Digidexo.com

Mat merkekrav for FDA

The Food and Drug Administration har retningslinjer mat etiketter. FDA krav eller retningslinjer er satt for pakkede matvarer som brød, hermetikk og frossen mat, snacks, desserter og frokostblandinger.

FDA Ansvarsområder

Det er ansvaret til FDA for å sørge for at mat som selges i USA er "trygg, sunn og merket på riktig måte." Dette gjelder også for matvarer som kommer inn i USA fra utenfor land. Visse opplysninger eller uttalelser må vises på mat etiketter for å bli vurdert for lovlig distribusjon. FDA krever mat etiketter for å inneholde næringsdeklarasjon, næringsinnhold og visse helseopplysninger.

Mat Etikett

Det er to måter som en mat etikett kan plasseres på et produkt. Det ene er å plassere alle merkingsinformasjon på hoveddisplayet (PDP) eller frontpanelet. Dette er mest sannsynlig på panelet sett av forbrukeren ved tidspunktet for kjøp. Den andre metoden for merking er å plassere "spesifisert" informasjon på PDP og annen informasjon på panelet til høyre av PDP etiketten.

PDP må inneholde oppstilling av identitet (navn på mat) og netto mengde utsagn (mengde produkt). Uttalelsen av identitet er navnet på produktet i lov eller forskrift.

Informasjonspanelet

Informasjonen panelet inneholder vanligvis navnet og adressen til produsenten, packer eller distributør, ingredienslisten og næringsdeklarasjon. Informasjonen panelet er rett til høyre for PDP. Hvis paneler er brettet eller produktet er utformet på en annen måte, er informasjonen i foldene.

Skriv ut på informasjonen etiketten må være synlige og lett å lese. Brevene print skal måle ett-sekstende i høyde som bygger på bokstav o. Letters kan ikke være "mer enn tre ganger så høye som de er brede." Og de må hvile mot en betydelig kontrasterende bakgrunn for å være lett å lese. Informasjonen panelet kan ikke være overfylt med kunst eller ikke-nødvendig merking. Det kan ikke være noen mellomliggende materiale for å avbryte den nødvendige på informasjonspanelet. Det er interessant å vite at en UPC strekkode ikke er nødvendig informasjon for informasjonspanelet.

Riktig navn og adresse

Med mindre produsentens navn er navnet på produktet, uttrykket "produsert av" eller "distribuert av" må være til stede på emballasjen, vanligvis på informasjonspanelet også. Full adresse, starter med gatenavn og nummer, by eller bygd, stat eller land, og ZIP eller mailing-koden må være til stede på emballasjen. Den fullstendige adressen er ikke nødvendig hvis produktet blir produsert og solgt i samme stat eller land.

Ingredienser, ernæring og etikettformater

Ingredienser må være oppført i synkende rekkefølge etter overvekt og vekt. Dette betyr at ingrediensene som veier mest vises først. Ingredienslisten kan plasseres på PDP eller informasjonspanelet. Ingredienser bør også bruke ett-sekstende lette basert på små bokstaver o. Ingredienslisten må være lett å lese også.

Ernæring fakta av produktet skal være med ingredienslisten og produsentens adresse. Ernæring fakta må vises på hvert produkt, inkludert totale kalorier, fett, karbohydrater, protein og fiber. Det finnes ingen spesifikk utseende for etiketten formatering. Imidlertid anbefales det at ernæring etiketten i det minste ha en seks til åtte-punkts skrift. Det kan være større også. Ordlyden "Ernæring Fakta" må være større enn den andre blekk for ernæring etiketten.