Digidexo.com

tett øregang

CPAP og øreinfeksjoner

CPAP og øreinfeksjoner


En CPAP, eller kontinuerlig positivt luftveistrykk, behandler pusteproblemer som for eksempel søvnapné. CPAP maskiner for frie luftveier, noe som gjør det enklere for deg å sove. Selv CPAPs redusere pusteproblemer og hjelpe deg å sove, kan brukerne oppleve ørebetennelser.

Øreinfeksjoner

Øreinfeksjoner ofte påvirke mellomøret og forverres ved bruk CPAPs. MedlinePlus Medical Encyclopedia sier ørebetennelser oppstå fordi væske og slim tette øreganger.

Congestion

Lunger fra forkjølelse eller bihulebetennelse forårsake trykkoppbygging i ørene, som fører til ørebetennelser. The American Sleep Apnea Association sier som iført en CPAP mens trafikk er som å fly med en kald.

Unngå CPAP

The American Sleep Apnea Association tyder ikke på seg CPAP når har forkjølelse eller bihulebetennelse inntil øret infeksjoner og andre symptomer forsvinne.

Medisinering

Hvis ørebetennelser vedvarer, kan du være i stand til å ta decongestants eller antihistaminer. The American Sleep Apnea Association foreslår å snakke med legen din før du selv-medisinering.

Bruk A Different CPAP

Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute sier CPAP maskiner med oppvarmet luftfukter å bekjempe sinus og kalde symptomer, inkludert ørebetennelser.

Hvordan å tømme en tett opp Ear

Hvordan å tømme en tett opp Ear


Dempede lyder og stemmer kan skyldes en tett opp øret voks buildup inne i øregangen. Voks kan stivne i det indre øret, noe som skaper en blokkering som forstyrrer hørselen. Rengjøring ut en blokkert øregangen krever mykgjørende voks slik at det kan renne fra øret. Varme og fet stoffer smelte ørevoks, slik at du kan høre lyder klart uten forvrengning fra en tett øre.

Hvordan å tømme en tett opp Ear

•  Hell 3 til 4 spiseskjeer. babyolje i en bolle. Varm babyolje tre sekunder til fem sekunder i mikrobølgeovnen. Du vil ha babyolje varm, men ikke varmt. Hell den oppvarmede babyolje inn i en medisin dropper.

Bøy hodet så de berørte øret vender opp. Trekk den øverste delen av øret opp for å åpne hull i øret bredere.

Legg 03:57 dråper av babyolje inn i ørekanalen. Hold hodet litt på skrå i 30 sekunder slik at oljen kan nå og smelte voksen.

Bøy hodet så øret vender ned, mot vasken. La voksen og baby oljen renne ut av øret. Tørk utsiden av øret med en fuktig vaskeklut. Hvis øret er fortsatt tett, gjenta trinnene en eller to ganger til.

Hint

 • Du kan bruke mineral-olje eller glycerin i stedet for babyolje.
 • Bruk bare varme stoffer; kalde blandinger kan føre til svimmelhet og varme kan skade den indre øregang.
 • Hvis du ikke kan rense ut voks, bør du kontakte lege. Han har prosedyrer for å avlaste en tett øre.
 • Ikke bruk en vannoppsug eller øret lys for å rense ut ørene som du risikerer å skade trommehinnen.

Hvordan kan vi holde et J-rør tettes igjen?

Hvordan kan vi holde et J-rør tettes igjen?


En jejunostomi rør (J-røret) er et rør som er kirurgisk implantert i jejunum av tynntarmen. Røret kan benyttes for foring av formålene for personer som har problemer med å svelge. Den kan også brukes til å levere flytende medisiner. Rutine J-røret pleie innbefatter spyling av røret med vann for å hindre at røret tettes igjen. Ved vanlig bruk, røret tidvis kan bli tett med partikler fra fôring eller medisiner. Det er viktig å rense J-tube første omgang det er lagt merke til røret kan tettes.

Hvordan kan vi holde et J-rør tettes igjen?

•  Vask hendene med såpe og vann.

Sett sprøytespissen inn i beholderen holder det varme vannet. Trekk på stempelet til sprøyten er minst halvfullt.

Fest sprøyten til enden av J-røret.

Langsomt presse det varme vann inn i røret. Vær forsiktig med å tvinge væske. Hvis vannet ikke kan sakte og forsiktig presset gjennom røret, må du kontakte legen din.

Gjenta trinnene inntil røret er klare og væske flyter lett.

Hint

 • Redusere risikoen for J-røret tilstopping ved å spyle røret regelmessig med vann. Hvis instilling medisiner, prøver å bruke kun flytende former. Hvis gi mer enn ett medikament, flush mellom medisiner. Dersom medikamentet har til å bli knust, blande det med vann til det er helt oppløst.
 • Før knusing medisiner, ta kontakt med legen din for å sikre at medisinering kan trygt knust.
 • Hvis du ikke kan rense din tube, ring din lege.

Hva fører til en kronisk tett nese?

Hva fører til en kronisk tett nese?


En tett nese kan være et irritasjonsmoment når du har forkjølelse eller influensa, men når drypp og sniffing ser ikke ut til å forsvinne, kan det være en annen underliggende årsak. Finne årsaken til tett nese er første skritt i å finne lettelse.

