Digidexo.com

strand lopper i huden

Hvordan identifisere Lopper & Lus

Hvordan identifisere Lopper & Lus


Selv om loppe og lus kan virke like i naturen, både infestations har grunnleggende forskjeller. Mens lopper målrette dyr, fôring på deres blod, lus feed på menneskeblod, legger egg i håret nærmest hodebunnen. Når du har en loppe eller lus i ditt hjem, er forsiktig utrydding og rengjøring viktig å kvitte ditt hjem, din familie og ditt kjæledyr til disse små parasitter. Identifisere lopper og lus som det første skrittet for å fjerne dem.

Bruksanvisning

Lopper

En titt på din PETA € ™ s huden gjennom håret for å se om du finner hudirritasjoner eller allergiske reaksjoner på loppene. Ofte en PETA € ™ s huden kan virke rød, irritert og brutt fra kløe de områdene hvor loppene samles. Lopper velger vanligvis nakken, øre området og bakparten til å hjemsøke. Du kan også finne små sorte loppe avføring i din PETA € ™ s pels.

Undersøk kjæledyret for loppene selv. Lopper er vanligvis mellom 1 og 2 mm lang og de vises rød eller brun.

Se oppførselen til loppene. Lopper ikke fly, men i stedet de hopper svært raskt å flytte rundt.

Lice

Undersøk hodebunnen, på jakt etter bevis for lus. Voksne lus er 1/10 tommer til 1/8-tommers lang og umoden lus er mindre. Lus er lys grå eller brun i fargen. De mest utbredte stedene for lus å samles er bak ørene og på nakken. Bruk fintannet kam til å jobbe gjennom håret nøye, på jakt etter bevis for lus.

Se oppførselen til lus. Lus ikke fly eller hoppe, men i stedet de krype fort langs hodebunnen og gjennom håret.

Se etter ovale egg festet til håret sjakter nær hodebunnen. De lice egg er hvite, mens de er svært unge, og deretter som de modnes, de gradvis blir brune.

Se etter lus avføring sammen med lus. Lus avføringen er svart, og du vil finne dem i hodebunnen.

Hvordan behandle forstadier Sun skade på huden

Sun skade på huden forårsaker fryktede rynker - tegn på tidlig aldring - og øker risikoen for hudkreft. Soleksponering ikke bare oppstå mens legging på en strand, det påvirker huden hver dag. Hvis du har vært utsatt for for mye sol og huden begynner å vise det, kan du begynne å reparere skaden med over-the-counter kosttilskudd og en tur til hudlege.

Bruksanvisning

Angre hudskader

•  Hold ut av solen. Dette er den viktigste måten å minimere skader huden forårsaket av solens skadelige UVA og UVB stråler. Når huden skade har oppstått, er det viktig å begrense eksponeringen til huden har en sjanse til å komme seg.

Treat ujevn hudtone og tørre flekker i huden med en alpha hydroxy-baserte ansikts peeling og salisylsyre pads. Denne syren vil forsiktig eksfoliere og slough av det øverste laget av døde hudceller, og etterlater den friske laget under eksponert.

Opprettholde et høyt nivå av antioksidanter i kroppen. De fleste antioksidanter finnes i frukt og grønnsaker; nå er det konsentrerte kremer og serum på markedet som bruker antioksidanter for å bremse hudens celleskader forårsaket av frie radikaler og UV-stråler.

Dekk huden din, selv om vinteren. Når soleksponering er uunngåelig, bruk solkrem, bære en stor bremmede hatten, en langermet skjorte og lange bukser for å dekke og beskytte så mye av hudens overflate som mulig. Vær raus i solkrem applikasjoner og på nytt annenhver time - før hvis du har vært svett eller svømming eller rundt reflekterende overflater som snø og vann.

Tips og advarsler

 • Vær ekstra nøye med å bruke solkrem daglig ved behandling av huden din med alfa- og beta hydroxy produkter. Ifølge Food & Drug Administration, kan hydroxy produkter forårsaker hudirritasjon og også gjøre huden mer følsom for effekten av solen.

Hvordan stramme huden i 3 til 5 dager

Hvordan stramme huden i 3 til 5 dager


Rynker og slapp hud kan være forårsaket av en rekke faktorer, blant annet genetikk, aldring, vekttap, overdreven soling og inaktivitet. Heldigvis finnes det metoder og teknikker for å stramme opp huden. Selv om du har en spesiell hendelse som kommer opp i et par dager, kan du forbedre utseendet på rynkete eller slapp hud i tid for anledningen.

Bruksanvisning

•  Få en hud peeling på en salong eller gi en til deg selv hjemme. En hud peel vil hjelpe firmaet huden. Lag en fersken-basert hudbehandling ved å fjerne pit og huden av en moden strand og pisket den i en blender med en enkelt eggehvite. Skumme blandingen over ansiktet eller hender, og la virke i 30 minutter. Skyll med kaldt vann og tørk. Huden din vil bli strammere og mykere.

Påfør en toner på huden din regelmessig for å bedre blodsirkulasjonen og for å forynge og frisk hud. For et hjem hud toner, skjære en agurk og bland med vanlig yoghurt. Påfør på huden i 10 minutter. Skyll med vann.

Masser huden din i 10 minutter om morgenen og kvelden. Massasjer stramme vev og muskler under huden, forårsaker at huden til å stramme og fast. Bruk en kokosolje når masserer for maksimale resultater.

Påfør en øyeblikkelig huden fastere serum til huden din. Velg et serum laget av naturlige eller 100 prosent økologiske ingredienser, som andre over-the-counter serumer inneholder kjemikalier som kan skade huden når den brukes lang sikt. Bruk serum om morgenen og før sengetid på kvelden, rett etter vask av huden.

Unngå soleksponering. Solens stråler skade huden og solbrenthet forårsake døde hudceller, noe som forverrer utseendet på rynker eller sagging. Slitasje bomull eller naturlige fibre, i stedet for syntetiske stoffer, når ut i solen, som naturlige stoffer bedre beskytte huden mot solstrålene.

