Digidexo.com

Hva du skal gjøre hvis barn svelger et Nickel?

Hva du skal gjøre hvis barn svelger et Nickel?


Barn sette ting i munnen uten å tenke. De forstår ikke farene som små gjenstander positur. Deres forkjærlighet for taktile og muntlig leting kan være farlig, spesielt hvis små gjenstander som mynter er involvert. Hvis et barn svelger en mynt som en nikkel ringe en lege.

Tømme Airway

Det viktigste du skal gjøre hvis et barn svelger en Nickle er å sørge for at barnets luftveier er klart. Pass på at barnet puster. Hvis barnet ikke puster, ring 911 og forsøke å rense luften passasje. Hvis objektet er innenfor rekkevidde, pakke den med en sveipende bevegelse ved hjelp av en buet finger bak objektet ikke å presse den ytterligere ned i halsen. Hvis objektet ikke er innenfor rekkevidde, bruke Heimlich manøver for å utvise mynt og begynne HLR når luftveiene er klart.

Lung X-Ray

Hvis barnet puster, ring klinikken og informere en lege av situasjonen. Selv om barnet puster riktig, kan mynten har gått inn i en lunge. Hvis det ikke blir ordentlig tatt vare på den kan forårsake skade. Barnet vil trenge å ha et røntgenbilde for å bestemme om mynten er i lungene.

Vent til Nickle å passere gjennom

Hvis legen bestemmer at Nickle ikke er i lungene, vil mynten passere i en av barnets fremtidige avføring. Se barnets bolle bevegelser tett i en uke, og hvis mynten ikke passerer bringe barnet i for en annen X-ray.