Digidexo.com

Hvordan beregne Body Fat Online

Beregning av kroppen fett på nettet er en rask og enkel prosess. Du laster en nettside og skriv noen statistiske data og den fullfører den matematiske formelen for deg. Du kan beregne kroppen fett online som en del av en vanlig fitness og kosthold plan, spesielt når du arbeider med vekttap og helsemessige problemer. Hvis du beregne kroppen fett online og du konsekvent kommer opp med en body mass index (BMI) på 35 eller høyere, bør du kontakte en lege om å hjelpe deg med å utvikle en diett plan for å redusere din BMI.

Hvordan beregne Body Fat Online

•  Mål din standard høyde (i inches) og vekt (i pounds). Noen kalkulatorer kan du legge inn data føtter og inches.

Skriv inn dine data i de forespurte felt. Noen vil ønske å vite om du er mann eller kvinne, men generelt sett er kroppsfett beregnes på samme måte for kvinner og menn. Kvinner tradisjonelt har en høyere andel av kroppsfett fordi de trenger ekstra fett for å isolere sine organer under svangerskapet.

Spill inn BMI resultater, spesielt hvis du bruker den informasjonen som en del av et vektreduksjonsprogram. Noen vekttap planer som Weight Watchers registrere din BMI for å beregne din fremgang.

Snakk med en lege om resultatene dine hvis de er gjennomgående høy, spesielt hvis du prøver å gå ned i vekt.

Sjekk flere nettsteder for å bekrefte resultatene og deres beregninger. Hvis du får samme resultat fra tre eller flere områder, da er du på riktig måte å beregne din BMI.

Hint

  • En BMI på mer enn 35 regnes som overvektige. En BMI på mer enn 30 regnes som overvekt.