Hvordan tilbakeviser Tics & Lopper med eddik

Hvordan tilbakeviser Tics & Lopper med eddik


Lopper og flått kan være mer enn bare irritasjonsmomenter. Lopper kan spre bendelorm og forårsake anemi hos små kjæledyr. Flått klinke til huden, og kan være vanskelig å fjerne. De forårsaker alvorlige sykdommer, som for eksempel Rocky Mountain flekket feber, Lyme sykdom, tick lammelse og relapsing feber. Noen av kjemikaliene som brukes for å hindre loppe og krysser infestation kan være like farlig som parasitter. Apple cider eddik frastøter lopper og flått fordi de hater måten det smaker og lukter. Den kan brukes som et trygt alternativ for å holde deg, dine kjæledyr og ditt hjem loppe og krysser gratis.

Bruksanvisning

•  Bland 2 kopper av eple cider eddik med 2 kopper vann. Ha blandingen i en sprayflaske og spraye strøk av noen kjæledyr du har. Hold sprayen bort fra kjæledyrets øyne.

Hvis du har en hund, tilsett 1 ss. eddik til 1 liter vann. Gi den til hunden din daglig som drikkevann.

vaske klær, sengetøy og håndklær med eddik. Hell en kopp eddik i vaskemaskinen under skyllesyklusen.

Bland en del vann og én del eple cider eddik og hell den i en sprayflaske. Lett spray tepper og møbler med blandingen. Test spray på et skjult område på teppet første til å sørge for at det ikke flekker. La teppet tørke og støvsuge det.

Tips og advarsler

 • Tilsett noen dråper lavendelolje til teppet spray til å maskere lukten av eddik.
 • Bruk to tørketrommel ark å kvitte seg med eddik lukt i tøyet.
 • Eddik er ekstremt irriterende for øynene.
 • Eddik dreper ikke lopper. Det frastøter dem bare.

Loppe Sjampoer til Human Hair

Loppe Sjampoer til Human Hair


Loppa vi kommer i kontakt med oftest er loppa som strømmer på dine hunder og katter. I det siste, når flere folk levde på gårder, grisen loppe hadde størst affinitet for mennesker. I motsetning til lus, lopper er ikke interessert i å leve på deg; de besøker deg for et blodmåltid, og slippe tilbake av rundt huset. Loppe sjampo kan være farlig, og er ikke nødvendig for å kontrollere lopper.

Insektmidler

De fleste loppe sjampo beregnet for kjæledyr ansette et insektmiddel som aktiv ingrediens. Disse samme insektmidler blir brukt på mennesker for å kontrollere hodelus. De to vanligste insektmidlene som brukes i loppe shampoo er pyretrin og permetrin, melder Univeristy of California. Den andre insektmiddel funnet i menneskelige sjampo for crablouse angrep er lindan. Alle disse agentene drepe loppene.

Bruke Shampoo

Loppe eller lus shampoo, når det brukes i det hele tatt, bør brukes med stor forsiktighet. Selv forbigående kontakt med huden fører til en grad av absorpsjon. Vaske håret i et basseng for å hindre sjampo kontakt med eventuelle andre deler av kroppen. Skyll raskt og grundig etter påføring. Innen en halv time bør alle lopper eller lus være død. Deretter vaskes grundig med en giftfri sjampo, gre sjampo gjennom håret før du skyller. Selv om det er lite sannsynlig at loppene har forlatt egg i hodebunnen, pyretrin og permetrin dreper ikke egg, og en kam vil fjerne dem.

Giftig og allergifremkallende

Loppe sjampo som benytter plantevernmidler er giftige og noen ganger allergi til deg og ditt kjæledyr. Fordi ditt kjæledyr har frakker over hele kroppen sin, kan lopper bebor dem ved å flytte rundt mellom blod måltider. For mennesker, er dette vanskeligere, fordi en enkel gre vil føre lopper å hoppe av hodebunnen. Lus, men gjør bebo hodebunnen, og loppe sjampoer er effektive mot dem. Ikke bruk lopper sjampo eller lus sjampo på barn uten å konsultere lege.

Aromatiske Alternatives

Hvis lopper er det eneste problemet, vurdere alternativer til plantevernmidler sjampo. Aromatiske stoffer frastøte lopper, så bruken av mynte, citronella eller sterk sitron med shampoo setter opp en aromatisk barriere mot lopper angripe hodebunnen.

I Tillegg til Shampoo

Sjampoer adressere bare en brøkdel av problemet. Hvis du blir bitt av en loppe, det er hundrevis mer i det generelle miljøet, hver legge egg med en hastighet på 60 om dagen. Disse eggene klekkes etter 90 dager, noe som sikrer en jevn og økende tilbud hvis den forblir ubehandlet, ifølge Earth Easy nettside. Tiltak for å kontrollere miljø lopper inkluderer vaske alt sengetøy i varmt vann, dusting tepper med en loppe pulver og deretter støvsuging flere ganger for å fjerne døde lopper og egg. En natt lys over et fat med såpevann i nærheten av kjæledyret seng vil tiltrekke seg og drukne voksne lopper. Kiselgur er et naturlig produkt som styrer lopper ved å forlate det i miljøet, for eksempel på kjæledyr senger.

Huden koker forårsaket av Worms

En byll, eller "furunkel," er en type abscess rundt hårsekkene. Både byller og abscesser er preget av en stor ansamling av puss og døde celler under huden som etter hvert briste eller må tømmes, vanligvis av en medisinsk faglig. Selv koker er vanligvis et resultat av en bakteriell eller soppinfeksjon kan Guinea-ormen og ormen-lignende Bremser larver noen ganger være de skyldige.

Guinea-ormen

Den Guinea-ormen er en parasittisk rundorm som kan vokse opp til ca 3 meter i lengde. Ormen larver infisere små vannlopper; når du spiser loppe-forurenset vann, ormen larver reise til tarmen, hvor de modnes og kompis. Hannene og mange av hunnene deretter dø av. Men de overlevende hunner gjøre veien til overflaten av huden, vanligvis i bena og noen ganger armene. Der danner de koker. Når det infiserte området er plassert i kaldt vann, brister den fullvoksen hunn Guineaorm gjennom koke eller blemme, mate sitt larver i vannet. Den Guinea-ormen er utbredt i deler av Afrika.

