Digidexo.com

Hvordan å miste 5 Pounds hver uke i en måned

Å miste 20 pounds i en måned er en vanskelig oppgave, men kan gjøres med den rette kombinasjonen av kosthold, mosjon og selvdisiplin. Fordi det er anbefalt at slankere miste vekt med en hastighet på en til to pounds per uke, å miste five pounds per uke er mulig, men bør bare forsøkes av overvektige og sykelig overvektige. Jo høyere kroppsmasseindeks (BMI, eller din høyde-til-fett ratio), jo lettere vil det være å gå ned i vekt. Personer med store mengder fett mister det raskere og enklere når satt på riktig diett diett.

Hvordan å miste 5 Pounds hver uke i en måned

Hvordan å miste 5 Pounds hver uke i en måned

•  Hold en journal for en uke, og registrere hvor mye kalorier du forbruker hver dag. For å finne den gjennomsnittlige daglige kaloriinntaket, legge til hver av de syv dagens kalorier og deretter dele denne summen med syv.

Vurder dine caloric behov per dag. Caloric behov avhenge av mange faktorer, blant annet kjønn, nåværende vekt, høyde og ditt nivå av fysisk aktivitet. En rask vurdering av kalorier som trengs for å opprettholde din nåværende vekt kan gjøres ved hjelp http://calorieneedscalculator.com/ .

Redusere det samlede kaloriinntaket med 17 500 hver uke. Fordi en kilo fett tilsvarer 3500 kalorier, må du redusere et gjennomsnitt på 2500 kalorier per dag. Du må expend de 2500 kalorier gjennom trening og reducting ditt daglige kaloriinntak.

Følg online kalori behov kalkulator oppført ovenfor for å finne ut hvor mange kalorier du må eliminere per dag. For eksempel, foreslår kalkulatoren en stillesittende mann som er 5'10 "og veier 300 pounds trenger 3389 kalorier daglig for å opprettholde sin vekt. Hvis han tar sikte på å brenne 500 kalorier per dag gjennom trening, må han redusere sin kaloriinntaket med 2000. Dette vil forlate ham med en daglig tildeling av 1389 kalorier per dag for å spise.

Finn en øvelse som du liker, men vil også brenne nok kalorier. Overvektige mennesker kan begynne å brenne kalorier trygt ved å gå, ved hjelp av en elliptisk maskin eller svømming for omtrent en time hver dag. Disse anses lav effekt hjerte-øvelser, som er enklere å utføre og utgjøre en lavere risiko for skade for de nye å trene.

Hint

  • Spis sunn mat med høyt fiber (for eksempel grønne flotte grønnsaker, frukt og fullkorn), som vil tillate deg å føle fyldigere og forbruker færre kalorier.
  • Alltid konsultere legen din før du starter en ny diett eller trening diett.
  • Ikke prøv denne dietten hvis du er innenfor en sunn vekt rekkevidde. Beregn din BMI. Du trenger kanskje ikke å miste 20 pounds. Å bli undervektig utgjør mange farer for helsen din. Du kan regne ut din BMI her, http://www.bmi-calculator.net/bmi-formula.php, for å se om en 20-kilos vekttap er trygt for deg.