Høysnue

Høysnue er trolig en av de vanligste årsakene til en kronisk tett nese. Det er den vanligste allergien at mange mennesker får under visse tider av året når pollen teller i luften er spesielt høy. Tilbringe mye tid utendørs og sove med åpne vinduer kan bidra til problemet. Mange foreskrevet og over-the-counter medisiner er tilgjengelig som kan lette symptomer.

Andre Allergier

I mange mennesker, enkle allergier har skylden for en kronisk tett nese. Dette er ofte problemet når allergier kjøre i familien. Situasjonen kan bli verre om vinteren, når mer tid tilbringes innendørs rundt kjæledyr og støv. Allergi kan også føre til forkjølelse å vare lenger og være mer alvorlig, og de øker sjansene for en kald snu til en bihulebetennelse. Det er mange allergitester tilgjengelige for å bestemme hva slags allergi pasienten har. Resultatene av testen kan hjelpe legen anbefale et kurs i behandling, enten det er et medikament eller eliminering av irriterende.

Røyking

Sigarettrøyk er ofte den skyldige i en kronisk rennende nese. Personen med problemet ikke engang nødvendigvis å være røyker. Folk som bor i samme hus som en røyker er utsatt for passiv røyking og kan høste konsekvensene. Passiv røyking er spesielt skadelig for barn, som har underutviklet nesegangene er lett tett og irritert. Den beste måten å unngå tett nese på grunn av passiv røyking er å begrense røyking til utendørs.

Bihulebetennelse

Kronisk bihulebetennelse er en tilstand der sinus ubehag og irritasjon varer i lange perioder av gangen på grunn av bakterie-og soppinfeksjoner og andre årsaker. En bakterieinfeksjon er mye mer vanlig, og kan vanligvis behandles med antibiotika.

Nasal Polypper

Nesepolypper er små godartede vekster vev inne i nesehulen. De kan vokse i klynger og forårsake en myriade av irriterende helseproblemer som hodepine, snorking, pusteproblemer og kronisk stuffiness. Denne tilstanden i mer vanlig hos voksne over 40 år og kan være ledsaget av andre forhold som søvnapné, cystisk fibrose, bihulebetennelse og astma.

Airborne Fungus

Hirohito Kita, MD, av Mayo Clinic gjennomført en studie for å teste effekten av luftbåren sopp på mennesker med kronisk nasal stuffiness. Resultatene av studien fant at visse folks immunforsvar reagerte negativt på soppen. Disse menneskene var de som viste nasal stuffiness. Nitti prosent av deltakerne i studien viste et bestemt svar på en sopp som heter Alternaria. En annen sopp som heter cladosporium forårsaket lignende svar. Disse typer sopp er funnet over hele USA, og kan være en viktig årsak i mange pasienter med uforklarlig kronisk stuffiness. Denne oppdagelsen kan hjelpe forskere med å finne en behandling for problemet.

Hvordan avlaste en tett nese hos barn

Hvordan avlaste en tett nese hos barn

Tett nese er en vanlig barne klage. Bihulebetennelse, eller en hevelse av de indre fôr av bihulene, er ofte en del av problemet. Tett nese, ifølge American Academy of Øre, har fire identifiserbare årsaker: rhinitt, strukturelle unormalt, allergi og infeksjon. Lunger er en plage som kan påvirke barns søvn og kan føre til grogginess. Det finnes mange metoder for å få den sårt tiltrengte lettelse fra ubehag som følger med stuffiness.

Hvordan avlaste en tett nese hos barn

Tett nese rettsmidler

•  Se etter hindringer. Barn ofte stikke ting i nesen, og hindringen kan maskere seg som lunger. Sjekk for eventuelle gjenstander som kan være i nesepassasjen, og oppsøke lege hvis nødvendig.

Bruk en luftfukter. En luftfukter er en enhet som frigjør vanndamp i luften, og dermed holde fuktigheten i omgivelsene og bidra til å lindre tørrhet forbundet med tett nese.

•  Gi barnet den riktige dosen av en over-the-counter nesespray. Dr. Richard Marby, i en rapport om Mother Nature, oppmerksom på at antihistaminer bør brukes for "våt" symptomer, mens nesesprayer bør brukes for stuffiness.

Ha barnet drikke mye væske. Væsker hjelpe tynn slimete og kan lindre visse symptomer på en tett nese. Vann og fruktjuice er sunne valg.

Spill med barnet. Ifølge presidentens Council on Physical Fitness and Sports, kan moderat fysisk aktivitet har en positiv effekt på immunsystemet. Hold barnet aktivt med leker og spill. Det vil trolig hjelpe ham til å glemme hans ubehagelige symptomer mens du holder kroppen sunn.

Hint

 • Bruke trykte lommetørklær kan være morsomt for barn, mye som bandasjer med print.
 • Unngå å bruke eucalyptus, en vanlig tett nese rette, for barn. Det er for harde og kan ha negative bivirkninger.

Tett nese rettsmidler for barn

Tett nese rettsmidler for barn


Barn har en spesielt tøff tid med forkjølelse og tett nese. En del av dette er fordi det er få medisiner som fungerer godt for dem, og i stor grad fordi de ikke forstår hvorfor de føler seg elendig. Yngre barn og babyer har den vanskeligste tiden, siden de vanligvis ikke forstår hvordan de skal pusse nesen, en lindrende handling at voksne tar for gitt.

