Digidexo.com

Måter som Amatører kan bruke Sea Minerals for forskjellige ting

Måter som Amatører kan bruke Sea Minerals for forskjellige ting


Vann dekker 70 prosent av jordas overflate. Livet er rikt på sjøer og hav, som myldre med pattedyr, fisk, alger, krepsdyr, planter og mikroorganismer. Dette er fordi vannmasser er fulle av mineraler som opprettholder livet. Disse mineralene kan utnyttes og brukes til mannens fordel.

Landbruk og Hage

Mineralene fra havet kan forynge jord i hagen din eller gården som det alkalizes et surt miljø. Mikroorganismer som små insekter og sopp unngå avlinger som har blitt gjødslet med jord behandlet med sjø mineraler. Insektmidler, ugressmidler og soppmidler er laget for å drepe liv, slik at de har en negativ effekt på avlinger i tillegg. Sea mineraler gi liv og øke din avling. Grass selv vokser høye og lyse grønt når de ble behandlet med sjø mineraler. Sea mineraler kan sprayes på planter eller brukes i kombinasjon med regelmessig vanning regime.

Matlaging og spising

Foods vokst med sjø mineraler passere disse næringsstoffene videre til vesener som bruker dem. I boken, "Minerals: Nøkkelen til Vibrant Health and Life Force," Jacob swilling forklarer at sjømineraler samhandle med andre næringsstoffer, vitaminer og enzymer, og gi dem slags boost å forbedre sine resultater i kroppen. Han antyder at den ultimate diett ville være av matvarer vokst fra påvirkning av sjømineraler som beriker jord fra hvilke matvarer vokse. Uraffinert havsalt er et krydder som kommer fra havet som fortsatt har magnesium. Magnesium er et grunnleggende byggesteinen for alt liv på jorda. Enzymer som hjelper til med fordøyelsen krever magnesium. Astma og diabetes kan skyldes lavt magnesium nivå.

Kosmetikk

Bading i oppløste salter fra havet kan fylle den ungdommelige utseendet på huden din. Magnesium ion i havsalt fungerer som en fuktighetskrem. I boken "Marine Therapy" Jose Soto forklarer at "Sea Water er mer forfriskende på huden enn alkohol eller aceton. Egentlig huden blir mykere og glattere." Kosmetikk markedet i det 21. århundre har sett et stort trykk i reklame som fremmer produkter som hevder å inneholde sjø mineraler.

Helse

Sea mineraler forynge celler i kroppen. Sjøvann bærer 80 naturlige kjemikalier. Jacob sier Nancy forklarer at "Sea mineraler er unikt identiske med de i menneskekroppen som sikrer 95-98 prosent absorpsjon." Jose Soto forklarer at havet er en naturlig anti-inflammatorisk. Det skaper en kjøleprosess i kroppen så vel som et fenomen som kalles vasokonstriksjon. Vasokonstriksjon reduserer rødhet og fjerner overflødig væske under huden.