Digidexo.com

Høy Fiber Meny Diet

Høy Fiber Meny Diet


Spise en høy-fiber diett er en av de beste tingene du kan gjøre for helsen din. Fiber vil hjelpe deg å ta av uønskede pounds. Det hjelper også fordøyelsen, hindrer forstoppelse. Fordelene med fiber stopper ikke der. Det har blitt vist å redusere sjansene for å få kreft. The National Cancer Institute påpeker, "En diett rik på korn fiber kan redusere risikoen for magekreft" (se referanse 1). Fiber også "mopper" opp overflødig kolesterol, redusere risikoen for hjertesykdom.

Frokost

Ifølge Mayo Clinic, spise bare 10 g løselig fiber om dagen minsker kolesterol, inkludert LDL kolesterol (se referanse 1), ellers kjent som "dårlig" kolesterol. Enkelt få denne mengden av fiber fra kostholdet ditt. Å spise en 1/2 kopper havregryn med et stykke frukt vil levere denne mengden fiber. Blåbær er en utmerket frukt å legge til som de er deilig, har antioksidanter og er høy i fiber. Starter dagen med denne frokosten vil sikre at du er på rett spor med fiberrikt kosthold. Hvis du vil ha enda mer fiber i din frokost, bytte havregryn med havrekli. Havrekli er deilig og gir deg en ekstra 3 g fiber i en 1 1/2-cup servering.

Du trenger noen protein også. Spis et par eggehviter på siden hvis du prøver å gå ned i vekt. Hvis ikke, legg til litt nøttesmør til havregryn eller noen high-fiber toast. Mutter smør har ikke bare protein, men er også rik på fiber.

Lunsj

En bakt potet er en perfekt high-fiber lunsj, så lenge du ikke legger det ned med fetende ingredienser. Prøv å legge til frisk salsa som topping, eller hvis du foretrekker tradisjonelle påfyll, bruk magre versjoner av margarin, rømme og ost. For å øke fiber enda mer, toppen din potet med brokkoli.

Hvis du velger en sandwich til lunsj, velger fiberrikt brød. Ganske enkelt å velge hel hvete vil vanligvis ikke gi nok fiber. Sørg for at brødet inneholder minst 3 g fiber per skive. Legg spirer, tomater og andre grønnsaker til sandwich. Isbergsalat er blottet for både fiber og næringsstoffer.

Middag

Middag er en perfekt mulighet til å øke grønnsaker (og dermed fiber og næringsstoffer) i kosten. Uansett hva du velger å spise, tjene med en stor side av de mange grønnsaker tilgjengelig. For ernæringsmessig balanse, velger en grønn grønnsak og en gul eller oransje grønnsaker. For eksempel prøve å tjene en grillet kyllingbryst med en side av søtpotet og rosenkål. Serveres grønnsaker som minimalistically som mulig, prydet med en duskregn av olivenolje og salt, da dette er den beste måten å spise dem uten å legge kalorier.

Sette en salat på menyen din vil legge enda mer fiber i måltidet. Ikke legg til en høy-fett dressing, da dette vil avspore din diett. Prøv å bruke vinaigrette med to deler eddik til en del olivenolje. Prøv ulike eddiker, slik som balsamicoeddik og rødvinseddik, for appetittvekkende utvalg. Legg en håndfull bønner for en ekstra sunn boost av fiber. Innlemme en melodi av grønnsaker til salaten din, for eksempel rød paprika, agurk og sopp, for å opprettholde interessen for smaksløkene, og du vil finne at du vil se frem til å spise salat som en del av high-fiber diett .

Snacks

High-fiber snacks er rikelig. Spis en håndfull nøtter hvis du føler sult kommer på. Dette vil forvise din sult. Hold rikelig med frukt og grønnsaker rundt til snack på også. Vokt dere for bearbeidede snacks hevder å ha mye fiber, da disse ofte har en betydelig mengde fett i tillegg.