Digidexo.com

Holistisk Nervesmerter Pain Cures

Holistisk medisin er et forebyggende og naturlig metode for å håndtere helsemessige problemer, og det omfatter mange behandlinger som inkluderer urte, homeopatisk, meditasjon, akupunktur og hypnose. Holistisk utøvere behandle hele personen i stedet for å peke ut spesifikke organer. Mange alternative behandlinger kan lette nervesmerter.

Årsaker og Typer

Blant de mange årsaker til nervesmerter er viral infeksjon, betennelse og traumer. Smerten kan være intens og skarp, som varer fra noen sekunder til timer, og kan ofte tilbake. Postherpetisk nevralgi er fra herpes virus og ofte er assosiert med smerte fra helvetesild. Trigeminusnevralgi, den vanligste nervesmerter, forårsaker en skarp smerte på trigeminal nerve i ansiktet.

Herbal Treatment

Urter har ofte blitt brukt til å behandle smerte fra nervesmerter. Noen av de populære urter er johannesurt, som er anti-inflammatorisk og tilgjengelig i kapsel og skjær form. Pasjonsblomst beroliger nervene og er tilgjengelig i skjær. Jamaicanske Dogwood er en anodyne og er tilgjengelig som skjær og kapsel.

Akupunktur

Akupunktur har vist seg nyttig i behandling av trigeminusnevralgi, og er en ikke-invasiv måte å lindre smerte. Den kinesiske teori er at energien flyter gjennom kroppen på stier kalt meridianer. Når banene blir blokkert, vil både smerte og sykdom følge.

Andre tilnærminger

Nervesmerter kan avhjelpes ved å følge en anti-inflammatorisk diett av hele matvarer med lav-fett protein, høy-fiber karbohydrater og en overflod av frukt og grønnsaker. B-kompleks vitaminer kan være nyttig i kampen mot nervesmerter. Flere homeopatiske midler blir brukt til å lindre nervesmerter. Capsaicin, en aktuell krem ​​laget av chilipepper, kan bringe smertelindring.