Digidexo.com

Hvordan Boost Brain Power med Brain Food

Hvordan Boost Brain Power med Brain Food


Forskning har funnet en sammenheng mellom maten vi spiser og årvåkenhet av våre sinn. Disse typer matvarer har blitt kalt "brain food" på grunn av effekten de har på hjernekraft. Hvis du ønsker å øke hjernen din makt, prøv å konsumere klinisk bevist hjerneføde.

Hvordan Boost Brain Power med Brain Food

•  Det første du bør gjøre for å øke hjernens makt med hjernen mat, er å gjøre sikker på at du får nok omega 3 fettsyrer i kostholdet ditt. Egentlig må du sørge for å konsumere nok essensielle fettsyrer, men du bør konsentrere deg om omega 3 fett. Fisk er kjent for å være hjernen mat fordi den er lastet med omega 3 fettsyrer. Hvis du ikke liker fisk, kan du melde deg omega 3 tilskudd.

Pass på at du får nok protein i kostholdet ditt. Nevrotransmittere i hjernen din er bygget opp av protein, så det står til grunn at protein vil bidra til å forbedre hjernen din makt. Prøv å innlemme et protein pakket måltid i kostholdet ditt hver dag. En hamburger patty, tappet for overflødig fett, og minus brød ville være en god hjerne mat å spise til lunsj; slik at også ville være en enkel boks med tunfisk.

Akkurat som alt annet i kroppen din, trenger du hjernen til å være godt hydrert å gjøre jobben sin skikkelig. Sammen med forbruket av de nevnte hjernen mat, bør du forsikre deg om at du drikker nok vann hver dag for å opprettholde hjernen din makt. Hvis vannmangel er virkelig ille, kan din hjernevev bli skadet.

Husk, prøv å spise mat vanligvis kjent som hjernen matvarer for å maksimere din hjernens makt.