huden) eller intramuskulær (inn i muskelvevet). Dosen vil bli bestemt av legen å føre tilsyn med ovulasjonsinduksjon. Legen eller det medisinske profesjonelle vil gi pasienten med instruksjoner for å administrere injeksjon, herunder tidsramme for å administrere medikamenter til å falle sammen med behandlingsmål. Injeksjonen kan være forhånds fylles med medikamenter eller pasienten kan ha behov for å blande medikamentet og fylle sprøyten til den riktige dosering.

Begynn med å sette sammen det nødvendige utstyret basert på instruksjonene fra legen. Samle sprøyten, noen medisiner, en beholder for skarpe gjenstander, alkohol pads og bomull baller. Vask hendene grundig med såpe og vann. Fjern eventuelle emballasje fra nålene og medisiner. Tørk toppen av noen medisiner ampuller med en alkoholserviett. For medisiner som ikke er forhåndsutfylt i sprøyten, trekke luft inn i sprøyten før du plasserer nålen i hetteglasset. Tegn nok luft, slik at nivået tilsvarer dosen av medikament nødvendig. Sett nålen inn i hetteglasset og trykk ned på sprøyten for å presse luft inn i hetteglasset. Snu hetteglasset med nålen inne opp ned og dra på sprøyten til tilbaketrekking riktig mengde medisiner, per legens instruksjoner. Bytt nålen til nålen som er nødvendig for injeksjon, og banke forsiktig på siden av sprøyten for å bringe eventuelle bobler til overflaten på kanylen.

Å forvalte HCG Shot

Tørk området pn pasienten der hCG vil bli injisert med en alkoholserviett, og stikk nålen i en rett vinkel på huden. Trykk på stempelet for å injisere medikamenter og deretter trekke nål. Tørk med alkohol og plasser en bomullsdott over injeksjonsstedet med et lett trykk for å stoppe blødninger. Kvitt deg med nålene i en beholder for skarpe gjenstander.