Medisiner

Det finnes en rekke medisiner som er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) for bruk med barn over to år. Legevitenskapen er debattere hvis bør heves aldersgrensen for kalde medisiner til så høyt som seks år gammel. Studier gjort i 2007 av føderale eksperter viste at kalde medisiner kan ha noen positive effekter for alle under 12 år Som i 2009, FDA har ikke besluttet å heve aldersgrensene og gjennomgår ytterligere testing. Foreldre bør bestemme om de føler fordelene av slimhinneavsvellende medisiner oppveier den potensielle risikoen. Pseudoefedrin er den vanligste decongestant i bruk for barn i dag. Den er tilgjengelig i flytende eller tygge former. Mindre tvilsom medisiner som acetaminofen eller ibuprofen kan anvendes for å lindre smerte og feber etter behov. Noen mentol bryst kremer kan også benyttes på babyer og barn. Sjekk produsentens advarsler før du bruker dem.

Andre rettsmidler

En kjølig tåke luftfukter kan fukte nesegangene og løsne noen hodet lunger, noe som gjør det enklere og mindre smertefullt å puste. Drikker masse væsker har en lignende effekt, ved at hydrater det kroppen generelt. Saltvann dråper kan brukes på egen hånd eller med en sugekilden. For å bruke en pære, plasserer noen dråper saltvann i nesen. Klem pære og legg den forsiktig inn i nesen. Slipp pære, og det bør suge noen av lunger fra nesen.

Sleeping

Nighttime er ofte den vanskeligste tiden på døgnet for barn med en kald. De kan dukke opp helt fornøyd i løpet av dagen, men ser ut til å bli svært syk plutselig i kveldstimene. For å gjøre barnet ditt behagelig for sengetid, er det best å ta en all-of-the-above tilnærming. Et varmt bad med damp kan bidra til å tømme bihulene og løsne lunger. Følg et bad med brystkrem godkjent for bruk med barn. Hvis hun fortsatt synes å ha en god del av lunger, prøv noen dråper saltvann enten med eller uten pære sug. Gi barnet den riktige dose av ibuprofen eller acetaminofen med et glass vann, og unngå melk hvis mulig, siden det fremmer slim. Hold en luftfukter kjører i soverommet hans over natten. Ved hjelp av alle disse metodene sammen bør gi barnet ditt, og du, for å nok lindring få et par timers søvn.

Kronisk tett nese hos barn

En kronisk tett nese er vanlig hos små barn. Det kan være forårsaket av allergi, forstørret adenoids, tørr luft eller små neseganger. Løse en kronisk tett nese kan forebygge bihulebetennelse. Behandlingen avhenger av årsaken.

Liten nesegangene

Barn som oftest har en kronisk tett nese fordi deres nesegangene er svært liten. Selv en liten nese utslipp effektivt blokkerer disse passasjene.

Allergier

En gang, er kronisk tett nese forårsaket av en allergi. Kalt allergisk rhinitt, kan tilstanden være sesongbetont, som med pollenallergi. Innendørs allergener som for eksempel støvmidd eller kjæledyr dander skape verre symptomer når barnet er inne mye av tiden.

Sinus infeksjoner

Når et barn med allergi fanger en kald, er den normale drenering av bihulene blokkert av kronisk nasal irritasjon, som kan resultere i bihulebetennelse.

Allergi Solutions

Etter å bestemme årsaken til barnets allergi, fjerne kilden og deretter rense hjemmet regelmessig, spesielt barnerommet, er de beste løsningene.

Tørr luft

Tørr luft i huset kan også føre til et barns nese å være kronisk tett. Ved hjelp av en hel-hus eller rom luftfukter kan hjelpe, men det må holdes rene.

Forstørret Adenoids

Kronisk nasal kongestion kan være forårsaket av forstørrede adenoider, som mandel-lignende vev i baksiden av nesen. Adenoids noen ganger hovne opp av ukjente grunner og føre til pusteproblemer. Disse vev kan fjernes kirurgisk.

Hjem rettsmidler for tett nese på spedbarn

Nasal kongestion er et vanlig problem for spedbarn som vanligvis ikke er forårsaket av en infeksjon. Selv ikke et alvorlig problem, kan en tett nese være problematisk for foreldrene og kan hindre barnet fra å spise eller sove godt. Prøv disse hjem rettsmidler for å hjelpe den lille puste lettere.

Saltvann nesedråper

Saltvann nesedråper er en enkel måte å bryte opp tett nese. Du kan kjøpe disse på apoteket eller du kan lage din egen. For at dine egne saltvann nesedråper, bare bland 1/2 ts salt i en kopp varmt vann. Ved hjelp av en medisin dropper eller pære sprøyte, plasserer en dråpe i hvert nesebor. Forsiktig sug inntil klart. Du kan gjenta denne prosessen, men kun bruke en dråpe om gangen for å unngå kvelning. Vær forsiktig under denne prosessen.

Hold det kjølig

Tørr luft er svært skjerpende til et spedbarn nesegangene. I vintermånedene er det en god idé ikke å holde hjemmet for varmt. Sytti grader Fahrenheit er den perfekte temperaturen for å holde babyen varm uten å tørke ut hans nese passasjer.

Bruk en luftfukter

En luftfukter er en enkel måte å hjelpe barnet å puste lettere ved å fukte hans nesegangene og løsne slim. Pass på å holde luftfukteren ren og alltid endre filteret på en jevnlig basis. Unnlate å opprettholde din luftfukter kan forverre barnets lunger og føre til ytterligere problemer.

