Digidexo.com

Hvordan Mix HCG

Humant koriongonadotropin, også kjent som hCG, er faktisk et hormon som produseres i de innledende stadier av svangerskapet, og har nå blitt funnet å hjelpe til vekttap. Injeksjon av hCG i løpet av 40 dager sies å bringe drastiske vekttap for menn og kvinner, spesielt for dem som er overvektige.

Det viktigste aspektet til denne type diett er å vite hvordan å blande hCG for riktig dosering for å oppnå optimale resultater.

Hvordan Mix HCG

•  Før du begynner er det viktig at du vet hva din dosering er. Standarden er vanligvis mellom 175 IE og 200 IE derimot, er det viktig at du snakker dette over med legen din slik at du er sikker på å vite nøyaktig dosering for deg selv.

Forbered å blande hCG. Denne prosessen må utføres i et sterilt miljø. Lå alle forsyninger på en sterilisert møte eller bordet. (Du kan bruke alkohol for å rense dette området, og deretter la området lufttørke). Vask hendene og tørk med tørkepapir.

Før åpning av glassampullen av hCG pulverkonsentrat, rense toppen av hetteglasset med en steril alkohol puten og rense toppen av sterilisert vann flasken i tillegg.

•  Ta en steril nål og en stor sprøyte for å trekke ut 25 cc av den bakteriostatisk eller sterilt vann. Kast at nålen bort og sette en ny steril nål på sprøyten.

Injiser 1cc av sterilt vann inn i hetteglasset med hCG konsentrat. Sørg for at du gjør dette sakte og ikke la kanylen berøre innsiden av hetteglasset - Hvis det skjer, må du kaste den nålen bort og erstatte den med en ny steril nål umiddelbart.

Pulveret vil begynne å løse seg opp. Rotér det; aldri riste.

Den resterende 24 cc av sterilt vann som skal injiseres i den sterile hetteglass. Ved hjelp av en ny sprøyte, trekke ut en cc av hCG og sett nålen.

Steriliser hetteglass med en ny alkohol pad og injisere hCG i det sterile hetteglass som inneholder 24 cc sterilt vann.

Du vil nå ha 25 ampuller med 1 ml doser som deretter kan brukes til injeksjoner.

Hint

  • Ved sterilisering av det området du vil bruke for å blande, kan du bruke blekemiddel som et alternativ til alkohol. Når hCG er blandet den trenger å være nedkjølt.
  • Sjekk alltid med legen din før du bruker hCG for vekttap. Bruk aldri nåler. Kast dem i en container som brukes for skarpe gjenstander eller en plast jug.