Digidexo.com

Eddik Natural Cures

På grunn av sine mange potensielle helsemessige fordeler, har eple-cider eddik lenge vært brukt som et naturlig hjemme bøte. Eple-cider eddik er laget av gjærede epler, syren som inneholder pektin og en rekke vitaminer og mineraler, inkludert kalsium, kalium, magnesium og natrium. Følgelig har det vært brukt som et middel for å fjerne giftig avfall fra kroppen, ødelegge sopp, virus eller bakterier i kroppen, øke hastigheten på kroppens stoffskifte, og motvirke de skadelige effekter forårsaket av frie radikaler.

Sinus infeksjoner

Ta eple-cider eddik ved første tegn på forkjølelse eller bihulebetennelse. Når du får en tett nese, rennende øyne eller føler en sinus hodepine kommer på, må du handle raskt for å stoppe histamin respons. I tillegg kan enkelte eiendommer i eple-cider hjelpe tynt slim. Legg en fjerdedel kopp eple-cider eddik til en 16-unse glass vann og drikk. Hvis du ta symptomene tidlig nok, kan du bare nødt til å ta en dose eller to. Ellers fortsetter å drikke blandingen opp til tre ganger hver dag i flere dager, eller til du får lindring av symptomer. I de fleste tilfeller bør symptomene begynner å forsvinne i løpet av 24 timer. Det beste forsvaret er å begynne å drikke blandingen hver dag for å hindre utbruddet av en forkjølelse eller bihulebetennelse. Apple-cider eddik kan også brukes som et middel for å lindre symptomer relatert til allergi.

Forstoppelse

Pektin, en vann-løselig fiber som finnes i eple-cider eddik, nøytraliserer syre i magen. Legg til to spiseskjeer eddik til en åtte-unse glass vann eller usøtet eplejuice og drikk blandingen tre ganger om dagen. Det samme middel kan brukes til å berolige irritert slimhinnen i tykktarmen forårsaket av diaré. Drikker eple-cider eddik blandet i et glass vann hjelper også til med fordøyelsen ved å fremme peristaltikk, muskelsammentrekninger som flytter maten blir fordøyd gjennom spiserøret inn i tarmen.

Gikt

Apple-cider eddik er også antatt å lindre symptomene på leddgikt ved å redusere betennelse i leddene. Den eplesyre i eple-cider eddik tilsynelatende hjelpemidler i oppløsning uric syre innskudd rundt leddene, og dermed lindre smerte og redusere stivhet forbundet med leddgikt. Eplesyre er et naturlig stoff som finnes i grønnsaker og frukt, som epler. Du kan også bruke eddik for å lindre leddgikt smerte ved å dyppe en ren bomullsvaskeklut i en blanding av en og en halv kopper varmt vann og en kvart kopp eple-cider eddik. Pass på at vannet ikke er for varmt. Vri vannet ut av vaskeklut og legg den over sår felles.

UTI s

Holde den sure urinveiene kan hindre urin-veisinfeksjoner forårsaket av overvekst av gjær i det området av legemet. Apple-cider eddik bidrar til å opprettholde en balansert pH, og derfor fraråder vekst av gjær, bakterier, virus og sopp organismer. Bland en teskje av eple-cider eddik med en teskje honning i en åtte-unse glass med varmt vann og drikk tre ganger daglig, fortrinnsvis 30 minutter før du spiser et måltid.

Acne

Apple-cider eddik kan brukes til å behandle akne ved å drepe bakterier og balansere hudens pH-nivå. Fortynn en del eple-cider eddik i tre deler vann. Bruk på huden med en ren bomullsdott eller bomullspinne. La oppløsningen på ansiktet i 10 minutter før du skyller av. Gjenta prosessen tre ganger om dagen. Kalium i eddik hjelpemidler også i å reparere vev.

Blood Glucose

En studie utført av forskere ved Arizona State University antyder at eple-cider eddik kan hjelpe personer med type-2 diabetes kontrollere sykdommen. Dataene viser at det å ta to spiseskjeer eddik før du går til sengs senker blodglukosenivået ved oppvåkning neste dag. Tidligere studier har fokusert på å ta eple-cider eddik på måltidene for å dempe noen økning i blodsukkeret. Den antakelse er at den eddiksyre i eddiken kan endre metabolismen glykogen i leveren.