La spedbarn sove i skrått

La babyen sove i en tilbøyelig posisjon bidrar til å fremme nasal drenering. Dette gjør det lettere for barnet å puste gjennom nesen. Du kan gjøre dette ved å sette noe under den ene enden av sengen hans. Ikke sett noe direkte under babyen din til å støtte ham opp. Noe lagt til babyens barneseng øker sin risiko for krybbedød.

Aldri røyke rundt babyen din

Sigarettrøyk er irriterende for en spedbarnets nesegangene. Dette øker hevelse og fører til en tett nese. Passiv røyking er også farlig for spedbarn på andre måter. Aldri røyke rundt babyen. Hvis du røyker, vask hendene og skifte klær før du holder din baby.

Hvordan hjelpe et barn sove med en tett nese

Hvordan hjelpe et barn sove med en tett nese


Når barnet opplever en forkjølelse eller influensa, sover en vanskelig oppgave. Med en tett nese, er hvile og avslapning nesten umulig. Dette er ikke bare hardt på barnet, men vanskelig på deg også. Når du vil at barnet skal føle seg bedre, men du må gå på jobb neste dag, søvn er viktig for deg også. Det finnes teknikker du kan gjøre for å hjelpe barnet sove med en tett nese.

Hvordan hjelpe et barn sove med en tett nese

Bruk saltvann dråper rett før sengetid. Vipp barnets hode tilbake slik at han er helt mot taket. Sprute en gang i hvert nesebor. Vent ett minutt og rense ut nesen. Bruk en nese pære for å fjerne de løse slim hos barn yngre enn tre. For en ungdom, ha ham blåse nesen i en vev to eller tre ganger.

Fyll badet med damp fra dusjen. Barn syv og eldre kan ta en varm dusj. Når hun er ferdig og skritt ut, slå vannet til ekstremt varmt. Hvis mindre enn ti år gammel, føre tilsyn slik at han ikke spiller med varmt vann. La barnet stå på badet og puste inn dampen med døren lukket. Med yngre barn, ta en stol på badet for barnet å sitte ned og følge med mens hun puster inn dampen.

Kjør en kjølig tåke luftfukter i løpet av natten. Dette vil holde barnets nesegangene åpne. Eldre barn bør holde vev og en søpla kan ved siden av sengen for å pusse nesen ofte. Sjekk barn yngre enn fem hele natten. Du må kanskje bruke nesen pære med jevne mellomrom.

Prop opp barnets hode. For et barn som sover i en vanlig seng, stable tre puter under hodet hennes. Med barn fortsatt sove i en barneseng, plasserer fire eller fem puter under sengen madrass. Plasser aldri puter i sengen av en baby under 18 måneder gammel.

Smear Vapor Gni på en ungdom bryst. Dette vil hjelpe i å hjelpe barnet sove gjennom natten. Duften av Vapor Rub vil åpne neseborene og la nesen til å renne. For barn som er yngre enn tre, massere Vapor Gni på ditt eget bryst. Deretter holder barnet tett slik at han kan puste det inn.

Slik Clear en baby tett nese

Slik Clear en baby tett nese


Det er ikke uvanlig for babyer å ha tett nese. Økte nasal slim, forårsaket av forkjølelse eller allergi, kan gjøre det vanskelig for barnet å puste, fordi babyer puste gjennom nesen. Videre har babyen små nesebor, og er ikke i stand til å blåse nesen for å fjerne den. En tett nese kan gjøre det vanskelig for barnet å spise og sove.

Slik Clear en baby tett nese

Kjøp saltvann nesedråper for barnet ditt. Sitte babyen i oppreist eller semi-stående stilling ved administrering av dråpene slik at saltløsningen som kommer ut som en tåke, i stedet for en væske, som kan irritere babyen.

Bruk en nasal aspirator å fjerne slim fra babyens nese. Klem pæren på aspirator, og deretter sette den åpne enden i ett nesebor. Slipp pæren sakte som fører til at slim for å bli sugd ut. Gjenta prosessen for det andre neseboret.

Kjør en kjølig tåke vaporizer eller luftfukter i barnerommet. Plasser enheten så nær babyens barneseng som mulig. Vanndamp bidrar til å fjerne tett nese. Tøm og rengjør fordamper hver dag for å unngå vekst av mugg eller bakterier.

Slå på varmt vann i dusjen. Ikke slå på avtrekksvifte på badet, slik at dampen danner raskt i rommet. Sitte i dampende bad i flere minutter med babyen.

mate babyen oftere hvis henne tett nese hindrer henne fra å spise normale mengder under fôring. Det kan være svært vanskelig for babyer å spise mens nesen er tett. Du kan også prøve å mate babyen inne i dampende bad for å holde nesen klar for måltid tid.

Hint

 • Hvis slimet i babyens nese blir tykk og grønt, har han problemer med å puste, neseborene er fakling når du prøver å puste eller hans rektal temperaturen går over 101 grader, ta med barnet til legen.

Hvordan hjelpe en baby med en tett nese og lunger

Hvordan hjelpe en baby med en tett nese og lunger


Når barnet ditt har en virusinfeksjon, vil hun sannsynligvis lider av tett nese og rennende nese. Foruten å forårsake hennes smerte og nød, kan lunger forstyrre spise, drikke og sove. Unn babyens symptomer ved å ta skritt for å berolige henne nesegangene og lindre hennes lunger og tett nese.

