Digidexo.com

Hvordan få Psoriasis Leddgikt Treatment

Hvordan få Psoriasis Leddgikt Treatment


For å få psoriasisartritt behandling kan gjøres med en psoriasisartritt kosthold, kosttilskudd, eller foreskrevet medisiner fra legen din. Psoriasisartritt smerte kan være oppheve sperren på å håndtere. Årsaker til psoriasisartritt kommer fra hudens tilstand psoriasis. 30% av de som lider av psoriasis senere kan utvikle psoriasis artritt. Hvorfor psoriasisartritt utvikler er egentlig ikke kjent. De som har psoriasis er i faresonen.

Psoriasisartritt kan skje hvor som helst på kroppen din. Psoriasis har en tendens til å skje først. Når du begynner å oppleve smerte etter å utvikle psoriasis, så det er lett å skille psoriasisartritt. Psoriasis er årsaker fra immunsystemet ved et uhell angriper friske celler. Psoriasisartritt symptomer er ganske lik leddgikt symptomer. Psoriasisartritt symptomer kan føre til smerter i leddene, eller muskler. Psoriasis leddgikt smerte kan oppstå i fingeren ledd eller rygg også. Psoriasisartritt behandling er viktig, siden det kan gjøre alvorlig skade på leddene i kroppen din. De som står i fare for psoriasis er de med en familie historie med psoriasis eller psoriasisartritt, og de som er mellom 30 og 50.

Bruksanvisning

•  Spis riktig mat og opprettholde god vekt. Å være overvektig legger mer press på leddene. Du bør spise mat med høyt antioksidanter. Foods høy i antioksidanter kan redusere betennelse i kroppen naturlig. En god mengde vitamin D og kalsium bør legges til kosthold. Vitamin D kan være nyttig med psoriasis. Du bør konsultere legen din om å ta vitamin D-tilskudd.

Påfør isposer eller suge kroppen i isen. Ice er en naturlig måte å redusere betennelse i leddene. Når du føler psoriasisartritt smerter, bør du suge kroppen i isvann. Hvis det er for mye, så bruke kjøleelementer til der du føler smerte. Gjør så et par ganger om dagen, i ca 20-30 minutter.

Bruk fedd olje, merian olje, eller salvie olje for smerte. Eteriske oljer har sterke anti-inflammatorisk egenskaper. De kan være nyttige og naturlige måter å lindre smerter i leddene. Disse tre oljer er meget effektiv i å begrense smerte, sammen med hjelpe til å behandle psoriasis hudsykdommer. Fortynne disse oljene med olivenolje, og bruke ca 2-3 dråper til der du opplever smerte. Ikke ta disse oljene muntlig.

Bruk gurkemeie. Den indiske krydder kjent som gurkemeie har veldig sterk anti-inflammatoriske egenskaper. Gurkemeie kan brukes på leddene gjør et lim, deretter dekket med gasbind (curcumin i gurkemeie vil farge klær). Gurkemeie kosttilskudd er også anbefalt å ta for å bidra til å gi sterkere ledd, og redusere leddgikt smerte.

Ta omega-3 fiskeoljer. Omega-3 har vist seg å bidra til å redusere leddgikt symptomer. Omega-3 fiskeoljer kan også bidra til å redusere inflammasjon i hele kroppen. Du bør også spise mat som inneholder store mengder omega-3. Foods høy i omega-3 er fisk mat, som torsk, reker og laks. Valnøtter er svært høy i omega-3. Jordbær, grønne bladgrønnsaker og nøtter inneholder omega-3.

Snakk med legen din om psoriasisartritt symptomer. Får psoriasisartritt behandling kan bestå av over-the-counter medisiner som asprin å lindre betennelser og smerte. Hvis smerten er alvorlig nok, kan da foreskrevet medisiner anbefales. Rådfør deg med legen din om du tar noen kosttilskudd. Spesielt hvis du tar foreskrevet medisiner.