Behandling

Den eneste måten å bli kvitt en Guinea-ormen er til ulempe det når den sprekker fra sår og vind den rundt noe, som en pinne. Ormen skal vikles langsomt ut av sår, vanligvis over en periode på uker til måneder. Smerten i denne perioden av utvinning er enorm og kan være delvis, om ikke fullt, svekkende.

Forebygging

Med mindre du er på besøk, eller bor i visse deler av Afrika, primært Sudan, er du sannsynligvis ikke noen gang til å møte Guinea-ormen. Hvis du besøker et afrikansk land sørg for å drikke bare flaskevann. De infisert med ormen bør aldri oppgi innsjøer eller elver der ormen kan frigjøre sin larver og infisere andre.

Bremser Larver

Den Bremser er en stor, hårete flue som bor i deler av Sør- og Mellom-Amerika. Kvinnelige botflies takle mygg eller andre små insekter og sette sine larver på dem. Når en infisert mygg biter deg, kan noe av Bremser larver slipp på huden din, og skriv inn enten gjennom myggstikk eller ved kjedelig sine egne hull. Larven deretter modnes under huden for rundt seks uker, fôring av deg og lage en rød sår som kan se ut som en byll eller abscess. Dette sår er faktisk kalles en "trille." (A koke eller abscess er vedlagt, eventuelt sprengning åpen med pus, men en trille har alltid et hull i den for larven å puste.)

Behandling

Behandlingen innebærer å kvele larven lever under huden din. Den vanligste metoden innebærer å gni et lag med vaselin over sår. Larven vil dukke opp fra sår søker etter luft. Du må da forstå maggot med en slags pinsett og trekk det fra såret. Dette kan være svært smertefullt, så Bremser larver har pigger langs kroppen sin for å holde dem forankret inne i såret.

Forebygging

Den beste måten å unngå Bremser snylting er å bruke myggmiddel og netto utenfor inngangsparti til boligkvarter når du besøker Sør-eller Mellom-Amerika, spesielt jungelområder der botflies er mest utbredt.

Hvordan bli kvitt loppe og flåttbitt på voksne

De fleste tror at bare hunder, katter og husdyr kan få lopper og flått. Ikke så. Folk er også påvirket av loppe og flåttbitt og kan lide konsekvensene av biter, inkludert kløe, allergisk reaksjon, elveblest og spredning av sykdommen. Hvis du får litt av en loppe eller tick, det er skritt du kan ta for å redusere problemet og berolige bitt.

Bruksanvisning

Behandle Bite

Finn bite. Hvis du var litt av en loppe, vil du se en hevet ring med et rødt merke i midten som vil ved kløende og kan være ledsaget av andre biter. De oppstår ofte etter elastiske bånd som de i sokker og bukser. Hvis du var litt av en hake, vil du sannsynligvis fortsatt ha parasitten knyttet til deg. Hvis det ikke er koblet til, kan du aldri visste du hadde en billett bite siden de er vanligvis smertefri. I noen tilfeller kan du legge merke til hevelse, svie, kløe, og i sjeldne tilfeller, har smerter på bite området etter flåtten forlot området.

Fjern flåtten ved hjelp av pinsett ved å knipe den i nærheten av munnen, så nær huden som mulig. Hvis noen av hodet eller munnen bryter av i huden din, må du se en lege. Hvis flåtten er allerede borte, rengjør området med såpe og vann. Hvis du har en flåttfjerner, vil det sannsynligvis ha et hakk eller en liten del som er ment for scooping flåtten forsiktig fra huden din. Følg de aktuelle instruksjonene på pakken.

Påfør en anti-klø krem, for eksempel Kortison eller Calamine lotion, til de berørte områdene. Du kan også bruke isen til å avlaste noen av hevelse og rødhet som kan følge din bite. Hvis kløen er svært dårlig, og aktuell krem ​​ikke fungerer, kan du prøve å ta en oral medisin som inneholder difenhydramin, som Benadryl. Unngå riper i bite. Det kan skade huden din og forårsake infeksjon.

Hvis loppene er i hjemmet, regelmessig støvsuging (og fryse eller forkaste vakuum bag etterpå), behandle noen dyr som kan være husing lopper, og oppsøke aktuelle loppe behandlinger. Flått er generelt en plage gjennom de varmere våren og sommeren og kan bli plukket opp fra skogkledde områder, gresskledde områder og nær trær og stokker.

Tips og advarsler

 • Bruk kjølig eller kaldt vann når du vasker det området av bite å bidra til å få ned hevelsen. Varmt vann kan inflame bite og forverre kløe.
 • Hold et øye med biter for tegn på infeksjon.
 • Flåttbitt kan spre Lyme sykdom, ehrlichiose, Rocky Mountain flekket feber, og andre sykdommer. Hvis du oppdager at du har feber, utslett, influensalignende symptomer, eller andre symptomer poste flåttbitt, bør du oppsøke lege umiddelbart.
 • Loppebitt kan spre tyfus og pest, spesielt i distriktene.

Loppe allergier hos mennesker

Lopper er mikroskopiske skadedyr felles for hunder og katter. Loppebitt kan utløse allergiske reaksjoner hos overfølsom kjæledyr og mennesker som kan føre til allergi ubehag og infeksjon.

Identifikasjon

Loppebitt ligner bittesmå kviser eller klynger av forhøyninger på huden, ofte ledsaget av en sirkulær rød irritasjon som omgir det berørte bite området.

Effekter

Loppe allergi hos mennesker er særlig vanlig i sensibiliserte barn, forårsaker symptomer på alvorlig kløe og irritasjon på grunn av en negativ reaksjon på loppespytt fra biter.

Funksjon

Eliminere lopper fra et hjem krever grundig rengjøring, støvtørking og støvsuging av møbeltrekk, gulv, sengetøy og tekstiler. Aggressive behandlinger som innstillingen av loppe bomber vil bistå i fullt utrydde et hjem av infestations.

Forebygging / løsning

Behandling av familiens kjæledyr, som ufrivillig fungerer som verter for lopper, ved å gi loppe og krysser dips, loppe krage og månedlige aktuelle programmer av Frontline eller Advantage, reduserer effektivt loppe utbrudd som forårsaker menneskelige loppe allergier.

