Digidexo.com

Hva er behandlingen for en Staph infeksjon?

Hva er behandlingen for en Staph infeksjon?


Staph infeksjoner er forårsaket av bakterier som vanligvis kommer inn i kroppen gjennom et kutt eller sår. Dette skjer ofte i mørke, fuktige områder av kroppen som har liten eksponering til luft. Når kontrakt, vises Staph som en byll, kvise, abscess eller cyste på huden ledsaget av ømhet, rødhet og hevelse. Behandlinger for staph er enkle, men nødvendige, som infeksjonen kan spre seg og matriculate hvis ignorert.

Behandling

De fleste former for staph kan behandles ved bruk av antibiotika. Fordi staph er en bakteriell infeksjon, er det utsatt for store former av antibakterielle legemidler, inkludert Penicillin. Men fordi de har blitt brukt som et mainstream narkotika i flere tiår, har visse staph bakterier utviklet immunitet mot antibiotika. I disse tilfeller kan kirurgisk rengjøring må utføres av en lege for å sikre at infeksjonen er fjernet helt.

I tillegg til å ta medisin, kan en person med staph må ha sin infeksjon tømmes og rengjøres. En lege vil vanligvis renne infeksjon av puss eller væske med et kirurgisk verktøy og bandasje såret for å forhindre ytterligere skade. Under ingen omstendigheter bør noen forsøk på å drenere, pop eller lanse en staph infeksjon uten samtykke fra en lege.

Det er også over-the-counter rettsmidler for staph infeksjoner, inkludert olje eller kremer som kan brukes direkte til det berørte området. I de tilfeller hvor direkte kontakt med et middel er ikke sannsynlig, for eksempel med en stil på øyet, lindre smerte ved å anvende en varm vaskeklut til området i 10 til 15 minutter. Overvåke det berørte området nøye for å sikre at smitten ikke sprer seg ytterligere. Hvis staph er ledsaget av økte smerter eller røde linjer rundt infeksjon - et tegn på at det sprer seg - søke legehjelp umiddelbart.

Forebygging

Den mest lønnsomme form for behandling er alltid forebygging. Slites løs, pustende klær for å la luftstrømmen til huden din. Rengjør eventuelle kutt eller sår med antiseptisk olje, såpe og vann for å hindre smitte. Hvis du deltar i aktivitet som krever tettsittende sko eller støvler, for eksempel rulleskøyter, fjerne fottøy med noen timer og vaske føttene.

Staph infeksjon blir smittsom hvis en smittet person er såret eller kuttet begynner å gråte eller drenering væske. Derfor er det viktig å bruke sandaler når du tar offentlige dusjer for å hindre kryssforurensning. Under ingen omstendigheter bør du dele håndklær eller klær med noen andre.