Digidexo.com

Hvordan å miste vekt for personer med skrivebord jobber

Å miste vekt er vanskelig for mange mennesker. Det krever besluttsomhet, viljestyrke og gjøre endringer i livsstil. Å miste vekt kan være enda vanskeligere for folk som jobber bak en pult hele dagen. En skrivebordsjobb åpner for lite fysisk aktivitet i løpet av dagen og kan hindre vekttap. Hvis du har en kontorjobb og ønsker å gå ned i vekt, er det flere små skritt du kan ta for å nå dine vekttap mål.

Hvordan å miste vekt for personer med skrivebord jobber

•  Spis frokost. Hvis du jobber hele dagen, kan du bli fristet til å hoppe over frokost i bytte for noen ekstra minutter med søvn. Dessverre, hoppe over frokosten er en rask måte å pakke på pounds. (Se referanse 1) Ved å hoppe over frokosten, er det mer sannsynlig å føle seg svak i løpet av dagen og overindulge til lunsj og middag. Ha en balansert og sunn frokost til å sette tonen for arbeidsdagen.

Spis små, hyppige, sunne måltider og snacks. Å spise flere små måltider i løpet av dagen bidrar til å holde stoffskiftet fungerer i løpet av dagen, noe som vil hjelpe deg å gå ned i vekt selv om du sitter ved en pult hele dagen. Gjøre sunne valg og alltid ta med magre proteiner og fiber i hvert måltid og snacks.

Fjern mat distraksjoner slik som godteri krukker fra skrivebordet. Hvis du har en krukke med sukkertøy stirrer på deg hele dagen, er du sannsynligvis til å gi etter for fristelsen. Fjern eventuelle usunn snacks fra kontoret eller pulten og erstatte dem med sunne snacks som nøtter, frukt eller gulrøtter.

4 Gjør skrivebord øvelser. Bare fordi du er ved en pult hele dagen betyr ikke at du ikke kan få litt mosjon i mens du arbeider. Det er flere øvelser du kan gjøre ved skrivebordet mens du arbeider, for eksempel rumpe clenches og mageklemmer. (Se Referanse 2)

Walk under lunsj. Etter at du har spist, kan du bruke den gjenværende lunsjpausen til å ta en rask spasertur. Hastighet gange ikke bare brenner kalorier, men det hjelper også holde energien opp for resten av arbeidsdagen.

Øk vanninntaket. Forbruk av vann i løpet av dagen vil hjelpe deg å gå ned i vekt, holde deg hydrert og forbedre utseendet på huden din.