Digidexo.com

Hvordan få Acuvue Fargede Samples

Hvordan få Acuvue Fargede Samples


Før du dykke inn i verden av iført fargede kontaktene og endre utseendet på ansiktet ditt, kan du prøve en prøve pair. Innhenting av en sample par er ganske enkelt, men du trenger å se en øyelege som bærer Acuvue merkevare og bli testet for riktig størrelse og resept.

Bruksanvisning

•  Gå til Acuvue nettsiden og klikker på "kjøp" på venstre side av hovedsiden. Klikk deretter på "Komme i gang" og "Finn en øyelege."

Skriv inn ditt postnummer på toppen av siden for å få en liste over øye leger i nærheten av deg som bærer Acuvue linser. På bunnen av siden, vil det være en link til "Free Pair Trial." Klikk på den.

Fyll ut din kontaktinformasjon som e-postadresse, hjemmeadresse og hva kontaktlinser du for tiden bruker. Når du er ferdig, kan du skrive ut et sertifikat for å ta med til øyelegen for en prøve par fargede linser.

For å omgå nettstedet metoden, ringe øyelegen og spør om han bærer Acuvue fargede linser, og kan gi deg et eksemplar pair uten sertifikat. Mange øye leger har gratis vareprøver og vil ønske deg til å prøve linsene før du kjøper dem i kvantitet.

Tips og advarsler

  • Bruk linken i Resources for å laste opp et bilde av deg selv til Acuvue hjemmeside og prøve på forskjellige farger av kontakter. Dette kan hjelpe deg med å ta en avgjørelse om hvilken farge du ønsker å prøve.