Digidexo.com

Argumenter for og imot for Meal Replacement Barer

Argumenter for og imot for Meal Replacement Barer


Måltid erstatning barer er et alternativ for mennesker som prøver å gå ned i vekt og de som er ute etter en enkel, pre-pakket måltid når de er kort tid eller på farten. Mens de fleste barer er spioneringen som å være sunn, bør du alltid sjekke ernæringsmessige etiketten for å hjelpe veie fordeler og ulemper med hva du spiser.

Pros: Convenience

Måltid barer er en fin måte å spise når du er på farten eller på kort tid. Du kan spise barer som en erstatning for frokost, lunsj eller middag eller som snacks hvis det er lavt i kalorier. Ernæringseksperter foreslår å holde erstatning barer med deg, spesielt når du reiser, slik at du kan ha et sunt mat-alternativet uansett hvor du er, og særlig når du befinner deg på et sted der du ikke kan finne andre sunne matalternativer.

Pros: Hunger Avslutnings

Studier viser at måltid erstatning barer vanligvis avverge sult i tre timer, mens måltid erstatning vibrering bare holde folk full for ca en time. Tygging tørrstoff hjelper signal til hjernen din at du faktisk spiser. Drikker en shake sender ikke de samme signalene, slik at du forblir sulten selv når du drikker samme mengde kalorier. Barer som inneholder 250 kalorier eller mindre er gode kalorifattig frokost eller lunsj alternativer.

Pros: Forhåndsbestemte kaloriverdi

En av grunnene til måltid erstatning barer arbeidet er at folk har en tendens til å undervurdere hvor mye kalorier av typisk mat de spiser. Undervurdering selv 250 kalorier om dagen kan føre til 1 pund av fett gevinst i to uker fordi 3500 kalorier tilsvarer 1 kilo fett. Spise måltid erstatning barer tar gjetting ut av å bestemme hvor mange kalorier du spiser slik at du kan holde deg på sporet med kostholdet ditt.

Pros: Næringsverdi

Mange barer er høy i protein, anti-oksidanter, vitaminer og mineraler samtidig som den begrenser mengden av sukker og fett. Spise en pre-pakket bar kan hjelpe deg å få mer av de næringsstoffene du trenger enn et måltid du kan ha forberedt for deg selv hjemme. Forskjellige barer er også laget for å skreddersy til spesielle ernæringsmessige behov, inkludert høyt protein barer for folk prøver å bygge muskler, karbohydrat barer for folk på jakt etter en energi boost og lav-kalori barer for folk prøver å gå ned i vekt.

Cons: Næringsverdi

Mange merker av måltid erstatning barer har så mye sukker og andre tilsetningsstoffer som de er i hovedsak sjokolade barer. Les den ernæringsmessige etiketten på bar og se etter store mengder fiber og protein, lave mengder mettet fett, og mindre enn 35 prosent av kaloriene fra sukker.

Ulemper: Pris

Kvalitet måltid erstatning barer kan være dyrt. Hvis du bruker barer som en erstatning for en faktisk måltid, kan en $ 3 bar virke rimelig, men hvis du bruker disse barene som en snack alternativ, kan det bli dyrt i det lange løp. Se etter online avtaler eller prøve å kjøpe bulk pakker av barer motsetning til å kjøpe enkeltstolper.