Digidexo.com

Hvordan å sammenligne fett brennere til fett blokkere

Hvordan å sammenligne fett brennere til fett blokkere


Mange vekttap kosttilskudd hevder å være fett blokkere eller fett brennere. Et fett blocker er et supplement som faktisk hindrer mettet fett fra å bli absorbert av fordøyelsessystemet. En fettforbrenner øker metabolismen og fokuserer kroppens energi brennere på fett i stedet for andre kilder til drivstoff. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan man skal vurdere og sammenligne fett brennere og fett blokkere for å velge supplement som er best for deg.

Hvordan å sammenligne fett brennere til fett blokkere

Hvordan å sammenligne fett brennere til fett blokkere

•  Lag en tabell med to kolonner. Merke en kolonne "fett brenner" og den andre kolonnen "fett blocker."

Skriv følgende ord i fettforbrenner kolonne: krompikolinat, L-karnitin, kolin.

3 Skriving "Chitosan" i fett stopperen kolonnen.

Les ingrediensene i hver supplement. Hvis ordene du skrev i kolonnene er i ingrediensene, plassere en hake ved siden av dem. Disse ingrediensene er de aktive elementer av fett brennere og fett blokkere. Mange vekttap kosttilskudd ikke faktisk inneholder disse ingrediensene, men i stedet stole på å undertrykke appetitt via høye doser av koffein, guarana eller Ma Huang. En virkelig effektiv fettforbrenner må ha minst en av ingrediensene i listen eller det vil faktisk ikke hjelpe kroppen din "brenne" ekstra fett. Likeledes vil en feit blocker som ikke inneholder kitosan ikke faktisk hindre fett som du spiser fra å komme inn i kroppen din og blir lagret.

bestemme hvor mye du ønsker å trene. Hvis du allerede trener regelmessig, eller hvis du har tenkt å begynne å gjøre det, deretter en fettforbrenner er et godt alternativ for deg fordi fett brennere optimalisere mengden fett du forbrenner når du deltar i fysisk aktivitet. Men hvis du ikke kan eller ikke ønsker å trene regelmessig og litt iherdig, deretter en feit blocker vil trolig være en mer effektiv rute for deg. Disse bør tas umiddelbart før måltider og i doser i samsvar med hvor mye mettet fett er i måltidet.

Snakk med legen din. Du bør konsultere lege før du begynner på et nytt vekttap eller treningsprogram. Men hvis du har tenkt å supplere din diett med vekttap kosttilskudd, er det spesielt viktig å konsultere legen din i tilfelle noen av ingrediensene i fett brennere eller stopper vil samhandle dårlig med medisin du allerede tar. Videre begge typer supplement er nesten ubrukelig når de brukes på feil måte, så du må være sikker på at du tar dem til rett tid på dagen og i riktige mengder for å oppnå resultater.

Hint

  • Alltid konsultere legen din før du starter et nytt treningsprogram.
  • Mange vekttap kosttilskudd inneholder store mengder koffein. Hvis du har en historie med hjerteproblemer, kan det hende du trenger for å unngå denne type tilskudd.