Betraktninger

Mennesker med loppe allergi kan redusere symptomene ved å bruke salver antihistamin salver, kremer og spray til biter og utslett, og ta oral antihistaminer og antibiotika for å lindre kløe og infeksjon assosiert med loppe allergier.

Hvordan kvitt din Home & Pet lopper naturlig uten bruk av Gift

Hvordan kvitt din Home & Pet lopper naturlig uten bruk av Gift


Lopper er bare plagsomme, men kan være farlig som de lever av blod av sine verter. Lopper er kjent for å bære sykdommer som alvorlige som pesten. Deres biter kan føre til ubehag og smerte for mennesker og deres husdyr. Det er viktig å bli kvitt huset av disse skadedyr så snart som mulig, og du kan gjøre dette uten å bruke kjemikalier som kan være skadelig for deg og ditt kjæledyr.

Bruksanvisning

Lag en Lemon Concentrate Spray

•  Skjær seks sitroner i kvartalene. Plasser sitron stykker i en pott med en liter vann, og kok i 20 minutter.

•  La blandingen sitte over natten.

Fyll en ren sprayflaske med sitron konsentrat og spray rikelig på dine møbler, tepper, gardiner og kjæledyr.

Capture Lopper med oppvask såpe

Legg et lag av flytende oppvaskmiddel på en hvit eller lys farget kjøkken plate.

Sett fatet under en lampe i midten av hvert rom. Hvis du har kjæledyr, sørg for at de ikke er interessert i å spise parabolen såpe før du forlater den ut.

La fatet sitte over natten. Loppene er tiltrukket av lyset og til denne blandingen. Fortsett å gjøre dette til loppene er borte.

Forhindre Lopper Fra Entering

Dryss Borax naturlig vaskemiddel på teppet.

La det sitte over natten, og deretter vakuum. Borax kan også bli stenket på plenen for å slå tilbake lopper før de kommer til ditt hjem.

Spread sedertre chips rundt omkretsen av hagen din. Sedertre chips er en loppe frastøtende, og når du spre dem rundt omkretsen av hagen din, de er et godt luktende, ikke-giftig metode for å holde lopper fra andre meter ut av deg.

Gi ditt kjæledyr en loppe frastøtende Bath

Mix 1,5 gram av huden så myk badeolje fra Avon i en liter vann.

Sug kjæledyret i blandingen. Du kan også bruke den på huden din for å holde lopper ut av deg mens rettsmidler ta påvirke.

Gjenta om nødvendig til loppene er borte.

Tips og advarsler

 • Andre naturlige stoffer kan anvendes i stedet for sitronkonsentrat. Eucalyptus olje, sitrongress, lavendel og citronella er også kjent for å hjelpe i loppe utrydding.

Hjem rettsmidler for loppe forebygging

Lopper er ikke bare et irritasjonsmoment, men også en fare for deg og ditt kjæledyr. De kan raskt formere seg og forårsake kjæledyrene til å bli blodfattig. Deres biter vil forlate deg og ditt kjæledyr følelsen veldig kløende. Du ønsker å hindre lopper fra noensinne å feste seg til deg eller kjæledyret ditt fordi når de kommer inn ditt hjem vil det være svært vanskelig å bli kvitt dem så de kan leve i tepper og møbler.

Aromaterapi

Bland lavendel og sedertre essensielle oljer med mandel transportør olje. Gni denne blandingen inn kjæledyret huden til å slå tilbake loppene. Du kan også lage din egen loppe krage ved å gni en klut farge med eucalyptus, citronella eller lavendel eterisk olje.

Hvitløk

Hvitløk er ikke trygt for kjæledyr å få i seg fordi for mye hvitløk kan være giftig og hva beløpet er for mye er ukjent. Men du kan konsumere mat som inneholder hvitløk eller ta hvitløk kosttilskudd i et forsøk på å avverge lopper. Når du spiser hvitløk lukten av det siver ut av de små porene i huden din, en lukt uappetittlig å lopper.

Boraks

Dryss boraks på teppet og la det sitte i noen dager før støvsuging den opp. Du kan også strø boraks rundt plenen din til å holde lopper ut.

Sitron

Kok opp en kjele med vann med noen kuttet opp sitron eller lime i det. La blandingen sitte over natten før den helles en vannflaske å spray på et kjæledyr eller snyltende det på deg og dine barn til å holde lopper unna.

Apple Cider Eddik

Bland en del vann med en del eple cider eddik i en sprayflaske. Spray kjæledyret ditt med denne blandingen før du tar dem ut for å hindre lopper fra å gjøre sitt hjem på kjæledyret ditt.

Hvordan kan jeg drepe av Lopper på kroppen min?

Hvordan kan jeg drepe av Lopper på kroppen min?


Håndteringen av lopper er et vanlig problem for husdyr og kjæledyr eiere. Lopper er ikke kresen skapninger; de vil klinke til et menneske. Du må eliminere problemet fra kjæledyret ditt, miljøet og selvfølgelig kroppen din. Ingenting er mer pinlig enn å gå ut et sted og noen småblødninger en loppe på håret eller klær. Lære hvordan å drepe lopper fra kroppen din er et viktig skritt i ridding livet av infestation.

Bruksanvisning

•  Kjøp en insektdrepende sjampo og en fin tann kam.

Tegn et varmt bad, så varmt som du tåler. Holde vannet varmt i hele varigheten av badekaret ved stadig å tilsette varmt vann.

Skum håret ved hjelp av insektdrepende sjampo. Følg instruksjonene på shampoo flaske. Sørg for å bruke sjampo beregnet for mennesker. Ved hjelp loppe sjampo som er beregnet på hunder eller katter kan skade deg.

Sug i varmt vann i minst en halv time. Bruk en loofah eller svamp for å rense huden din med såpe. Sørg for at du rent mellom tærne, rundt anklene og over hele foten. Loppebitt er mest vanlig i dette området. Skrubbe langs hårfestet, bak ørene, og på baksiden av halsen. Lopper er tiltrukket av hår.

Skyll deg av i dusjen.

