Digidexo.com

Migrene & Back Pain

Mange migrenepasienter opplever også andre smerter, herunder ryggsmerter. Stund tilbake spenning kan utløse migrene, er det sannsynlig migrene og ryggsmerter er to separate symptomer av samme sak: en forskjell i den sensoriske delen av hjernen.

Tension

Når spenning fører nakke og ryggmuskulaturen å stramme, kan en spenning migrene følge, som inkluderer spenning symptomer som nakkesmerter og migrene symptomer som en bankende hodepine og følsomhet for lys og lyd.

Tilkobling

Som Dr. Nouchine Hadjikhani på Bostons Massachusetts General Hospital har påpekt, mange migrenepasienter også klage over andre smerter, herunder ryggsmerter.

Årsak og virkning

En studie publisert i 1994 i Hodepine: The Journal of hodet og ansiktet Pain, viste at mange pasienter med kroniske smerter i korsryggen også opplevd migrene, og faktisk utbruddet av ryggsmerter utløst eller forverret påfølgende migrene.

Hjernens struktur

Et 2007 nevrologisk undersøkelse utført av Massachusetts General Hospital oppdaget at migrenepasienter har en somatosensoriske cortex - den delen av hjernen som er assosiert med smerte og følelse av kontakt - som vises opptil 21 prosent tykkere enn andre individer.

Ramifications

Mens det er ukjent om de migrene tykkere somatosensoriske cortex eller vice versa, dette hjernen abnormitet blant migrenepasienter forklarer hvorfor migraineur er utsatt for mange typer smerter, herunder ryggsmerter.