Digidexo.com

Raskeste og enkleste måten å miste Belly Fat

Raskeste og enkleste måten å miste Belly Fat


Nesten ingenting er mer frustrerende enn å sette på et par av dine favoritt jeans som vil ikke knappen, så det er på tide å miste den buk fett og komme tilbake i disse jeans. Å miste buk fett kan gjøres raskt og enkelt ved å sette realistiske mål som inkluderer kosthold modifikasjoner og et treningsprogram. Med disse endringene, kan du miste din mage fett --- og fett over hele kroppen --- og har feilfri kropp du trodde.

Raskeste og enkleste måten å miste Belly Fat

Utfør aerobic øvelser å miste magen fett raskt. Tren med hastighet gange, løping, hoppe tau, spin klasser eller romaskin for de raskeste fordeler. Øvelse for en time per dag fem dager i uken.

Unngå mat som kan gjøre deg feit. Kutt ut matvarer som inneholder mye mettet fett og sukker, som de legger pounds på raskt. Limit stekt mat, brus, godteri og iskrem. Sats på sunn frukt, grønnsaker, nøtter, fiber og sjømat.

Spis mindre og hyppigere måltider utover dagen. Dette gjør det lettere for kroppen å behandle og brenne av maten slik at det legger ikke på pounds. Fem til seks måltider gjøre det beste metabolisme-forbrenning.

Kutte ned på alkohol. Alkohol har mange skjulte kalorier som ikke bare legge vekt på magen, men de kan også gjøre at du ser og føler deg oppblåst. Hvis du drikker, begrense juice og brus for miksere; I stedet velger club soda, tonic eller en lettøl.

Løft vekter og gjøre ab arbeid for en mer trim magen. Muskler forbrenner kalorier raskt og gi en trim utseende. Når du gjør vekter, veksler timeplanen din, gjør overkroppen en dag og underkropp neste, for de beste resultatene. Har tre sett med 10 i en sittende på hver muskel du arbeider.