Digidexo.com

Hvordan bruke og lagre oksygen Trygg

Hvordan bruke og lagre oksygen Trygg


Hvis du er en av tusener som lever sine liv hver dag på oksygenbehandling, bør du vite at det er riktige måter å bruke og lagre oksygen. Oksygen er ikke i seg selv brannfarlig, men vil støtte og fôr forbrenning, noe som skaper en brann-vennlig atmosfære. Det er så effektiv og sikker som du gjør det, ved å holde den vekk fra mulige brannfare. Her er noen tips for å holde ditt hjem og familie trygt mens du bruker og lagring av oksygen.

Bruksanvisning

Lagre oksygentankene på et godt ventilert område. Ikke bruk eller oppbevar dem i et trangt, lukket område, for eksempel et skap eller skap. Hold alltid oksygen tanker sikret i et stativ eller vogn for å forhindre velter eller faller over. Hvis du har ekstra usikrede stridsvogner, bør de plasseres flatt på gulvet.

Hold oksygen tanker unna åpen ild. Fyrstikker, lightere, peiser, griller, ovner, varmeovner, lys, etc. bør unngås. Og selvfølgelig, ikke røyker mens du bruker oksygen.

Plasser oksygen tanker godt unna elektriske gnister. Ikke bruk elektriske apparater som produserer gnister, som varmeovner, barbermaskiner og friksjons leker i nærheten hvor tankene er lagret, eller mens du bruker en oksygentank. Et dårlig rettet gnist kan forårsake oksygen å mate flammen, utbrudd til en full-blåst husbrann.

Installer røykvarslere i hjemmet ditt, hvis du ikke allerede har dem. Dette vil ikke stoppe en oksygen-matet brannen, men kan hjelpe deg å få hjelp raskere. Pluss det vil varsle hele husholdningen på samme tid.

Planlegg en nødevakuering / rømningsvei. Forhåpentligvis vil det aldri være nødvendig, men det er bedre å ha en på plass og ikke trenger det, enn å ikke ha en, og da trenger det. Bruk et ark med rutenett papir, lage et oppsett av ditt hjem og merk alle døråpninger i rom og ruter til utsiden. Merk din rømningsvei med piler på layout. Ha en anvist plass der familiemedlemmer er å møtes for å vente på brannvesenet. Vær sikker på at alle familiemedlemmer vet den nøyaktige plasseringen av dette stedet. Gjør en tørr-run bore minst to ganger i året, slik at hvert medlem vet hvor de skal gå og hva de skal gjøre i tilfelle brann.