Digidexo.com

Nye medisiner for Crohns sykdom

Nye medisiner for Crohns sykdom


Crohns sykdom er en kronisk, noen ganger alvorlige, tilstand der immunforsvaret begynner å angripe flora som finnes i mage-systemet, forårsaker betennelse, smerter, oppkast og diaré. Selv om årsaken til sykdommen fortsatt unnvike forskere, men behandlingsalternativene blir mer innovative og mange hvert år.

Infliximab

En internasjonal studie ledet av Mayo Clinic og presentert på 2008 American College of Gastroenterology Årsmøte sett på mer enn 500 Crohns pasienter. Den fant at vitenskapelig opprettet antistoffer, slik som infliksimab, kan være mer effektiv i behandling av sykdommen enn tidligere antatt. I studien, sponset av skaperne av infliksimab, 57 prosent av de som ble behandlet med dette antistoffet og azatioprin gikk i remisjon. Rundt 30 prosent av de som ble behandlet med azatioprin alene gikk i remisjon.

Betraktninger

Etter 15 år med forskning, har London professor John Hermon-Taylor utviklet en ny teori hevder at Crohns sykdom er forårsaket av en enkelt bakterie, Mycobacterium avium paratuberkulose, og at en enkel vaksine kan være svaret på herding sykdommen.

Rifaximin

Arbeide fra teorien om at Crohns sykdom er forårsaket av bakterier, forskning har begynt å undersøke effektene og de potensielle anvendelser av et antibiotikum som brukes for reisediaré, rifaximin, eller Xifaxan, for pasienter med Crohns sykdom.

Natalizumab

Utviklere av et medikament konvensjonelt brukes til noen former for multippel sklerose, natalizumab, eller Tysabri, arkivert en tillatelse med Food and Drug Administration for å få medisinen godkjent for Crohns sykdom behandling etter en studie utført av skaperne viste stoffet hadde en viss suksess i behandling av Crohns.

Cell Receptor Antistoffer

Klinisk forskning har funnet at antistoffer spesifikt rettet mot visse cellereseptorer som er viktige i Crohns sykdom betennelse kan være vellykket i behandling av sykdommen.