Digidexo.com

Vitaminer for å bidra til lavere blodtrykk

Blodtrykket er regulert av en svært engasjert system i kroppen vår, og kan variere sterkt avhengig av vårt nivå av stress og aktivitet. Hypertensjon eller høyt blodtrykk som det er mer vanlig referert til, er kjent som en "stille killer" på grunn av det faktum at det kan oppvise svært få symptomer i de første stadier. Likevel hvis venstre ukontrollert, kan høyt blodtrykk føre til hjerteinfarkt, hjerneslag og organskade. Vitaminer som vitamin C og næringsstoffer som CoQ10 har evnen til å bidra til å senke blodtrykket, trygt og effektivt.

Koenzym Q10

Vurdere å ta fettløselige næringsstoffer Koenzym Q10. Resultatene av en studie publisert i Journal of Human Hypertension i 2007 viste at supplere med CoQ10 bidro til å redusere både systolisk og diastolisk blodtrykk med ca 10 prosent, sikkert og effektivt. Selv om det ikke er anbefalt daglig inntak (RDI) av Q10, foreslår Linus Pauling Institute supplere med 30 til100 mg av CoQ10 daglig.

Kalium

Prøv å ta en kalium supplement. Kalium er ansett å være en elektrolytt, som finnes i vev, blod og kroppsvæsker. En studie publisert i 1997 i American Journal of Medical Science fant at kalium tilskudd kan være gunstig for de med høyt blodtrykk. Resultatene av undersøkelsen viste at de som var supplert med kalium hadde samlet lavere blodtrykk sammenlignet med den andre gruppe som er involvert i studiet, som er supplert med en lavere daglig dose av kalium. AI (tilstrekkelig inntak) av kalium er 4700 mg for voksne 19 år og eldre.

Vitamin C

Askorbinsyre, mer typisk kjent som vitamin C, er et vesentlig vannløselig vitamin som kreves for god helse. For å bidra til å redusere systolisk blodtrykk, supplere med 500 mg av dette vitamin hver dag. En studie publisert i 1999 i det medisinske tidsskriftet Lancet gitt resultater som viste deltakerne senket sitt blodtrykk med ca 9 prosent etter fire uker mens supplere med 500 mg per dag av vitamin C. RDI av vitamin C er satt til 90 mg for menn og 75 mg for kvinner.

Magnesium

Magnesium er et viktig mineral kroppen krever for mange funksjoner som benhelse, energiproduksjon og proteinsyntese. Supplere med magnesium daglig kan bidra til moderat senke blodtrykket. Noen studier av magnesium tilskudd av de med hypertensjon har vist at pasienter med høyt blodtrykk er vanligvis magnesium mangelfull. RDI av magnesium er satt til 400 mg for menn i alderen 19-30; for menn 31 år og eldre, 420 mg. For kvinner 19-30 år, er RDI 310 mg, og for kvinner 31 år og eldre, 320 mg.

Kalsium

Som den mest rikelig mineralet i kroppen, kan kalsium også bidra til å senke både diastolisk og systolisk blodtrykk. Omfattende forskning på dette mineralet har indikert en direkte sammenheng mellom kalsium og hvordan det kan påvirke blodtrykket. AI kalsium per dag er satt til 1000 mg for de 19-50 år, og 1200 mg for de 51 år og eldre. Supplere med kalsium regelmessig har også vist seg å bidra til å hindre personer fra å utvikle høyt blodtrykk.

Tips og advarsler

Informasjonen i dette dokumentet er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk hjelp.

Hypertensjon er en livstruende lidelse. Hvis du mistenker at du lider med hypertensjon, se helse-omsorg utøveren så snart som mulig.

Aldri ta noe mer av en vitamin enn det som anses trygt. Les etiketten retninger grundig for riktig dosering.

Alltid snakke med legen din før du starter noen supplement diett.