Digidexo.com

Hvordan sikre BTE høreapparater

Hvordan sikre BTE høreapparater


En BTE høreapparat er rett og slett et høreapparat som sitter "bak øret." Dette er et felles design for høreapparater og er et alternativ til modeller som sitter i øret eller i øregangen. De som trenger høreapparat kan velge for BTE høreapparater fordi de kan være mer sikker og mindre sannsynlighet for å falle ut enn andre høreapparatmodeller. BTE høreapparater er også den mest forskrevne stil høreapparat for barn fordi de har en tendens til å sitte på en sikrere og gir bedre forsterkning enn andre modeller.

Hvordan sikre BTE høreapparater

•  Stå foran speilet. Pass på at du har et klart syn på øret slik at du kan se hva du gjør med høreapparatet.

•  Plasser høreapparatet over øret som et par av over-the-ear hodetelefoner eller rammen av et par briller.

Ta øret mold og plassere den godt i øret. Formen bør være utstyrt spesielt til øret form, så vær sikker på at du setter den slik at dens kurver justere med kurvene i øret.

Kontroller tonen kroken er godt festet til øret mold og høreapparatet. Dette vil bidra til å holde øret mold i øret.

Hint

  • Når du kjøper en BTE høreapparat, vil du ha et valg mellom en vanlig BTE og en "åpen form" BTE. Den åpne fit ikke fullt blokkere inngangen til øregangen, derfor tjene som et bedre alternativ for de som opplever voks oppbygging.
  • Hvis du har problemer med å sikre din BTE høreapparat eller andres, gjøre bruk av en Huggy, et lite rør som kobles til høreapparatet og gir ekstra hold.