Digidexo.com

Hvordan kjøpe Rotadent

Hvordan kjøpe Rotadent


Rotadent gir et effektivt alternativ til manuell børsting og bruk av tanntråd med sin patenterte børste teknologi og spesialiserte børste tips. Den Rotadent utforming fremmer fjerning av plakk mellom tennene og rundt tannkjøttet, der manuell børsting og bruk av tanntråd kan gå glipp av.

Betydning

Dr. Dan Peterson of Family Lett Dental Care beskriver Rotadent som en automatisk perio rengjøringsverktøy som brukes til å rense og polere tennene. Enda viktigere, renser Rotadent mellom tennene for å redusere plakk bygge opp som kan forårsake hull i tennene og tannkjøttsykdommer.

Funksjoner

Den Rotadent rengjøring verktøyet har en roterende børste hode som inneholder patenterte børste tips som ikke krever skyve eller press på tenner eller sensitive tannkjøtt. Rotadent tilbyr ulike typer børstehoder til å tjene en rekke behov, for eksempel rengjøring mellom tannregulering eller for sensitive tannkjøtt. Disse inkluderer den hule cup børstehodet, korte tips børstehode og langstrakte spissen børstehode. Enheten leveres med en ledning, ladestativ og holder; pakkene inkluderer enheten, Rota poeng for mellom tannpuss og en tunge renere.

Betraktninger

Sjekk med din tannlege om hvilke børstehodet eller kombinasjon av børstehoder best vil tjene dine dental behov, samt noen dental lim eller vasker å bruke med børsting.