Lindre symptomene

Det er flere trinn som du kan ta for å gjøre din belastet babyen mer behagelig. Bruk en gummi-pære sprøyte så ofte som nødvendig for å trekke ut slim fra nesegangene. Mange foreldre opplever at det å sitte i en dampende bad for noen få minutter vil løsne slim, noe som gjør det lettere å komme seg ut. Tilby barnet rikelig med væske og sjekk at han tisse flere bleier hver dag. Påfør over-the-counter saltvann nesedråper inne hvert nesebor for å løsne opp slim. Bruk lotion-tilført vev til å tørke babyens nese, så han ikke utvikler et utslett.

Tips for å sove

Babyen vil ha en vanskelig tid å sove mens hun er overbelastet. Hjelpe henne få resten hun trenger ved å sette henne til å sove oppreist, så de slimete kan renne riktig. Plasser barnet i et bilsete eller svinge på kvelden etter å sikre plasseringen er trygt og sikkert. Du kan også plassere et skum kile under babyens madrass å heve hodet hennes mens hun sover. Sett en kjølig tåke luftfukter i babyens rom for å holde neseslimhinnen fuktig. Alltid sikte luftfukteren bort fra sengen sin, så sengetøy vil ikke få fuktig.

Ting du bør unngå

Congestion symptomer hos babyer er ikke behandlet på samme måte som hos eldre barn eller voksne. Ikke gi barnet ditt hoste og kaldt medisiner fordi de ikke er trygge før etter to år gammel. Når du skal fjerne en tett nese, aldri satt bomullspinner eller andre fremmedlegemer i barnets nesebor. Luftfuktere er nyttig for trafikk babyer, men de kan forårsake problemer hvis du unnlater å rense dem riktig hver dag. Skitne luftfuktere vil sirkulere mugg og bakterier gjennom babyens rom, noe som gjør hans lunger verre. Hold barnet borte fra andre syke mennesker, så hans svekket immunsystem ikke vil møte flere virus.

Varselskilt

Tett nese forårsaket av et virus vil vanligvis løse seg selv etter flere dager. I noen tilfeller er lunger et symptom på en mer alvorlig sykdom. Hold et øye for advarsel tegn på at du trenger å ta din syke barnet å se en lege. Varselsignaler inkluderer hvis barnet er feber, gisper etter pusten, hoster eller wheezes, eller på annen måte opptrer eksepsjonelt distressed. Se legen din hvis barnet nekter å spise eller drikke, eller ikke tisse minst to bleier hver dag. Se for allergi symptomer som rennende øyne, hevelse i ansiktet eller halsen, eller et utslett rundt munnen. Hvis barnet ditt er under tre måneder gammel, se en lege om lunger, da det kan føre til mer alvorlige sykdommer og infeksjoner.

Hint

 • Hvis du er en ammende mor, kan du bruke Vick Baby Rub til brystet over brystvorten for å hjelpe din prippen baby. Sørg for å unngå brystvorten.
 • Hvis babyens lunger ikke blir noe bedre, eller hun synes å være gagging på den, ta kontakt med ditt barns barnelege.
 • Hvis barnet ditt har tegn på en øreinfeksjon, søker medisinsk behandling.

Tett nese rettsmidler for babyer

Spedbarn lider av tett nese ofte finner det vanskelig å puste, sove, spise og kommunisere. I motsetning til eldre barn og voksne, kan barn ikke fortelle deg hvordan de føler. Tett nese kan være en prøve opplevelse for små barn og babyer. Men rettsmidler er tilgjengelige, gjennom elementer rundt huset, konvensjonelle medisiner og homøopatiske alternativer.

Husholdning rettsmidler

En av de eldste og mest vanlige hjem rettsmidler for spedbarn nesetetthet er saltvann. Varmt vann, salt og en pipette kan løsne lunger i babyens nese. Bruk dråpetelleren for å administrere to små dråper inn i nesehulen.

Konvensjonell medisin

Litt Noses Tett nese Kit leveres komplett med et spedbarn saltløsning, samt en nasal aspirator. Saltvannsoppløsning, ligner saltvann, er en vanlig over-the-counter middel for spedbarn nesetetthet.

Miljørettsmidler

Tørr varme er en stor gjerningsmann i spedbarn nesetetthet. Slå på en varm dusj, eller bruke en luftfukter for å legge fuktighet tilbake i luften.

Homøopatiske midler

Et velkjent homøopatisk middel for et spedbarn tett nese er Dulcamara. Også kjent som bitter søtvier, er Dulcamara ofte brukt til å behandle lunger, så vel som andre symptomer forbundet med vanlig forkjølelse, inkludert hoste og pustevansker.

Aktuelle rettsmidler

Flere aktuelle rettsmidler er tilgjengelige for spedbarn, inkludert Respiractin Væske, en kombinasjon av urter som brukes til å behandle lunger. I tillegg er det mer konvensjonelle gnir, slik som Vicks VapoRub.

Remedy for spedbarn med tett nese

Det er mer enn ubehagelig og upraktisk for et spedbarn å ha en tett nese - babyer under 6 måneder puste gjennom nesen, slik at lunger kan forstyrre fôring. Det finnes enkle måter å lindre lunger og hjelpe barnet å puste lettere.

Pære sprøyte

Ved hjelp av en pære sprøyte er svært enkel. En pære sprøyte ser ut som en kort, feit kalkun Baster. Klem fettet slutten før du har det i barnets nese. Deretter slippe pære, bruker den tynne enden å suge slimete fra babyens nese. Han vil ikke like det, og kan prøve å trekke unna, så sørg for å ha hodet trygt sikret.

