Digidexo.com

Hvordan Cut Fat & Bruk Anaerob trening for å forbrenne fett

Hvordan Cut Fat & Bruk Anaerob trening for å forbrenne fett


Selv om aerobic øvelser som gåing eller jogging brenne fett mer effektivt enn anaerobe øvelser som vektløfting eller styrketrening, anaerob trening og en lav-fett diett spille en viktig rolle i fett tap. I tillegg til 150 minutter med moderat intensitet aerobic aktivitet per uke, Centers for Disease Control and Prevention (CDC) anbefaler du deltar i styrketrening, som er anaerob, to ganger ukentlig. Som du miste vekt gjennom kosten, vil anaerob trening hjelpe definere og tone musklene dine, og gir deg en slankere utseende.

Hvordan Cut Fat & Bruk Anaerob trening for å forbrenne fett

Cutting Fat

•  Ta med fett i kosten, som de leverer kalorier, tilfredsstille deg og inneholder essensielle fettsyrer som absorberer de fettløselige vitaminene A, D, E og K. Følg United States Department of Agriculture ernæring retningslinjer for voksne ved å begrense det totale fett inntak, men til 20 til 35 prosent av dine daglige kalorier.

•  Sett mettede fettsyrer, som er fast ved romtemperatur, med enumettet og flerumettede fettsyrer, som er flytende ved romtemperatur. Velg plantebasert fett, men utelukker kokosolje, palmekjerneolje og palmeolje. Kutt ned på det totale forbruket av dyr, velge sjømat over andre typer kjøtt.

•  Skjær ut trans fettsyrer ved å begrense matvarer som inneholder delvis hydrogenert olje. Selv om transfettsyrer er umettet, de har en annen struktur og effekt enn naturlig forekommende umettede fettsyrer. Hydrogenert vegetabilsk olje, for eksempel, er fast ved romtemperatur, og det har ikke de samme helsemessige fordeler som vegetabilsk olje.

Anaerob Fat Burning

Velg trening som å løfte vekter, som arbeider med motstand band, pushups, situps, yoga, eller hagearbeid som graving eller måke for å få en anaerob trening. Følg anbefalingene fra CDC ved å inkludere alle de store muskelgruppene - bena, hofter, rygg, mage, bryst, skuldre og armer.

Redusere eller eliminere hvileperioder mellom settene for å øke hjertefrekvensen og kaloriforbrenningen. Løfte vekter, for eksempel på et moderat nivå av intensitet forbrenner 262 kalorier i timen for en 168-kilos person, mens å løfte vekter på en sprek nivå vil nesten doble kaloriforbrenningen, øker det til 463 per time, ifølge nettstedet Health Status.

Legg intervalltrening til anaerob trening. Intervalltrening holder treningen blir mer spennende og hjelper deg å miste mer fett, ifølge MayoClinic.com. Intervalltrening inkorporerer aerobic condition inn anaerob trening. Du kan for eksempel fullføre et sett med biceps curls, etterfulgt av et sett med hopping knekt å øke pulsen og brenne mer fett.

Bruk sirkeltrening, som er å fullføre ett sett av hver type anaerob trening fortløpende i programmet, snarere enn å avslutte tre eller fire sett med en form for trening før du går videre til neste. Gjenta hele kretsen to eller tre ganger uten hvile mellom øvelsene vil øke hjertefrekvensen og øke fettforbrenningen.

Hint

  • Fokuser på å kutte ned på porsjoner, heller enn å gå på en "krasj" diett. For mye kalori begrensning vil føre til at kroppen tror den sulter og din generelle metabolisme og fettforbrenning vil faktisk tregere.