Fyll en stor bolle med varmt såpevann og legg den ved siden av deg. Begynnelsen på røttene, dra kammen hele veien ned gjennom håret sakte. Skyll kammen i bolle med vann. Det hjelper å holde oversikt over hvor mange lopper du pakker ut. Dette vil hjelpe deg til å forstå loppebestanden i ditt hjem. Du må kanskje fullføre denne prosessen flere ganger. Lopper er svært fleksibel. Holde en oversikt vil hjelpe deg til å se forbedringer.

Bade to ganger om dagen hver dag inntil problemet er løst.

Tips og advarsler

 • Siden du skal bade to ganger om dagen, bare bruke insektdrepende sjampo i henhold til instruksjonene. Hvis det heter å bare bruke en gang daglig, deretter bruke vanlig sjampo under andre bad.

Hvordan bli kvitt sand loppene på huden

Hvordan bli kvitt sand loppene på huden


For mange betyr sommersolen, blomster, stranden og, dessverre, retur av sand fleas.The sand loppe, også kjent som "no-see-um" eller "hop-along", er en loppe-lignende krepsdyr som svir i stedet for å bite. Sandlopper vanligvis angripe i stort antall, forårsaker mange stikk på en gang. Du kan frastøte lopper ved hjelp av samme metode du vil bruke for å unngå mygg. Imidlertid er den beste metoden for å unngå biter for å unngå steder og forhold hvor sandlopper trives. Sandlopper mate tidlig om morgenen eller sent om kvelden, og er vanligvis funnet på stranden eller rundt myrområder.

Bruksanvisning

•  Påfør et insektmiddel som inneholder DEET. Les etiketten for å være sikker på at den insektmiddel frastøter lopper i tillegg til mygg. Følg instruksjonene for programmet og være forsiktig for å unngå å få noe i øynene dine.

Dekk huden, iført skjorte med lange ermer, lange bukser, sko og sokker. Loppe kan ikke bite deg hvis det ikke er i stand til å komme seg gjennom lag av klær. Det er også viktig å merke seg at sandlopper hoppe til en høyde på ca 40 cm, eller 16 inches, noe som betyr at det er uvanlig å ha en sand loppe bite på overkroppen.

Sitt i en stol med kroppen din av sanden for å redusere risikoen for bitt.

Unngå å være ute i de tidlige morgentimer eller i skumringen, når sandlopper er fôring. Spesielt unngå strender eller myrområder på denne tiden av dagen.

Hvis du finner deg selv å bli angrepet av sandlopper, er det lite du kan gjøre annet enn å børste dem ut av huden din og flytte fra din nåværende posisjon, som de er ganske vedvarende. Fordi krepsdyret er ekstremt liten, ofte biter vil skje før du er klar over at sandlopper er i nærheten. Den eneste advarselen sandlopper kan gi er en high-pitched sutre at resultatene fra deres svermende atferd. Hvis du hører dette, er det best å flytte eller risikere å bli bitt.

Tips og advarsler

 • Hvis du opplever alvorlige reaksjoner eller opplever tegn på Leishmaniasis, oppsøke lege umiddelbart. Selv om ikke vanlig, er denne parasittsykdom spres ved sandlopper og bør tas på alvor hvis du begynner å oppleve symptomer, som inkluderer huden sår, sår og erosjon i munnen, en tett eller rennende nese og neseblod, og vanskeligheter med å puste eller svelge. Denne sykdommen er mest sannsynlig oppstått i Middelhavet, Nord-Afrika, Midtøsten, Sørøst-Asia, Mellom-Amerika og Karibia.

Eteriske oljer å frastøte Lopper i Humans

Eteriske oljer å frastøte Lopper i Humans


Eteriske oljer ikke bare lukter godt, men de har en rekke formål i verden av hjemme rettsmidler, også. Eteriske oljer, som er destillert væske utvunnet fra planter, er svært konsentrerte dufter som ofte brukes i moderate for en rekke formål. Avhengig av den olje som brukes, og programmet, kan essensielle oljer være effektiv på frastøter lopper fra menneskekroppen.

Typer

Eteriske oljer kommer i en rekke ulike dufter. Vanlige dufter som brukes til å frastøte lopper inkluderer sitrusoljer som for eksempel sitrongress eller oransje; spicier dufter, som kanel, nellik; og blomsterbaserte oljer som geranium og lavendel. Urte oljer som bay, eukalyptus og rue er også brukt. Cedar olje og tea tree olje også frastøte lopper. Disse luktene blir ofte brukt for å slå tilbake lopper hos dyr og mennesker.

Søknad

Eteriske oljer bør ikke brukes direkte på huden uten først å fortynne dem. Du kan velge å fortynne dem med vann eller en transportør olje, som for eksempel jojoba eller mandelolje. Sett inn et gult eller kobolt tonet glass sprayflaske, kan de essensielle oljer brukes mye på samme måte som en parfyme eller cologne makt. Dersom et lysere farget flasken anvendes, kan oljene forråtnelse eller taper effektivitet på grunn av interaksjoner med sollys.

De fleste oljer kan brukes direkte på huden, og helsepersonell vil gi deg råd om hvilke av disse er potensielt brukes på denne måten, og som ikke er. Fordi hver enkelt har en annen kropp kjemi, en olje som er trygt å bruke på en person kan ikke brukes på en annen. Ofte, men ikke alltid, leverandører av essensielle oljer inkluderer retninger og forholdsregler på sine etiketter.

For de essensielle oljer som ikke kan brukes direkte på huden, kan et stykke stoff eller klut smykker være gjennomsyret med oljer og slitt i perioder, beslektet med den menneskelige versjonen av en loppe krage. Dette er en ideell måte å teste ulike essensielle oljer for en allergisk reaksjon, som smykke eller klut kan fjernes når som helst, og området vaskes grundig.

Effekt

Eteriske oljer kan eller ikke kan være effektive i frastøter lopper avhengig av miljøfaktorer. Å bli våt, overdreven svetting eller fysisk aktivitet, og samlede stoffskifte kan redusere effekten av essensielle oljer, som tillater dem å bli vasket bort eller absorbert i kroppen på en raskere hastighet enn normalt.