Saltvann dråper

Saltvann dråper i barnets nese kan være lindrende. Dråper kan også brukes før bruk av sprøyten pære for å løsne sekreter og gjøre slimete lettere å sug. Det er kommersielt forberedt løsninger, eller du kan lage din egen. Ifølge University of Michigan Health System, kan en saltoppløsning gjøres ved hjelp av åtte gram vann fra springen, 1/2 ts av ikke-iodized bordsalt og en klype natron. Det er viktig at oppløsningen er laget frisk hver gang den er brukt for å forhindre bakterievekst. En mindre gruppe kan gjøres ved å halvere eller partere oppskriften.

Fuktighet

Damp eller tåke i luften ved hjelp av en vaporizer fungerer godt for et spedbarn med en tett nese. Kjølig tåke vaporizers er tryggere fordi de er mindre sannsynlighet for å forårsake skade hvis tippet. Varme vaporizers også vokse bakterier raskere og må rengjøres oftere. En annen måte å få tåke til babyens nese er å ta henne med inn på badet og kjøre dusjen på varme. Dere kan sitte ute dusjen og ta i tåke, noe som vil bidra til å avlaste henne tett nese.

Sår hals og tett nese rettsmidler for babyer

Det kan være frustrerende å se barnet ditt lider med en sår hals og tett nese og ikke vet hva de skal gjøre for å hjelpe. Utvikling immunforsvar kan ikke bekjempe hver bug eller allergen, men delikate organer ikke kan håndtere mange vanlige medisiner for å redusere symptomene. Selv om du ikke kan kurere forkjølelse eller allergi symptomer, er det noen ting du kan gjøre for å gjøre babyen mer behagelig.

Rettsmidler

Hvis du mistenker at barnet ditt har en sår hals på grunn av en legens diagnose eller barnet mates ikke riktig, kan Tylenol eller andre smertestillende medisiner hjelpe. Oppsøke lege, og bruke den anbefalte doseringen for babyens alder og vekt.

Fuktighet vil bidra til å tømme nesegangene for babyer som lider av en tett nese. Gi barnet mye væske, og være spesielt oppmerksom hvis barnet er å spise fast føde, samt melk. Ta babyen inn på badet mens en varm dusj er i gang. Dampen fra dusjen vil åpne opp nesegangene og la barnet å puste lettere. På samme måte bruker en luftfukter i barnets soverom. Cool tåke luftfuktere er mindre sannsynlighet for å forårsake mugg og andre fuktproblemer, men bruke noen luftfukter med forsiktighet, som du ikke vil at babyens sengetøy eller andre stoffer for å bli fuktig. Drypp saltvann (saltvann) faller inn i barnets nesebor etter en rask måte å tømme nesen. Dette fungerer bra hvis barnet har en hard tid å spise.

Unngå

Ikke gi aspirin til et barn under 18. Aspirin er forbundet med Reyes syndrom, som er en potensielt dødelig sykdom.

Hoste og kaldt medisiner ble relabeled i 2008 for å fraråde bruk hos barn under alder alder av 4. Det er ingen bevis for at disse medisinene er effektive hos små barn, og de kan være skadelig på grunn av potensialet for overdose. Også unngå medisinert nese og hals spray. De er ikke kjent for å være effektive og kan irritere nese og hals passasjer videre.

Kan du bli gravid Hvis egglederne er tette?

Befruktning skjer når sperm og egg møtes i kvinnens skjede. Befruktning skjer innenfor egglederen, noe som fører til livmoren hvor det befruktede egget implantater og kvinnen blir gravid. Det er mange kvinner som egglederne er tette eller arrete på noen måte som kan redusere sjansen for graviditet.

Betydning

Egglederen er et rør ned som en kvinnes egg reiser hver måned. Egg frigjøres fra eggstokken og blir feid inn i egglederen. Hvis ingen sperm er til stede, vil egget bare fortsette ned røret inn i livmoren hvor det vil mislykkes i å feste seg og i løpet av noen dager en kvinne vil starte sin periode. Motsatt, hvis spermier er tilstede egget vil bli befruktet og implantert inn i livmorveggen, impregnerings kvinnen.

Effekter

Fordi befruktning skjer innenfor egglederne, hvis de er blokkert er det umulig for kvinnen å bli gravid. En kvinne kan slippe et egg, og spermier kan reise gjennom livmorhalsen og livmoren, men en blokkert egglederen vil gjøre det umulig for de to å møtes.

Identifikasjon

Hvorvidt et fallopianrør er blokkert, kan kun bestemmes av en lege, fordi det er sjelden symptomer.

Blokkerte eggledere er ofte forårsaket av en tilstand som kalles bekkeninfeksjon. Dette er en tilstand som vanligvis forbindes med seksuelt overførbare sykdommer, som kan la arrvev bak selv etter at de er borte. Ektopisk svangerskap og aborter samt endometriose også kan føre til egglederne å bli blokkert.

Betraktninger

Graviditet i en kvinne med en blokkert egglederen er ikke umulig hvis bare en av egglederne er blokkert. Eggstokkene eggløsning i løpet av alternative måneder, og hvis spermier er til stede i den ublokkerte egglederen på samme tid en har eggløsning, deretter graviditet kan forekomme. Alternativt, hvis et fallopianrør ikke er fullstendig blokkert, kan noen sædceller komme gjennom og befruktning kan finne sted.

