Digidexo.com

Hvordan å brenne fett og bygge muskler for Teens

Hvordan å brenne fett og bygge muskler for Teens


Det er neppe en hemmelighet at det amerikanske kostholdet er sammensatt av mer enn godkjent 30 prosent fett, ifølge American Heart Association. Tenåringer er spesielt utsatt for å bli overvektig på grunn av overflod av junk food tilgjengelig i maskiner på skolen, videospill og hvor lett vi kan bestille noe på nettet uten å måtte rikke fra sofaen. I tillegg er mange tenåringer besatt med deres kroppsbilde og vil gjøre noe for å forbrenne fett og bygge muskler. Dessverre, de går om det på en veldig usunn måte, og ender opp med å hoppe på bandwagon av kjepphest dietter og fettreduserende mat planer. Dietter og fett i seg selv er ikke problemet. Det er ikke å vite hvordan du kan integrere de to. Her er prøvd og sanne måter for tenåringer å brenne fett og bygge muskler.

Hvordan å brenne fett og bygge muskler for Teens

•  Gå til legen din for en fullstendig fysisk. Det er viktig å vite tilstanden din helse før du starter noen form for diett og treningsprogram.

Sett realistiske mål. Du trenger å vite nøyaktig hvor du er for å vite hvor du skal. Mål å miste mer enn 2 pounds per uke. Noe mer enn det er ansett å være usunn. Når du vet hvor mye vekt du trenger å miste, er det på tide å overhale pantry hvis du ønsker å forbrenne fett og bygge muskler.

Slutte å spise fet, fettete takeaway som pizza. Begrens fett til 3 ts per dag. Hvis du vil, kan du ha totalt 3 ss av lav-fett dressing. Stopp kveldsåpne snacking. Begrense disse for spesielle anledninger. Ved å sette begrensninger på fettinntaket, vil du automatisk begynner å miste fett. Men slippe vekt raskt er ikke alt du vil. Du ønsker å bygge muskler, og du ønsker å gjøre det sunt.

Exercise. Ingenting bygger muskler bedre enn vekt-styrketrening. Den beste måten å implementere en vekt-motstand opplæringsprogrammet er å delta i et treningsstudio. Bli med et treningsstudio gir deg struktur og et bredt utvalg av maskiner for å velge. Det finnes mange rimelige treningssentre drevet av hver lokale byen. Når du har koblet til et treningsstudio, er det på tide å gjennomføre en konsekvent trening.

Vær konsekvent. Gym oppmøte bør ikke være mindre enn fire ganger per uke. Treningen bør inkludere 45 minutter med kondisjonstrening på tredemølle. Start ut å gå svært raskt tempo (si på et fartsnivå på 4,5) før du prøver å kjøre. Sett stigning på 6,0. Aerobic gjør du forbrenner fett. Innlemme frie vekter og sirkeltrening inn i rutinen. I utgangspunktet er det best å spørre en personlig trener til å vise deg hvordan du bruker utstyret, slik at du ikke skader deg. Start ut med lave vekter og gradvis øke dem når du finner øvelsen lett å utføre. Dette skjer vanligvis annenhver uke. Husk at du ønsker å stadig utfordre musklene dine. Å tone quads, bruker leg extension maskin. For triceps, bruke armen forlengelse maskinen; eller hamstrings, bruke beinpress; for indre og ytre lår, bruker bortfører og adductor. Ved å følge alle forslagene, for eksempel godt kosthold og mosjon, innen 30 dager, vil du se hvor enkelt det er å forbrenne fett og bygge muskler.