Digidexo.com

Hvordan kontrollere flass ved å vite hva som forårsaker flass

Flass er forårsaket av døde hudceller fallet fra hodene våre. Vi har faktisk kaste døde skins celler hver dag. Flass er forårsaket av en sopp som er til stede i hodebunnen. Den irritert hodebunn røyter døde hudceller som er større enn normalt, og dette er hva vi kaller flass.

Bruksanvisning

•  Først må du sørge for at det er egentlig flass og ikke betennelse som ville vise rødhet i huden sammen med skalering i hodebunnen. Du trenger å se en hudlege for å få en reseptbelagte medisiner for eksem eller psoriasis.

Hvis du har flass sørge for å shampoo daglig for å kvitte seg med overdreven oljer på hodebunnen din. Du kan også prøve forskjellige sjampoer for å se hvilken som vil bidra til å kontrollere flak. Hvis du bruker en vanlig sjampo kan det være lurt å prøve en antiflassjampo. Du bør prøve og bruke flere forskjellige sjampo over flere måneder. Din flass kunne vende tilbake hvis det blir motstand mot samme merke av shampoo. Etter en måned eller så av skiftende bare starte på nytt med det første shampoo.

Du bør skumme håret to ganger. Den første vasking vil bli kvitt løse flak og fet bygge up.Try og la det andre vaske på håret og hodebunnen i 5 minutter. Dette vil gi antiflassjampo tid til å trenge inn i håret og huden i hodebunnen. Du bør prøve og motstå fristelsen til å klø hodet. Dette vil bare gjøre området rødt og mer følsomme for sjampo. Hvis du har klødd hodebunnen må du prøve en mild shampoo som baby shampoo inntil området er leget.

Hvis du har prøvd antiflassjampo og det ikke fungerer, kan du prøve en sjampo laget av tjære. Tjære sjampo vil redusere celle turn over og er veldig flinke til å kontrollere flass. Du må sørge for at du skylle etter bruk av en tjære sjampo. Tjære sjampo kan være vanskelig på håret ditt. Du bør bruke et hår conditioner eller crème skyll å hjelpe myke håret. Du bør ta det med ro å bruke mousse, spray og gels de pleier å legge mer olje til hodebunnen din og forårsake en fet bygge opp. Du bør sørge for å vaske håret etter enhver aktivitet som får deg til å svette. Svette irriterer hodebunnen og øker flassing og flass.