Digidexo.com

Eye effektreduksjon Øvelser

Eye effektreduksjon Øvelser


Mange folk ikke innser hvor mye belastning settes på sine øyne på en daglig basis. Anstrengte øyne kan føre til hodepine og nedsatt syn. Mye av vår tid tilbringes foran en skjerm, enten det er en datamaskin, TV eller mobiltelefon. For å forsinke forverring av øynene og minske belastningen på dem, vil disse enkle øvelser tjene til fordel for din visjon.

Perifer Sunning

Dette er en utendørs øvelse som skal gjøres på en solrik dag. Ser opp mot himmelen rett under solen (ikke stirre direkte som solen). Beveg hodet igjen, men hold øynene like under solen. Så sakte bevege hodet til høyre. Gjenta disse bevegelser i to minutter. Denne øvelsen utnytter sollyset til å nå alle deler av øyet for å styrke sidesynet.

Okulær Development

Denne teknikken øker den vertikale og horisontale muskelkraft på øynene dine. Beveger øynene opp og ned ti ganger, deretter gjøre det samme bare side til side. Endre opp hastigheten som du gjør denne øvelsen - det vil hjelpe avgrense musklene på en annen måte.

Avstand Focus

Ved hjelp av et bilde eller plakat på veggen, vil dette avslapning aktivitet hjelpe deg med fokus. Stå en fot bort fra bildet eller objektet og fokusere på den i 10 sekunder. Ta et skritt tilbake, og fokusere på nytt i 10 sekunder. Gjenta dette trinnet til du er 10 meter unna.

10-10-10 Rule

Ved hjelp av denne regelen vil hjelpe øynene dine når for mye tid har blitt brukt foran en skjerm eller en TV. Etter 10 minutter av å fokusere på en nær gjenstand titt på et objekt 10 meter i 10 sekunder. Dette gjør at øynene dine til å ta en pause før du trenger å refokusere på nært objektet.

Spa Treatment

Finn et stille rom og la seg i en avslappende horisontal posisjon. Plasser noe kult på øyelokkene slik som agurk skiver eller bomull pads dynket i trollhassel. Bo i denne posisjonen i 10 til 20 minutter slik at øynene dine til å slappe helt av.