Digidexo.com

Hjem Cure for Hives

Urticaria, mest kjent som elveblest, er røde og hovne renner som vises på huden. Årsaken til elveblest ikke alltid er identifiserbar, men er som oftest forbundet til en allergisk reaksjon. De kan også være et resultat av en autoimmun sykdom. Elveblest kan komme i forskjellige størrelser, og er vanligvis ikke truende. Imidlertid kan elveblest forårsake ekstrem kløe og svie som kan vare opp til 6 uker. Vanligvis elveblest vil gå bort på egenhånd, men det er hjemme rettsmidler som vil hjelpe lindre smertefulle symptomer og redusere healing tid.

Over skranke medisiner

Ifølge Mayo Clinic, er den vanligste formen for hjemme behandling for elveblest over-the-counter antihistaminer. Antihistaminer arbeid ved å hemme frigjøring av histamin inn i systemet ditt, og ved å hemme utvidelse av kapillærer. Antihistaminer vil også bidra til å redusere kløe. Det er flere tilgjengelige antihistaminer, slik som loratadin, cetirizin, og difenhydramin. Rådfør deg med legen din lege om hvilke antihistamin ville være mest gunstig for deg.

Evening Primrose

Ifølge University of Maryland Medical Center, nattlysolje bidrar ikke bare luftveier og mage problemer, men kan også bidra i å lindre kløe og svie i forbindelse med eksem, dermatitt, og elveblest. Dette er mulig på grunn av gamma-linolensyre, også kjent som GLA, i frøene av nattlys. For elveblest, konsumere 2-8 gram per dag. The University of Maryland Medical Center foreslår også å ta et tilskudd av omega-3 fettsyrer, som for eksempel fiskeolje, sammen med nattlysolje. De to kosttilskudd kombinert vil bidra til å fremme optimal helse og samtidig redusere symptomene på elveblest. Spør helsepersonell som omega-3 fatty acid supplement ville fungere best for deg.

Quercetin

Quercetin er en antioksidant som virker ved å hjelpe fjerne frie radikaler fra kroppen. Quercetin fungerer på samme måte antihistaminer, og har anti-inflammatorisk egenskaper som hjelper ikke bare med elveblest, men kan også beskytte deg mot kreft og visse hjertesykdommer. Ifølge University of Maryland Center, har studier vist at quercetin stopper utgivelsen av kjemikalier som kan forårsake allergi. På grunn av dette, kan quercetin bidra til å redusere elveblest og andre allergisymptomer som rennende øyne og nysing. For elveblest, forbruker 250-650 mg av quercetin daglig.