Digidexo.com

Om Azelaic Acid Cream

Azelaic acid krem, som kommer fra bygg, rug og hvete, er en naturlig, aktuell antibakteriell som er satt på huden for å behandle moderate tilfeller av akne samt rosacea. Den er laget av en gjær som ligger på normal hud. Det bidrar til å minske pigmentering så er også nyttig for plager som melasma. Azelaic acid krem ​​er alltid brukes eksternt. Mange ganger den er kombinert med både hormonbehandling samt oral antibiotika.

Fordeler

Det er mange gode grunner til å bruke azelainsyre krem ​​for din hud problemer. For det første er azelainsyre krem ​​en frie radikaler, som betyr at det hjelper med å minske og lindre betennelser. Det er komedolytiske samt keratolytiske, noe som betyr at det normaliserer den unormale vekst av hudceller rundt follikkelen. Det er også antibakteriell og reduserer bakterievekst. Det er også giftig og godt mottatt av de fleste fag.

Funksjon

Azelaic acid krem ​​bør brukes på alle berørte områder daglig i begynnelsen. Hvis huden din ikke utvikler noen reaksjoner på azelainsyre krem, kan du eventuelt øke din søknad til to ganger om dagen. Sørg for at du alltid bruke kremen etter at huden er renset.

Time Frame

Mange ganger, svarer akne å azelainsyre krem ​​søknad heller sakte. Noen brukere vil kanskje merke noen markant bedring etter den første måneden av daglig bruk. Forbedringen bør gradvis, forbedre med maksimal forbedring oppstår rundt seks måneders mark. Hvis akne problemet vedvarer, kan du trygt fortsette å bruke kremen så lenge du vil (noen gjør det i år).

Advarsel

Hvis du merker symptomer som svie, kløe, rødhet og skalering, bør du slutte å bruke azelainsyre krem ​​umiddelbart. Også, hvis du lider av eksem eller har ekstremt sensitiv hud, er det sannsynligvis en god idé å unngå azelainsyre, da det kan føre til at du får eksem.

Expert Insight

Selv om akne og rosacea er to av de vanligste problemene som azelainsyre krem ​​brukes til, det er mange andre ting den brukes til å behandle. Noen av de andre lidelser som behandles av azelainsyre krem ​​inkluderer lentigo maligna (begynnelsen stadium av melanom), melasma og post-inflammatorisk pigmentering.