Digidexo.com

Prekliniske Aktiviteter for sykepleierstudenter i Jamaica

Prekliniske Aktiviteter for sykepleierstudenter i Jamaica


The American College of Emergency Physicians opplyser at i 2008 var det 23 sykehus på øya Jamaica som behandlet 80 prosent av helsetjenester krav til sine borgere. Mange sykepleierstudenter som ønsker å jobbe i Jamaica er nødvendig for å fullføre akuttmedisinsk opplæring som er delt inn i både kliniske og prekliniske pedagogiske kriterier. Fullfører både pedagogiske kriterier gjør at sykepleiere i Jamaica for å være mer effektiv og utdannet innen akuttmedisin.

Død og sykelighet Konferanser

Sykepleierstudenter i Jamaica er nødvendig for å fullføre en serie av død og sykelighet konferanser. Universitetssykehuset i Vestindia krever sine studenter til å delta på konferanser hver mandag for en periode på én time. Konferansen fokuserer på en rekke medisinske emner, nemlig ansvarsspørsmål, Betegnelser, og andre spørsmål om å jobbe med mennesker som er døende.

Presentasjoner

Universitetssykehuset i Vestindia mandater at elevene deltar i en rekke foredrag som holdes hver onsdag morgen. De faglige foredrag diskutere ulike sykdomsmodeller, sykehus administrasjonsproblemer, og død eller sykelighet. Studentene er også pålagt å presentere for andre sykepleierstudenter et tema som er markert på deres pensum. Dette må være fullført innen det første året av gradsstudier før studentene får lov hands-on erfaring med pasienter.

Medisinske tidsskrifter

Selv om dette ikke er en formell forutsetning for sykepleierutdanning, blir elevene oppmuntret av sykehuset universitetet for å lese og bli kjent med bransje tidsskrifter. Universitetssykehuset i Vestindia har både en campus og online bibliotek som inneholder en mengde akuttmedisinske tidsskrifter og bøker. Å være kjent med disse materialene kan øke en studenta € ™ s selvtillit og suksess når fullføre kliniske rotasjoner.

Arbeids

Under en student nurseâ € ™ s akademisk karriere, er hun pålagt å fullføre visse kurs før hennes kliniske rotasjoner. Fagene av menneskets anatomi, biokjemi, samfunnsmedisin og patologi er bare noen av de mange klasser som må være bestått for å bli flyttet til klinisk virksomhet. Gjestestudenter ved Universitetet Hospital of the West Indies er pålagt å fullføre eksamen i disse fagene i begge sine første og andre hovedfags år.