Digidexo.com

Bivirkninger av Chelated Magnesium

Bivirkninger av Chelated Magnesium


Ifølge lifehealthtoday.com, kan kjelatert magnesium resultere i positive bivirkninger når det tas for å hindre eller rette opp en magnesiummangel i kroppen din; men som med nesten alle stoffet, vitamin, supplement, eller mineral, kan chelated magnesium også føre til negative bivirkninger.

Hvordan Chelated Magnesium Works

Ifølge enzymestuff.com, er det to typer av chelatert magnesium: oppløselige og uoppløselige. Uløselig magnesium ikke blir absorbert i kroppen svært godt mens løselig magnesium gjør. På oppsiden av å ta chelater magnesium er at det er oppløselig; derfor kan kroppen absorbere chelated magnesium raskt og putte den å arbeide som støtter en solid immunforsvar og opprettholde en sunn magnesium nivå. Nutrasanus.com tyder på at voksne kan ta opp til 400 milligram chelated magnesium hver dag, avhengig av kjønn og størrelse.

Positive bivirkninger

Ifølge drugs.com, er magnesium et naturlig forekommende aminosyre. Webmd.com sier positive bivirkninger kan være en forbedring i en magnesium-mangel blodet og normal funksjon av din bein, muskler og hjerte. Noen pasienter ta magnesium for å bidra til å roe deres nervesystem og tillate dem å sove mer tungt. Buy-vitaminer-minerals.com antyder chelated magnesium kan også være effektive i kalsium og kalium absorpsjon, redusere høyt blodtrykk, opprettholde lavt blodtrykk, og redusere risikoen for hjerteinfarkt.

Negative bivirkninger

Chelatert magnesium kan føre til uønskede bivirkninger, spesielt når det tas i kombinasjon med andre legemidler. Ifølge seacoastvitamins.com, medisiner som Ciprofloxacin, Doxycycline, Tetracyclin, og Warfarin har potensial til å samhandle dårlig med chelated magnesium. Selv om det er ikke umulig å ta magnesium med disse legemidlene, bør du diskutere det med legen din, i motsetning til å eksperimentere med blandede doser. Noen bivirkninger av chelated magnesium kan være alvorlige. Drugs.com lister hevelse i lepper, tunge eller ansikt, elveblest eller andre allergiske reaksjoner som potensielt skadelig; hvis du opplever disse bivirkningene, slutte å bruke umiddelbart. Drugs.com sier at du også kan oppleve mindre bivirkninger, for eksempel avbrutt gastrointestinal funksjon eller diaré. Hvis du opplever disse bivirkningene, kontakt lege for å få hjelp; sjansene er du vil fortsatt kunne ta chelated magnesium, men legen din kan anbefale en annen dosering. Webmd.com advarer at å ta kjelatert magnesium kan forverre lavt magnesium symptomer som muskelkramper, tretthet og depresjon. Hvis du opplever disse bivirkningene, se en lege for å få hjelp. Spør legen din før du tar chelated magnesium eller andre tilskudd hvis du er gravid eller ammende, som virkningene av kjelatert magnesium på ufødte babyer eller ammende babyer har ennå ikke bestemt.

Dosering som en bivirkning

Online-helse-care.com tyder på at en overdose av kjelatert magnesium kan ha samme effekt som en bivirkning. I de fleste tilfeller vil du oppleve mindre symptomer på overdosering, som diaré og mageproblemer. I noen tilfeller, når en følsom mage er opprørt av en overdose av chelated magnesium, kan du oppleve oppkast. Online-helse-care.com anbefaler bor innenfor doseringsgrense på 350-400 milligram for voksne menn og 280-300 milligram for voksne kvinner. Drugs.com advarer om at alvorlige overdoser bivirkninger kan være lavt blodtrykk, en bremset hjerterytme, kvalme, eller til og med død. Hvis du holder deg innenfor anbefalt dosering grenser, bør du ikke opplever noen av disse alvorlige komplikasjoner.