Advarsel

Av og til laproscopic kirurgi kan fjerne blokkeringen rør eller fjerne arrvev innenfor blokkerte eggledere. Disse prosedyrene er ikke alltid vellykket, og det er en økt risiko for svangerskap utenfor livmoren hvis det befruktede egget ikke kan reise fritt nedover egglederen. I disse tilfellene, det befruktede egget implantater i egglederen seg selv og ikke i livmoren. Ektopisk svangerskap kan være farlig.

Behandling for en Dry tett nese hos babyer

En tett nese kan gjøre det vanskelig å puste for en baby. Dette kan føre til økt natt wakings og fussiness. Det er ting du kan gjøre for å lindre barnets symptomer og så at kan hvile.

Hjem Rettsmidler

Å behandle babyens tett nese naturligvis bruke en enkel løsning av salt og vann. Bland 1/4 teskje salt med 1/2 kopp vann. Bruk noen dråper i hvert nesebor for å prøve å bryte opp herdet slimete, deretter bruke en pære sprøyte å suge hvert nesebor.

Over-the-counter behandlinger

Saltvann dråper kan også kjøpes over disk. Det er viktig å sterilisere dropper hver gang den berører babyens nese for å hindre forurensning.

Homeopathics

Hvis babyen er over 12 måneder gammel, kan du bruke Hylands homeopatisk Cold rette for barna. Dette inneholder homeopatisk medisin som bidrar til å lindre forkjølelsessymptomer, inkludert en tett nese.

Fuktig luft

Sittende i en dampende bad eller bruke en luftfukter i barnerommet kan bidra til å lindre tett nese.

Når skal ringe legen

Hvis slimete er grønn, varer lenger enn 10 dager eller er ledsaget av feber, bør du ringe din barnelege. Grønn slimete eller en vedvarende kulde kan være et tegn på infeksjon.

Hjem Cures for tett nese for babyer

Hvis du er en forelder, når babyen er syk kan du føle deg hjelpeløs. Dette gjelder spesielt når barnet ditt har en tett nese, siden over-the-counter medisiner ble tatt av markedet for babyer og små barn. Men de beste behandlingene for tett nese er vanligvis hjemme rettsmidler, uansett.

Unngå Tørrhet

Starte med rommet der babyen sover. Kjør en luftfukter eller vaporizer i barnerommet, etter produsentens anbefalinger. Fuktigheten i luften vil hjelpe til å rydde babyens nese. Hvis et spedbarn nese er spesielt fylt opp, ta barnet inn på badet og kjøre varmt vann i dusjen, lukke døren og la rommet får god og dampende. Også holde barnet godt hydrert. Gi dem rikelig å drikke. For eldre barn, bør du vurdere en morsom cup og eller halm eller tilby popsicles hvis barnet ikke synes også interessert i drikking. Amming spedbarn bør fortsette sykepleie som normalt. Hvis lunger forstyrrer sykepleie, prøve å holde passasjer så klart som mulig før en sykepleier økt.

Clearing nesegangene

Spedbarn kan ikke blåse nesen for å fjerne slim, så den beste tingen å gjøre er å bruke saltvann dråper og en pære sprøyte. Bruk saltvann dråper, etter instruksjonene på flasken. Disse er ikke medisinert dråper, slik at du kan bruke saltvann dråper etter behov. La dråpene et minutt å jobbe, så klem pære av sprøyten og sett inn i barnets nesebor, peker mot siden av nesen. Slipp pære og suge slim. Fjern den, og klem blære gjentatte ganger mens du peker tuppen inn i en vev. Deretter fortsette å arbeide på samme måte til begge neseborene synes klare. Dersom barnet hater denne prosessen, må du kanskje en annen hjelper til å gjøre det. Distraksjon kan hjelpe deg å holde barnet rolig mens du gjør dette. Prøv å holde deg rolig og snakker i en positiv tone til barnet mens du suge ut nesen.

Behandling for en Tet Spell

Behandling for en Tet Spell


Fallots tetrade er en hjertesykdom som står for om lag sju prosent av alle medfødte hjertefeil. Den består av fire separate medfødte misdannelser og kan føre til dårlig vekst, mateproblemer, apati og andre problemer. En av de mest presserende spørsmålene er "tet spell", der hjertets evne til å levere oksygen til kroppen er betydelig svekket. Forstå Tet staver vil hjelpe deg å unngå hjerneskade, kramper eller død.

Triggere

Forstå de utløser av Tet magi. Kjenne triggere vil hjelpe deg å forhindre utbruddet av tet staver inntil hjerteuregelmessigheter kan rettes opp. En tet spell kan utløses av enhver aktivitet som reduserer oksygenmetning i blodet, slik som gråt, avføring, løping eller intens spilling. Fordi Tet staver oppstår oftest hos spedbarn mellom to og fire måneder gammel, gråter mye er den vanligste trigger.

Signs

Kjenne tegn på Tet magi. Dette vil hjelpe deg å administrere forbehandling. En smårolling vil oppvise cyanose (mangel på oksygen, noe som resulterer i huden blir blå) under en tet spell. Pusteuregelmessigheter, slik som dyp eller rask pust, også ofte inntreffer. Lyden av bilydens forbundet med Fallots tetrade vil også bli mer intense.

Forbehandling

Trekk spedbarnets knærne opp til brystet. Dette husokkupasjon posisjon bidrar til å heve oksygenmetning i blodet, lindre virkningene av en tet spell. Du kan også treffe tiltak for å roe barnet, for eksempel rock, synge eller spille dempet musikk.

