Digidexo.com

Hvordan å høste poteter i en Bucket

Hvordan å høste poteter i en Bucket


Dyrke poteter i en bøtte er en favoritt hagearbeid vane for leiligheten beboere og andre med små eller ikke-eksisterende hage mellomrom. Dyrke poteter i en bøtte er enkelt nok, men høste dem er den enkleste delen!

Bruksanvisning

•  Når du er klar til å høste potetene i en bøtte, satt et ark, presenning, eller teppe ved siden av potet bøtte. Deres poteter er klar til å bli høstet når anlegget blir brun.

så skånsomt som mulig, slå poteten bøtte på sin side å helle jord og poteter ut av bøtta på ark, teppe eller presenning. Du kan bli overrasket over hvor mye poteter du har vært i stand til å vokse i en så liten plass.

Løft potetene ut av potting jord og vaske dem forsiktig. Du kan vaske dem i kjøkkenvasken å bruke hendene til å forsiktig gni skitten av poteter. Ikke bruk en pensel, da huden på potetene ikke er tykk på dette punktet.

Etter vask potetene, nøye undersøke dem for tegn på sykdom eller skade. Potetene "skins kan ha dratt under høsting. Hvis potetene har svarte flekker eller grønne flekker, kaste dem bort. Svarte flekker indikerer sykdom. Grønne flekker indikere at potet selv ble utsatt for sollys. Utsette poteter for sollys fører til at stivelse i potet å slå til gift. Grønne poteter er ikke spiselig, og må kastes ut.

Legg potetene i enkeltlag i brune papirposer til tørk i opptil to dager i et mørkt, tørt og kjølig.

Etter å ha tatt potetene ut av de brune papirposer, nøye inspisere dem igjen for tegn på skade, sykdom eller mugg. Igjen må dårlige poteter bli kastet ut. Plasser de gode poteter i et mørkt, kjølig og tørt sted for langtidslagring i inntil seks måneder. Ikke oppbevar dem i kjøleskapet.

Tips og advarsler

  • Ikke spis eller butikken poteter som er misfarget, spesielt hvis de er grønne.