Digidexo.com

Informasjon om Liquid Zeolite

Flytende Zeolite er et kosttilskudd som fjerner skadelige giftstoffer fra kroppen som hindrer naturlige helbredende mekanismer og undertrykke immunsystemet, ifølge LiquidZeolite.com. Slike sykdommer som kreft, Alzheimers, autisme og nevrologiske lidelser er knyttet til hvilke typer giftstoffer Flytende Zeolite eliminerer.

Forurensninger

Ifølge Dr. Gabriel Cousens, er flytende Zeolite stand til å avgifte kroppen av bakterier, sopp, kreftfremkallende, virus, tungmetaller og syrer som kan føre til sykdom eller sykdom. Væske Zeolitt er også i stand til å fjerne pesticider og herbicider.

Fordeler

Væske Zeolitt sies å forbedre leverfunksjon og stoppe replikasjon av virus-celler. Det reduserer også smerte forbundet med reumatoid artritt, mens lette symptomene av hepatitt C, vanlig forkjølelse og multippel sklerose.

Funksjoner

Cousens melder at under den sovjetiske kjernekraftverk katastrofen i 1986, ble Zeolite brukes til å eliminere radioaktivt strontium-90 og cesium før de dødelige giftstoffer kunne nå sovjetiske vannsystemer. Væske Zeolitt er tenkt å absorbere frie radikaler, og dermed hindre dem i å gjøre skade på kroppen.