Digidexo.com

Mat som inneholder Flavonoider for testosteron terapi

Mat som inneholder Flavonoider for testosteron terapi


Som menn alder, nivåene av testosteron i kroppen gradvis avta. Dette fører til en rekke fysiske endringer som de fleste menn finner rett og slett uønsket. For å bekjempe nedgangen, mange ser på testosteron terapi som en måte å gjenvinne minst noen av deres ungdomskraft. Naturlige alternativer blir stadig mer populære, og de mest lovende synes å ligge med sammensetninger som kalles flavonoider, som finnes i flere typer mat.

Fakta

Testosteron er det dominerende mannlig hormon og produseres i testiklene. Det er en naturlig anabole steroid som er ansvarlig for utvikling av mannlige egenskaper som kropp og ansiktshår og muskelstyrke og vekst. Det spiller en sentral rolle i produksjonen av sædceller og påvirker seksuell lyst og ytelse. Tilstrekkelig nivå bidra til å bevare beintetthet, og bidra til en generell følelse av velvære.

Betydning

Aldersrelaterte nedgang i testosteronnivået er uunngåelig, selv om genetiske makeup eller helseproblemer kan også være faktorer. Som nivåer av testosteron nedgang menn kan begynne å oppleve negative effekter som trøtthet, økt irritabilitet, depresjon, manglende evne til å konsentrere seg, tap av bentetthet, tap av seksuell lyst, og erektil dysfunksjon (ED).

Behandling

Behandlinger for lave nivåer av testosteron inkluderer FDA godkjente metoder for testosteron terapi i form av injeksjoner, geler, eller patcher. Naturlige alternativer ved hjelp av matvarer og kosttilskudd inneholdende forbindelser som kalles flavonoider har også vist seg å være effektive. Ifølge "Journal of Medicinal Food", mai 2002, studier viste at det var en betydelig forbedring i total seksuell funksjon hos rotter som fikk flavonoider, sammen med en økt sædkvalitet og større befruktning potensial.

Foods

Balz Frei, professor og direktør ved Linus Pauling Institute, påpeker at flavonoider finnes hovedsakelig i frukt og grønnsaker. Faktisk, de er det ofte gi frukt og grønnsaker deres farge-de gjør sitroner gule og enkelte epler røde. Kaffe, hvit og grønn te, persille, rød og hvit vin, øl, honning, belgfrukter, og mørk sjokolade har også betydelige mengder flavonoider Foods med høyest konsentrasjon av flavonoider inkluderer grønne grønnsaker, løk, epler, bær, og alle sitrusfrukter (appelsiner, mandariner, grapefrukt, osv).

Flere fordeler

Ikke bare kan spise matvarer med flavonoider bidra til å øke nivåene av testosteron naturlig, men de kan også antas å ha andre helsemessige fordeler også. Balz Frei av Linus Pauling Institute sier at flavonoider kan også indusere mekanismer som bidrar til å drepe kreftceller og hemme tumorinvasjon. Frei sier også at flavonoider bidra til å holde blodårene sunne og avslappet som hindrer betennelse, og kan derfor bidra til å senke blodtrykket-alle sentrale mål i forebygging av hjertesykdom.