Digidexo.com

Hva er behandlingen for Vendende gjær infeksjoner?

Gjær infeksjoner kan skape kaos med din daglige rutine, spesielt når du har symptomer som tretthet, oppblåsthet, diaré, gass, svimmelhet, humørsvingninger, depresjon og cravings for sukker. Gjær infeksjoner er forårsaket av Candida albicans. Candida vil ikke skade kroppen din i små mengder, men noen ganger enten immunsystemet er undertrykt eller kosthold kan forverre symptomene på Candida celler. Dessuten er de sunne bakteriene i kroppen din noen ganger ikke nok til å balansere den ut, noe som resulterer i en gjær infeksjon. Heldigvis finnes det mange remedier du kan prøve.

Behandlingsprodukter

Det er mange produkter tilgjengelig for å behandle gjær infeksjoner, spesielt vaginal gjær infeksjoner. Produkter som monistat og vagistat tilby en stikkpille, så vel som eksterne anti-kløe krem, med den aktive bestanddel miconzole nitrat. Det er også mange store merker tilgjengelig. Følg produktets instruksjoner for bruk og dosering.

Homøopatiske produkter

I tillegg til medisinske produkter som Monistat og Vagistat, er det også mange homeopatiske gjær infeksjon produkter du kan prøve. Eksempler inkluderer Yeastrol, som sprayes under tungen, gjær • Gard - som kommer i stikkpille, eksternt, og oral medisin alternativer - samt AZO gjær og naturens Cure produkter. Ditt lokale apotek bør ha noen av disse produktene, eller du kan kjøpe dem på nettet.

Acidophilus

Acidophilus kosttilskudd tatt på daglig basis kan hjelpe drepe candida celler. Acidophilus er tilgjengelig som en kapsel supplement eller som pulver i mange helsekostbutikker. Du kan også kjøpe melk som har blitt beriket med acidophilus. Og når du kjøper yoghurt, se etter "levende kulturer" på etiketten, indikerer det har blitt beriket med levende acidophilus.

Andre kosttilskudd

Du kan prøve å ta en grapefruktkjerneekstrakt supplement til å drepe Candida celler. Følg doseringsanvisningen på etiketten. Du kan også prøve Celandine blad, eleuthero root (også kjent som sibirsk ginseng), og hvitløk, som alle kan bidra til å styrke immunsystemet og kontrollere gjær infeksjoner.

Reduser sukker inntak

Candida trives på en diett høy-sukker. Det er viktig å begrense sukker fra kostholdet ditt så mye som mulig, spesielt raffinert sukker som hvite og brune sukker, som kommer fra honning, melasse og sirup som mais, ris og lønn. Du kan også være lurt å vurdere å begrense frukt inntaket, som frukt inneholder naturlig sukker som også kan mate candida celler.

Gjærprodukter

Gjærprodukter kan også stimulere veksten av Candida celler. Eliminer produkter som inneholder både raffinert sukker og gjær, som bagels, kjeks, kaker, kaker og bakervarer. Det er også en god idé å unngå alkohol og redusere eller eliminere din kaffe inntak (både koffeinholdige og koffeinfri).