Time Frame

Varigheten av effekten for hver olje avhenger av kroppens kjemi, miljøfaktorer, og påføringsmetoden. Du må kanskje eksperimentere med ulike oljer eller ulike metoder for programmet til å finne en som fungerer godt for deg.

Avhengig av olje som brukes og påføringsmetode, må du kanskje søke på nytt det mer enn en gang om dagen. For eksempel, hvis du dugger klærne eller håret med en fortynnet løsning av den essensielle oljen, må du søke på nytt løsningen oftere. Et stykke tøy eller smykker dyppet i oljen vil ikke trenge å behandles på nytt i en lengre tidsperiode.

Husk, bare fordi du ikke kan kjenne duften lenger betyr ikke at det ikke er fortsatt effektiv mot lopper, som bruker sin luktesans til å finne de mest attraktive ofrene.

Sikkerhetshensyn

Mens mennesker er mindre tilbøyelige til å ha en allergisk reaksjon enn dyr på grunn av vår størrelse og evnen til kroppen vår til å eliminere giftstoffer, bør forsiktighet fortsatt brukes. Ikke bare kan de luktene være overveldende, men oljer selv kan forårsake irritasjon eller brannsår.

Hvis du viser tegn på en allergisk reaksjon, slutte å bruke og ta kontakt med helsepersonell. En alvorlig bivirkning bør behandles som et medisinsk nødstilfelle, og riktig behandling bør søkes umiddelbart. Tegn på en alvorlig allergisk reaksjon kan omfatte, men er ikke begrenset til, manglende evne til å puste, ekstrem kløe, tap av fokus eller bevissthet og ikke reagerer atferd.

Behandlinger & Preventions av Lopper på mennesker

Loppebitt er preget av lyse røde, små, men ekstremt kløende flekker på kroppen, ofte rundt anklene eller underarmer. Loppebitt er smertefulle, og de kan føre til hudinfeksjoner og utslett. Det er viktig å lære å behandle og forebygge loppebitt for deg og din familie.

Behandling

Minst tre typer lopper vanligvis bite mennesker: canine lopper, feline lopper og menneskelige lopper. Hvis du ser mange, små røde nupper eller en lokalisert kløende utslett, har en av disse typer lopper sannsynlig vært bite deg. Behandlingen for alle typer loppebitt er den samme, og du vil ønske å hindre lopper fra infesting ditt hjem og fortsetter til fest på deg eller din familie.

Vask bitt området grundig med en antiseptisk såpe. Loppe spytt inneholder en anti-koagulasjon agent, som er grunnen til loppebitt er lyse rødt eller blodig og blir lett infisert.

Isposer og over-the-counter hydro-kortison eller Calamine lotion kan hjelpe berolige huden din som kan bedøvende kremer eller hud spray. Ikke klø det berørte området, eller vil du sakte helbredelsesprosessen.

Forebygging

Forebygging av loppebitt tar mer arbeid enn å behandle dem, men er enda viktigere. Kun voksne lopper vil bite mennesker, og en kvinnelig loppe vil begynne å legge egg i løpet av to dager med sitt første måltid, som kan ha vært deg. Den kvinnelige loppe kan legge opptil 200 egg, og en gang klekket, kan voksne lopper leve i flere måneder, selv uten en matkilde.

Forhindre loppebitt ved å drepe lopper og loppe larve. Dette betyr å behandle alle dine kjæledyr og sine senger og tepper, samt behandling av infisert strø, møbler og tepper. Vask sengetøy, tepper og puter i så varmt vann som maskinen er i stand til på en hyppig basis. Bruk en spray insektmiddel på ditt kjæledyr og teppe, er forsiktig med å følge sikkerhetsanvisningene nøye. Helt rent hele tremøbler og vaske noen pynteputer eller puter. Hvis din sofa og stoler er infisert og kan ikke vaskes hjemme, kaller på en profesjonell Exterminator eller forkaste dem.

Sjekk dine kjæledyr og din egen hud hver par uker for å være sikker på at du har helt utryddet lopper fra hjemmet ditt.

Hvordan Kill Lopper, lus og flått

Lopper og lus er svært små insekter som lever av en liten mengde blod på mennesker og dyr. Flått er større insekter som borer i menneskers og dyrs hud og fôr av deres blod. Lopper og lus kan både hjemsøke hjemmet ditt, lever på dine møbler og i teppe. Flått kan hjemsøke hagen din og bæres inn i ditt hjem på egen mennesker eller dyr vert. Killing disse skadedyr i hjemmet, gården og på kroppen din tar utholdenhet.

Bruksanvisning

Utrydde

Kill lus i håret ditt med en ikke-reseptbelagte, over disk sjampo som er formulert for å drepe lus. Sørg for å følge instruksjonene helt på shampoo flaske. Se etter de aktive ingrediensene i sjampo for å være enten pyrethrin eller permetrin, ifølge CDC. Etter sjamponering, gre håret med en kam laget for å fjerne lus og deres nits. Ta på rene klær. Alle i husstanden bør behandles som om de har lus også, slik at du ikke re-infisere andre husstandsmedlemmer.

Vask alle klær, sengetøy og håndklær som brukes i de to siste dagene i varmt vann for å drepe lus, lopper og flått. Sett elementer i tørketrommelen på høy temperatur til den er tørr. Alle elementer som ikke kan settes inn i vaskemaskin eller tørketrommel, slik som bamser, bør settes i en lufttett pose i tre dager.

Støvsug teppet, gardiner, sofa og stoler i hele huset for å drepe lopper og lus. For lopper, strø en loppe insektmiddel pulver på teppet før du støvsuger slik at de vil dø i vakuumpose i stedet for å klatre ut igjen. Støvsug teppet hverdagen for lopper for å drepe eventuelle nye lopper og nye larver. Hvis lopper er vedvarende, kan du bruke en innendørs insektspray eller ringe en skadedyrbekjempelse selskap til å utrydde dem.

Ta en hake når du finner det gravde inn i huden ved hjelp av pinsett til å trekke det ut svært sakte. Ikke bryte hodet ned i huden. For å gjøre denne prosessen enklere, gni flåtten med mineralolje mens den fortsatt er i huden, og det kan gå ut av huden på egen hånd. Drepe flåtten ved å sette det inn i en krukke med rubbing alkohol.

