Digidexo.com

Hvordan søke Ice til Shin splinter

Hvordan søke Ice til Shin splinter


Shin splinter, eller medial tibial stress-syndrom, er en skade vanlig blant utøvere som går eller løper på hardt underlag. Muskler og sener blir betent, med smerter langs innsiden delen av leggen. Smerten kan også forekomme på utsiden eller midt på leggen. Ømhet, hevelse og skarp smerte er alle symptomer på shin splinter. Behandling omfatter kryoterapi og hvile. Kryoterapi er enhver terapi som utnytter is eller anvendelsen av en kald pakke. Plassere is på det skadde området etter en treningsøkt constricts blodkar for å lindre smerte og hevelse.

Bruksanvisning

Plasser to kopper is i en plastpose.

Legg et håndkle på gulvet under der du skal søke isen for å fange drypp.

Sitt på et flatt og jevnt underlag. Plasser et par puter under ankelen å heve beinet over nivået på hjertet ditt. Heve beinet vil avta sirkulasjonen til området for å bidra til å forhindre hevelse.

Plasser is på leggen. Hvis posen føles for kaldt, sette et tynt lag av stoff eller plast mellom posen og huden.

La posen på plass i 10 minutter.

Utfør en is massasje i fem til ti minutter. Begynnelsen nær ankelen og arbeider oppover, gni et stykke av isen langs leggen i små sirkler. Du kan også bruke en kryoterapi kopp med en avtagbar bunn selges i sportsbutikker eller lage din egen ved å fylle en papir kopp med vann og fryser den. Deretter rive bort halvparten av papiret for å avdekke is.

•  Gjenta prosessen tre ganger om dagen umiddelbart etter den innledende skaden og som trengs følgende aktiviteter som forverre området.

Tips og advarsler

  • Ikke la isen på huden din i lenger enn 20 minutter.
  • Rådfør deg med helsepersonell hvis isen behandling ikke lindre smerten.
  • Ikke gjenoppta trening som forårsaket shin splinter til de er grodd.