Digidexo.com

Hva er underarm Pronasjon Plane?

Carpal tunnel eller pronator planet syndrom? Pronasjon er rotasjonsbevegelsen av underarmen ved albuen uten å bevege skulderen, underarmen fra å dreie håndflaten opp til håndflaten ned uten å bevege skulderen.

Muskler

De brachioradialis som antagonist til biceps muskelen med pronator Quadratus og pronator Teres muskler slå underarmen i pronasjon eller supinasjon.

Pronator Teres syndrom

Pronator Teres syndrom, som beskrevet av Neurology MedLink, er mindre vanlig enn carpal tunnel syndrom, men fører også til underarm smerte, ømhet, tretthet og nummenhet i tommelen og fingrene.

Carpal Tunnel eller pronator syndrom?

Selv om carpal tunnel eller pronator syndrom kan virke som smerte av overanstrengelse, stadig bruker hånden eller underarmen, som forklart av Mayo Clinic, er carpal tunnel syndrom faktisk en nerve komprimert av en muskel i håndleddet.

Pronator syndrom

Pronator syndrom er en komprimert nerve under pronator Teres muskel i albuen. Dr. Warren Hammer of Chiroweb har funnet ut at pronator syndrom eller pronator Teres muskel kan føre til carpal tunnel syndrom.

Walking Canes

For å unngå-extension hyper av håndleddet når du bruker en stokk, som kan føre til carpal tunnel syndrom, velger en stokk fungerer øvre arm muskler. The Journal of Research and Development i en sammenligning av fire walking canes fastslått at hver stokk jobbet et annet sett med underarm muskler.