Kill flått og lopper i hagen din ved å klippe gress og ugress. Spray hagen din med et insektmiddel som dreper flått. Flått vanligvis ikke kommer innendørs, med mindre de er knyttet til en person, dyr eller klær.

For kjæledyr, bruk en loppe og krysser krage for en opp til en uke. Bade kjæledyrene for å fjerne lopper, ved hjelp av et insektmiddel sjampo. Børste og kam kjæledyrene 'pels for å fjerne lopper og flått.

Hvordan vite om du har Lopper i huset ditt

Hvordan vite om du har Lopper i huset ditt


Hvis kjæledyret ditt har lopper, det er en god sjanse lopper lever i ditt hjem også, etter å ha haiket en tur inn på din firbente venn. Tegn på lopper inkluderer prikker på kjæledyret huden, noe som indikerer loppe avføring, eller små partikler i kjæledyr senger som ligner salt og pepper. Loppene selv kan være merkbar hopper rundt på kjæledyret ditt, i pet sengetøy eller på tepper i hjemmet ditt.

Sjekk ditt kjæledyr

Hvis din hund eller katt er stadig skrape seg selv, kan det være et tegn på at hun har lopper. Inspisere huden hennes ved å flytte pels rundt - hvis lopper er til stede, vil du mest sannsynlig sted minst et par av dem som du sjekke hennes hud, spesielt rundt halsen eller nær bunnen av halen. Loppe avføring, som ser ut som røde eller svarte prikker, kan også være til stede på huden hennes, så vel som små skorper fra loppebitt. Legg et stykke hvitt papir eller et putevar på bakken og ha kjæledyret ditt stå på det. Kjør en fintannet kam gjennom pelsen, så sjekk kammen og papir eller putevar for svarte prikker, som indikerer loppe avføring. Lopper kan være på kammen også. Hvis kjæledyret klør seg mye og det er ingen indikasjoner på insekter, kan hun ha en annen hud-relatert problem. Ta kontakt med en veterinær.

Pet Bedding

Inspisere kjæledyret sengetøy for tegn på lopper. Små partikler som ser litt ut som salt og pepper kan være loppe egg. Løfte eller flytte stoffet eller pute for å se om noen lopper er til stede. Lopper er brun eller svart og svært liten - bare 1/12 tommer i gjennomsnitt - og har ingen vinger. De beveger seg raskt og kan hoppe eller hoppe, samt krype rundt i pet seng. Et kjæledyr sengen er en av de vanligste stedene å finne lopper, annet enn på kjæledyret selv, siden de ofte angripe mens et dyr hviler eller spiser. De samme tegnene kan være tydelig overalt kjæledyret henger ut, for eksempel på sofaen eller på sengetøyet.

Tepper Bekymringer

Lopper skjule innenfor fibre av tepper og tepper, og kan være der selv om du ikke legger merke til dem først. Stå på gulvteppet mens iført høye hvite eller lyse sokker - hvis lopper er rundt, noen av dem er sannsynlig å hoppe opp på sokkene. Sjekk tepper eller pledd på en annen måte ved å sette en bolle med varmt såpevann oppå teppet, så skinner en lampe eller sterkt lys over vannet. Lopper vil hoppe mot lyset og lande i vannet. Såpe i vannet dreper lopper.

Bli kvitt innendørs Lopper

Vakuum alle polstrede områder og tekstiler hvor ditt kjæledyr tilbringer tid: møbler, tepper og kjæledyr senger, avhending av støvsugeren posen utenfor huset umiddelbart etterpå. Hvis du bruker en poseløse støvsuger, forkaste støvsugd innholdet i en plastpose utendørs, knytte det stengt. Sjampo eller damp Rengjør tepper; leie et teppe-rensing enhet hvis du ikke har din egen. Vask alle kjæledyr senger, samt tepper og eget sengetøy bruker hotteste innstillingen anbefales for hvert element. Tørk elementene i en varm tørketrommel. Vask av kjæledyret sengetøy en gang i uken bidrar til å kutte ned på loppeangrep. Bading ditt kjæledyr regelmessig med såpevann hjelper utrydde lopper.

Hva er Stick Lopper?

Hva er Stick Lopper?


Stick lopper blir ofte referert til som stick tett lopper eller stick-raske lopper. Denne type loppe er ofte funnet på kyllinger, men de har blitt kjent for å feste til katter, hunder, hester, griser, kyr og mennesker. Pinnen loppe er en av de minste lopper, som måler 0,16 inches lang. Men til tross for sin lille størrelse er det fortsatt en plage for husdyr, og det er viktig å forebygge denne type loppe.

Behavior

De vanligste lopper hoppe fra vert til vert. Stick lopper foretrekker å grave seg inn i huden og de har en tendens til å forbli i ett område. De Ofte klynge rundt den kjøttfulle områder av dyret. De er mest vanlig på høns der de samles rundt øyne og hakelapper. De ser ut som brune flekker på kjøttet. På andre dyr, stokk lopper kan bli funnet langs øret eller mellom tærne.

Egg

Stick lopper legger egg inn i kjøttet på dyret den er koblet til. Bittesmå humper vises i området der eggene er lagt. Når loppelarver har klekket de faller fra vertsdyret ned på bakken. De så leve på bakken i ca to uker, der de bygger en kokong å beskytte seg. Når de klekkes de fester seg til de andre dyrene i det området.

Helse Issues

Stick loppeangrep kan føre til alvorlige helseproblemer for dyr. De kjøttfulle infiserte områder blir rød, betent og irritert. Det er kjent for å forårsake blindhet siden de har en tendens til å hjemsøke området rundt øynene. Dyrene smittet kan slutte å spise og kan selv utvikle anemi. Disse dyrene er også i fare for andre bakterielle infeksjoner på grunn av tilstanden i animalâ € ™ s immunsystem. Denne typen angrep har også vært kjent for å drepe dyrene.