Medisinering

Spør legen din om medisiner for å kontrollere Tet magi. De mest brukte medisiner er morfin, fenylefrin, ketamin og propranolol. Disse medikamentene har en sederende effekt, slik at den lidende til å slappe av slik oksygennivå kan stabilisere seg.

Kirurgi

Tenk fullstendig reparasjon av Fallots tetrade. Den reparerende kirurgi er vanligvis fullført i løpet av første leveår. Komplett reparasjon reduserer eller eliminerer muligheten for Tet staver og vesentlig øker langsiktige overlevelse. Palliative kirurgiske metoder, for eksempel en Blalock-Taussig shunt, er effektive behandlinger for Fallots tetrade pasienter som ikke er kandidater for fullt kirurgisk reparasjon.

Tett nese hos spedbarn og Sleeping

Tett nese hos spedbarn og Sleeping


Nesetetthet i små babyer er vanligvis resultatet av en forkjølelse eller bihulebetennelse. I de første månedene av livet, er et spedbarn i stand til å puste kun gjennom nesen. Hvis er trafikk nesen, kan det føre til problemer med pleie og sove.

Årsaker

Forkjølelse, viral infeksjon, influensa, allergi, feber og bihulebetennelse er de vanligste årsakene til en tett nese. Babyer under 4 måneders alder er mer utsatt for ubehag på grunn av en tett nese. Den lille størrelsen på neseborene og manglende evne til å blåse nesen gjør babyer svært urolig og ubehagelig. En tett nese tar vanligvis ca en uke å fjerne helt.

Behandling

Saltvann dråper, tilgjengelig på alle apotek uten resept, er effektive i å løsne tykt slim i nesepassasjen. Forsiktig vippe babyens hode tilbake og bruke et par dråper i hvert nesebor med en dropper. Andre alternativer er å ta barnet i et bad som er varm og dampende fra varmt vann i dusjen, eller ved hjelp av en nesesugekilden til å trekke slim fra neseborene.

Forbedre Sleep

Plasser en kul-tåke luftfukter i nærheten av babyens barneseng. Fuktigheten bidrar til å løsne nasal blokkering og enkel å puste. For å hindre vekst av bakterier, må du erstatte vannet hver dag og rengjør luftfukter med blekemiddel. For å redusere risikoen for dehydrering, mate barnet eller morsmelkerstatning når nesen er klart etter en av de ovennevnte behandlinger.

Hva skjer med hjertet hvis en arterie er tett?

Hjertet pumper mer enn 3000 liter blod gjennom kroppen på en enkelt dag. Arteriene er de viktigste ruter for tilførsel av blod, oksygen og andre næringsstoffer til hjertet. Arterier tilstoppes når et fettstoff som kalles plakk bygger seg opp på arterieveggen. Som plakk øker, det sakte blokker blod fra å strømme fritt til hjertet. Når dette skjer, er en person sies å ha koronarsykdom, som dreper flere menn og kvinner i USA enn noen annen sykdom. For å forstå hva som skjer med hjertet hvis en arterie blir tett, er det viktig å forstå årsakene til og konsekvensene av koronarsykdom (CAD).

Arteriene er smale rør der blodet strømmer til og fra hjertet. Over tid, vanligvis flere år, kan den indre fôr av disse rørene har en oppbygging av plakk på dem, innsnevring av kanalen for blodet å strømme gjennom. Denne innsnevring av arterien fører til hjertets mottar mindre blod. Den mindre blod som når frem til hjertet, må hardere hjertet arbeider for å motta oksygen og andre næringsstoffer. Når dette skjer, blir hjertet sultet og begynner å svikte. Dette kan ta form av brystsmerter, unormal hjerterytme, hjerteinfarkt og hjertesvikt. Brystsmerter oppstår vanligvis når en person med tilstoppede arterier er engasjerende i fysisk krevende aktivitet. Fysisk aktivitet fører til at hjertet til å slå fortere. Unormal hjerterytme, også kalt arytmi, er et resultat av redusert blodtilførsel til hjertet, noe som forstyrrer de elektriske impulsene som holder hjertet slo i en rytmisk måte. Et hjerteinfarkt oppstår når plakk foring veggen bryter bort, og fører til at blod å klumpe seg i arterien. Dette skaper en blokkering eller demning i arterien som forhindrer blodet fra å strømme til hjertet. Som hjertet er sultet av blod, blir den permanent skadet. Hjertesvikt er på grunn av kronisk hjerte skade fra en eller flere hjerteinfarkt eller hjerte sult. Som skaden forsterkes, blir hjertet ikke i stand til å pumpe blod inn i kroppen, og den til slutt opphører å fungere helt.

Det er mange årsaker til tilstoppede arterier. Disse inkluderer høyt blodtrykk, diabetes, fedme og høyt kolesterol. Også de som deltar i røyking har større risiko for å utvikle tilstoppede arterier enn ikke-røykere. Andre risikofaktorer inkluderer kjønn, alder, genetikk og rase. Hanner har en tendens til å ha større forekomst av tilstoppede arterier enn kvinner. De over 65 er på et høyere risiko for å utvikle CAD enn de som er yngre. En familiehistorie med tilstoppede arterier gjør en person mer genetisk disponert for sykdommen. Afro-amerikanere, meksikanske amerikanere, indianere og Stillehavsøyene har en tendens til å ha høyere forekomster av fedme og høyt blodtrykk i sine populasjoner og er dermed er mer utsatt for å utvikle tette blodårer enn kaukasiere