Digidexo.com

Er Druesukker farlig?

Druesukker kan tas som et supplement for å hjelpe kroppsbyggere og idrettsutøvere. Den kan også administreres intravenøst ​​for å supplere vann og kalorier. Selv dekstrose er en relativt enkel og vesentlig karbohydrat, supplere dosering kan forekomme.

Identifikasjon

Dekstrose, også kalt glukose, er et enkelt karbohydrat som raskt absorberes av kroppen, og fremmer hurtig produksjon av insulin. Derfor er dekstrose anses å ha en høy glykemisk indeks.

Druesukker Injection

Ifølge RxList, dekstrose kan trygt administreres i et sterilt, nonpyrogenic løsning som inneholder antimikrobielle midler.

Intravenøse Fordeler

Den intravenøse dekstrose injeksjon gir essensielle kalorier i form av et enkelt karbohydrat. Den dekstroseoppløsning kan gjenopprette glukosenivået i blodet, og bekjemper glykogen uttømming i leveren.

Bivirkninger

Druesukker er et relativt trygt supplement, men bivirkninger inkluderer hevelse i ansikt, armer og ben.

Intravenøse Farer

Orgyn, en kvinners helse og fruktbarhet kilde, rapporterer at potensielle farene ved intravenøs druesukker injeksjoner inkluderer overhydrering, lungeødem og utvannet elektrolyttnivåer.

Graviditet

Druesukker kan trygt gis til en gravid kvinne. Men reproduksjonsstudier har ennå grundig utforske muligheten for effekter på fosteret.