Digidexo.com

Best Optikk Index Lens

Best Optikk Index Lens


Høy indeks optiske linser er tynnere og lettere enn tradisjonelle plast eller glass, som er spesielt nyttig for de som har en sterk resept. Hvis du har en tung resept, lette belastningen på ansiktet med seg en mer elegant, mer sexy rammen og linsen hvis du betaler mer for høy indeks. Den beste high-indeksen objektiv, derimot, avhenger av din visjon og mote behov.

Lavere Høy Index

Vanligvis, jo høyere indeks over objektivet, jo dyrere. For personer med resepter mellom -6,0 og 6,0, en 1,56 indeks eller 1,61 indeks objektivet fungerer godt. Jo høyere tall på indeksen, jo tynnere objektivet.

1.67 Index Lens

Hvis din resept er mellom 8,0 til -12,0, er 1,67 indeksen objektivet anbefales, selv om de kan brukes for alle med en resept i løpet +/- 3.0 som ønsker en tynn, lett linse som gjør at du kan se klart.

1.74 høy indeks Lenses

Høy indeks 1,74 linser er den letteste og tynneste på markedet. Linsene er om lag 50 prosent tynnere enn en vanlig plastlinse, ifølge EyeWearBrands.com. Disse objektivene også koste deg mest, og må være godt utformet for å unngå problemer med tåkesyn. Disse linsene er den siste i hva som er tilgjengelig og minimere utseendet av å ha mindre eller større øyne, som oppstår med cola-flaske briller.

AR Coating

All About Vision hjemmeside anbefaler at alle high-indeksen objektiv behandles med en anti-reflekterende belegg. Høy indeks linser reflektere 50 prosent mer lys enn glass eller plast linser, forårsaker mye gjenskinn. Dette kan gjøre det svært vanskelig å kjøre om natten eller se i løpet av dagen. Også uten belegg, er øynene skjules fra andre ved lysrefleksjoner. Når belegget er på, men linsene vises nesten usynlig.