Digidexo.com

Slik starter en Yoga Studio

Slik starter en Yoga Studio


Beslutningen om å starte et yogastudio kan være en stor avgjørelse å ta. Det er risiko for å bli vurdert, men hvis riktig håndtert og med litt flaks, beslutningen om å starte som yoga studio kan meget vel slå ut en god investering. Ikke bare kan de økonomiske belønningene være stor, men du vil ha den ekstra spenningen og gleden av å vite at du blir bedre livskvaliteten for mange mennesker. Hvis dette prospektet høres interessant ut, les videre for å lære hvordan du starter en yoga studio.

Bruksanvisning

•  Kom opp med en ide for din yoga studio. Kanskje du allerede er undervisning en yoga klasse og ønsker å flytte elevene til et studio du eier selv. Kanskje du har ingen interesse i å undervise yoga selv, men vil ansette yoga instruktører slik at din tid kan brukes til å fokusere på virksomheten siden av yoga studio. Kom opp med en grov skisse i hodet av hvordan yoga studio vil fungere.

forplikte dine ideer til skriving ved å utarbeide en forretningsplan. Det finnes mange gratis forretningsplan maler på nettet. Du kan laste ned en av disse og fyll ut med informasjonen for grov skisse du tenkt på i første trinn. Dette vil hjelpe deg å identifisere og rette opp eventuelle rynker eller problemområder, og vil også gi deg en definert kurs for å følge når du begynner å faktisk kjøre yoga studio.

Tenk på et navn for din virksomhet. Whatâ € ™ s i et navn? Det kan være alt. Navnet er hvordan kundene vil identifisere din yoga studio, og det kan bidra til å forme den første inntrykk av at disse kundene har. På mange måter, det navnet du velger kan redde eller ødelegge din virksomhet, så dona € ™ t jag beslutningen og ta så mye tid som er nødvendig for å tenke på navnet som føles perfekt for deg. Det er vanligvis en god idé å tenke på noen mulige navn, slik at du vil ha alternativer tilgjengelig i tilfelle at førstevalget ikke er tilgjengelig.

Skaffe tilstrekkelig finansiering til å starte yoga-systemet, og for å fortsette å kjøre operasjonen for de første seks til 12 måneder, slik at du tid til å begynne å tjene en profitt. De fleste får sin start opp investeringer fra sine sparepenger eller fra lån gjort av familie og venner. Hvis du har en utrolig kredittvurdering, så du kan være i stand til å få et personlig lån eller liten bedrift lån fra banken din, for å hjelpe til med oppstart kostnader for ditt yoga studio.

Sett inn et firma til å tjene som juridisk forretningsenhet for yoga studio. Du kan vanligvis fil forretningsregistreringspapirene hos din lokale fylke Clerkâ € ™ s kontor, eller mail dem direkte til utenriksminister, sammen med eventuelle filing avgifter. Du må registrere din bedrift som et enkeltmannsforetak, som et ansvarlig selskap eller som et aksjeselskap, avhengig av omstendighetene rundt finansiering for din yoga studio.

Finn et sted å være hjemmet til yoga studio som du starter. Hvis du har eksisterende kunder fra en yoga klasse, så du kan ønske å imøtekomme dem ved å prøve å velge en plassering som ligger sentralt til alle. Ellers kan det være lurt å bare finne et rimelig studio bygning i et område med høy konsentrasjon av mennesker, maksimere sjansene for å skaffe nye kunder.

møblere den nye plasseringen. Du trenger for å innrede din posisjon til å gjøre det gjennomførbar som en yoga studio. Du ønsker kanskje å linje veggene i hoved yoga rom med speil slik at elevene bedre kan studere og korrigere sine posisjoner. Du kan også ønske å ha en rekke matter tilgjengelig, i tilfelle nye studenter ikke har sin egen, og innrede resepsjonsområdet og kontorer på en måte som bidrar til å drive virksomheten.

Hire ansatte. Bestem hvor mye personalet du trenger og hvilke stillinger må fylles. Du vil sannsynligvis trenger noen til å jobbe resepsjonsområdet for å svare på telefonsamtaler og å hilse medlemmer. Du må kanskje leie enten yoga instruktører eller kontorsjef, avhengig av hvordan du ønsker å tilbringe mesteparten av din tid.

Tips og advarsler

  • Det kan være lurt å også ha produkter tilgjengelig for kjøp på resepsjonsområdet. Dette vil legge penger til fortjeneste av din yoga studio, men det betyr også at du må også gå gjennom det skritt å finne en leverandør som kan gi deg produkter på engros-priser.