Digidexo.com

Hvordan du spiser sunt mens han bodde i en sovesal

Hvordan du spiser sunt mens han bodde i en sovesal


En typisk college dorm bosatt har en svært usunn spise diett. "[I] en detaljert, observasjons vurdering av mat og drikkevarer tilgjengelig i college student sovesaler ... Mer enn 70 prosent av elevene hadde hver av de følgende typer elementer: salte snacks, frokostblanding eller granola barer, hovedretter, desserter eller godteri og sukkerholdig drikke, "ifølge en artikkel av Melissa C. Nelson og Mary Story utgitt av American Journal of Preventive Medicine. Etter denne trenden kan være lettere på lommene, men de langsiktige virkningene det kan ha på din helse er betydelige. Med riktig informasjon kan du spise og holde seg frisk mens han bodde i en hybel.

Hvordan du spiser sunt mens han bodde i en sovesal

•  Opprett en "fast" handleliste. Skriv ned en liste over sunne matvarer som du konsekvent kjøpe på hver butikk besøk. Når du bor i en sovesal, ikke ha sunne matvarer lett tilgjengelig ofte fører til en junk-food spise vane. Ved å ha en fast handleliste, støtter du en sunn spising vane ved å gi deg selv med en konstant uttak til sunn mat.

Dra nytte av spisesal måltider. Sovesal spisesalene følge ernæringsmessige retningslinjer som gir studenter med mat valg-elementer som fører til en godt balansert måltid. Å spise hovedretter på spisesenteret vil minske sjansene for at du griper usunne måltider eller matvarer i et forsøk på å tilfredsstille din sult i løpet av dagen.

Hver dag pakke en sekk lunsj for å nyte mellom klasser. I motsetning til full måltid sekk lunsjer du spiste da du var yngre, bør denne matpakken ha moderat størrelse deler av en favoritt søt, en sunn mat snack, for eksempel pretzels, bakt kjeks eller tørket frukt, og en til to flasker med vann . Det er sannsynlig at du vil ha en klasse tidsplan som hindrer deg fra å spise lunsj på matsalen. Å ha en sekk lunsj vil holde deg på å spise sunt spor uavhengig av timeplanen.

Hint

  • Vær oppfinnsom når det gjelder oppbevaring av mat og emballasje. Kjøpe mat containere av ulike størrelser til skikkelig lagre matvarer i din dorm.
  • Unngå sosial spising felle. Når alle dine venner rutinemessig spise på fast-food restauranter, kanskje du føler deg fristet til å bli med dem og bestille opp. Selv om dette er en sosial anledning, være forberedt på å bestille en liten salat eller sunn frukt smoothie. Dette gir deg muligheten til å samhandle med vennene dine uten å pakke på ekstra pounds.