Fjerning

Du vil være i stand til å se pinnen lopper, og du kan trekke dem ut ved hjelp av pinsett. Men hvis angrepet er alvorlig, bruker carbaryl. Strø den i hjemmet til dyrene. Vaselin også kan brukes til kyllinger å kvele loppene. Det er flere loppe produkter, men vær forsiktig når du bruker det, og pass på å unngå å få produktet inn i animalâ € ™ s øyne. Følg alle instruksjonene på etiketten. Hvis du ønsker å hindre angrep, vurdere å plassere fugler i bur som er minst 3 meter over bakken. Dette vil hindre spredning av denne type loppe.

Fakta om Lopper

Fakta om Lopper


En loppe er en vingeløse parasittisk insekt som lever av blod av pattedyr og fugler. Dens rørlignende munn er innrettet til å trenge gjennom huden og suge opp blod. Loppebitt irritere huden forårsaker sårhet og kløe. Disse insektene ofte bære sykdommer og deres biter bør behandles så snart som mulig.

Anatomy

En loppe er liten, kvikk, vanligvis mørkt farget insekt. Det er mellom 1/12 og 1/6 tommer lang og bruker sin kraftige bakbena å hoppe. En loppe kan hoppe horisontalt opp til 16 inches og opp til 8 inches vertikalt, ca 200 ganger sin egen kroppslengde. I forhold til kroppsstørrelsen loppe regnes som en av de beste hopp organismer. Dens exoskeleton er polert, dekket av hår og pigger og tåler stort press.

Life Cycle

En loppe livssyklus består av fire stadier: egg, larve, puppe og voksen. Etter copulating, legger en kvinnelig en gruppe med ca 20 hvite egg som tar mellom to dager til to uker å klekke. Larven unngår lys og forbruker død hud, hår, fordøyd blod fra voksen loppe avføring og annet organisk materiale. Det modnes inn i en puppe, en prosess som tar mellom en uke til flere måneder. Puppe fordreier seg inn i en kokong og fremstår som en voksen loppe etter fem til 14 dager.

Loppebitt

Loppa forhold til sin vert er ensidig og ofte plagsom for verten. Mens en loppe bite er sjelden følt, en irriterende, litt hevet og hoven rød flekk fortsatt med en punktering mark tydelig i sentrum. Loppebitt kan føre til loppeallergi (FAD) og også overføre anemi, bendelorm og magen influensa på anledningen. Byllepest og andre aliments kan spres med en loppe som beveger seg fra gnagere eller andre dyr til mennesker.

Behandling

Irritasjon forårsaket av loppebitt kan lindres med bruk av anti-klø kremer. Cedar olje fungerer for både mennesker og dyr. Holde kjæledyr godt preparerte og bader dem jevnlig er gode forebyggende tiltak. Et hjem infestation kan fjernes med bruk av en loppe bombe og hyppig støvsuging, selv om søker profesjonell hjelp kan være nødvendig, avhengig av omfanget av smitten.

Hvordan få tørket Bubble Gum av huden din

Hvordan få tørket Bubble Gum av huden din


Ifølge International Chewing Gum Association, er det fem viktigste ingrediensene i hver stokk med tyggegummi. De inkluderer tyggegummi base, konserveringsmidler, smakstilsetning og søtstoff og myknere. Det er den gummibasis som gjør gummien klebrig og myk nok til å tygge. Barn som ikke er forsiktig kan ende opp med å få GOM fast til sine ansikt, hender eller andre hudområder. Heldigvis er det noen teknikker som er effektiv på å fjerne tørket tyggegummi fra menneskelig hud.

Hvordan få tørket Bubble Gum av huden din

•  Hell 1/2 ts. mineral-olje i løpet av tyggegummien. Arbeid mineralolje i å tannkjøttet og omkringliggende hud. Dette vil myke gummien, slik at du kan skyve det ut av huden din og kast den i søpla.

Knekk et egg og fjerne eggeplomme. Spre eggehviten over tannkjøtt og nærliggende huden. La eggehviten sitte på tyggegummi i fem minutter. Arbeid tannkjøtt av huden din med fingrene.

Smear peanøttsmør over tannkjøttet og deretter arbeide den under tannkjøttet. Skyv klump av tyggegummi rett utenfor huden og kaste i søpla.

Heat 1 ts. eddik i mikrobølgeovnen i 10 sekunder. Kontroller at det ikke er for varmt, og deretter dekke tannkjøttet og omkringliggende hud med varm eddik. Sjekk som eddik begynner å spise bort på tyggegummi.

Vask bort noen left tannkjøtt rester fra huden din med fett-kampene oppvaskmiddel og varmt vann.

Hvordan Vask huden

Hvordan Vask huden


Vask huden er ordentlig ikke bare et spørsmål om skumming litt såpe på og skylle det av. Vanntemperatur, type av såpe og typen av renseverktøyet spiller viktige roller i å rense huden på riktig måte. Skin beskytter kroppen mot bakterier i miljøet. Holde huden ren og uskadet er derfor en viktig del av å leve sunt.

Hvordan Vask huden

Vri dusj eller vask tappekran på til den varme posisjon. Vannet skal føle behagelig varmt og ikke varmt. Hvis huden reddens nesten umiddelbart, vannet er for varmt. Varmt vann tørker ut huden.

Gni huden med en allergivennlig såpe eller kroppsvask. Produsenter lage disse produkter fra kjemikalier som ikke er sannsynlig å forårsake en allergisk reaksjon.

Scrub lett nås områder av huden forsiktig med en myk vaskeklut når du vasker kroppen. Bruk en håndtert skurebørste til å vaske ryggen eller andre områder som ikke er lett å få tilgang.

Når du vasker ansiktet, bruker pekefingeren og langfingeren til å massere såpe i sirkler på huden, unngå øynene.

Skyll huden med varmt vann, etterfulgt av kaldt vann. Kaldt vann lukker porene og er spesielt viktig hvis du vasker ansiktet ditt.

Pat huden tørr med et håndkle. Dette er å foretrekke å gni håndkleet over huden - friksjonen fra rubbing forverrer hudsykdommer, for eksempel tørr hud.

Massasje i fuktighetskrem eller astringents, avhengig av hvilken som gjelder for huden din, rett etter at du vaske og tørke.